- Konu Sahibi daisy_izmir
-
merhaba arkadaşlar, 6 haftalık hamileyim.5 haftalıkken beta 600 çıkmıştı.bir hafta sonra 2250 çıktı.kese 3 mm.gelişmiş bir problem olduğunu söyledi doktorum 3.gebeliği.2 si düşükle sonuçlandı.kan sulandırıcı innohep 0.45 lik kullanıyoruz her gün.böyle bişey yaşayan var mı?kese sonradan gelişir mi?
merhaba arkadaşlar, 6 haftalık hamileyim.5 haftalıkken beta 600 çıkmıştı.bir hafta sonra 2250 çıktı.kese 3 mm.gelişmiş bir problem olduğunu söyledi doktorum 3.gebeliği.2 si düşükle sonuçlandı.kan sulandırıcı innohep 0.45 lik kullanıyoruz her gün.böyle bişey yaşayan var mı?kese sonradan gelişir mi?
Canım ya bende seninle aynı durumdayım benimde 4.hamileliğim 3tanesi düştü sebebi belli değil önlem olarak bende innehop kullanıyorum progestan ve folik asit benimki de 5.5günlük geçen hafta üstten gorunmedi ama o zaman 4.4günlük tu inşallah yarın görünür allahim kolaylik versin hepimize
Amin amin amin canımamin inş.6 haftalıkken gördü keseyi.beklemek ve umut etmek çok zor.Allahım yardım etsin.dualarımızı kabul etsin inş.
bende 4 ay önce bir düşük yaşadım..bende 6 haftalık hamileydim bebek kesesi oluşmuyordu sonrada düşük yaptım zaten..sebebide kan pıhtılaşması...şimdi yne hamileym kan sulandırıcı iğne kullanıyorum...acaba doktorun verdiği iğnenin dozumu düşükkki...başkka bir doktora git bide bbakalım...
arkadaşlarında dediği gibi geç döllenme olabilir. Günde ortalama 1 mm büyürmüş kese. sende öyle hesaplayabilirsin canım. mesela diyelim son gittiğinde doktor 5 mm kese dedi. 4 gün sonraki kontrolde 9 mm çıkması lazım
Kullandığın iğnenin adı ne acaba
innohep 0.45 lik,corasprinde alıyorum.
Bende onu kullanıyorum ama tedbir olsun diye dün kesemixi gördük bu arada herşey şimdilik yolund 15güm sonra kalp atisini dinlemek için gidecegi x sende durumdan haberdar et mutlaka
kaç haftalıkken gördü kaç mm olmuş?
5.6günlük şimdi cumartesi gittim gördü santim soylemedi ama usg kağıdında yazanı gönderirim 0.73cm yazıyor de ne demek sence bana da sözler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?