lütfen yardım edin.gebelik kesesi

Arkadaşlar bende gebeyim 5,5 haftalık bu hafta pazartesi doktora gittim henüz 5,5 haftalık olduğunu kesenin görüldüğünü ve bebeği görmemiz için 2 hafta beklememiz

gerektiğini söyledi bu benim 3. Gebeliğim 2 ölü bebek oldu kürtaj oldum 1 sene bekledim ve suanda tekrar gebeyim ve inanın canımdan can gidiyor sizce normal mi 5,5 haftalık

bebeğin görenmemesi ve 2 hafta beklememiz doktor bazen bebekler anne karnında kesede gelişmeye bilir die saçma sapan kurgular kurdu beynim durmuş durumda

her gece dua ediyorum lütfen bu sefer olsun die benimle beraber gebe kalan kuzenlerimin bebekleri 1 yaşını doldurdu bense hala neyse lütfen bana cevap verin yalvarırım geceleri uyuyamıyorum

arkadaşlar aynı şey benim başıma geldi 6 haftalık hamileyken dr a gittiğimde bebeğin yolk kesesini gördüğünü fakat embriyoyu göremediğini bunun da çok normal olduğunu söylemişti. haftaya geldiğinde kalp atışlarını da görürüz demişti. ama ben sabredemedim başka dr a gttm dr direkt boş gebelik dedi. 1 hafta sonra gel kürtaj yapalım dedi. sonra ben çoook üzüldüm. 4-5 gün sonra devlet hastanesine gttm dr bebeğin kalp atışlarını gördüğü söylemişti. sevinçten ağlamıştım. ama senra 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. yani kızlar kese için acele etmeyin yolk kesesi varsa embriyo vardır

2 hafta sonra demesi normal.doktorlar güya herseye hazırlayalım diye düşünüyorlar ama değil.umut verceksin ki biz onu yeşertelim.boş gebelik olması için kesenin 20mm olması gerektiğini ve bebeğin gözükmeyeceğini okumuştum bir yerde.kesenin büyümesini takip et.her gün 1 mm büyüyor tabi bu genel olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…