yaa çok teşekkür ederim hastaneye gitmeye ve test yapmayada korkuyorum günlerdir ağlıyorum çok kötü durumdayımBirçok sebepten gecikebilir regl bu. Ama çok küçüksün ve belli ki yeterli bilgiye de sahip değilsinLütfen kendine dikkat et.
insanları yargılamayı değilde yardım etmeye çabalasanız daha yardımcı olurdunuz kötü bi durumdayımOffff gerçek mi ya bu soru?
Kafana takma kesin adet olcaksinizçok teşekkür ederim
Yargılamadım saçma buldum. Pediniz varmış, çamaşırınız varmış. Sizce mümkün olabilir mi hamilelik?? Üstüne adet bile olmuşsunuz.insanları yargılamayı değilde yardım etmeye çabalasanız daha yardımcı olurdunuz kötü bi durumdayım
yok birliktelik yaşamadık ama gün geçtikçe sanki karnım şişip sertleşiyo gibi hissediyorum kafaya taktım psikolojik olarakKafana takma kesin adet olcaksiniz
Hamile kalmak duşundugunden daha zor heleki biriktelik yaşamadiysan
bazı sitelerde kalınma ihtimali var diyor bazılarında yok kafam karışmıştı benimdeYargılamadım saçma buldum. Pediniz varmış, çamaşırınız varmış. Sizce mümkün olabilir mi hamilelik?? Üstüne adet bile olmuşsunuz.
Bu tarz yakınlaşmalardan önce bi açıp okuyun bence nasıl hamile kalınır? nasıl kalınmaz? Sperm ne kadar yaşar? Adetliyken hamile kalınır mı? Adet ne demek? Yumurtlama ne demek?
Bak tatlım hamile kalmamız için yumurtanın spermle buluşup döllenmesi lazım.bazı sitelerde kalınma ihtimali var diyor bazılarında yok kafam karışmıştı benimde
stresten gecikme olmustur hamile kalmak oyle kolay degil ayrica adetliykende hamile kalinmaz2 ay önce reglimin 6. günü (reglim 7 gün sürüyor ve 6. gün lekelenme yoktu normal regldi) erkek arkadaşımla yakınlaştık bende çamaşır ve ped vardı hiçbir temas olması sadece göğsüme boşaldı ve karnıma damladı hemen sildik fakat ben vajinama akmasından şüpheleniyorum
geçen ay adet oldum ama bu ay 7 gün gecikti ve adet olmama dair hiçbir belirtim yok 12. sınıf oldum okula gitmeye başladım bunun heycanı stresi ve bi de adet olamamanın stresi üstüne eklenince gecikme olması normal mi hamilelik söz konusu mu
anneme dedim hastaneye gidelim diye evli misin hamile misin kızım olur böyle falan dedi tek başıma da gitmeye korkuyorum kayıt altına alınıyor çünkü12.sinifdasiniz annenizle konuşmanızı rica ediyorum zor bile olsa konuşun
evet yaptığım için çok pişmanım zatenBak tatlım hamile kalmamız için yumurtanın spermle buluşup döllenmesi lazım.
Biz kadınlar çoğunlukla ayda bir kere yumurtlarız( bunu araştır. ) o ay hamilelik oluşmadıysa adet olur, kanamayla beraber yumurtayı atarız vücuttan. Yani adet olmamızın bir amacı var. Sen zaten yumurtayı atarken, göbeğine sperm bulaşmış. Saçma yani fizik kurallarına aykırı sperm kokusundan falan hamile kalınsa belki anca hamile kalırsın o bile çok zor.
Ha bir de bana sorarsan, henüz erken bunları yaşaman için çünkü bilinçsizsin. Allah korusun hamile de kalabilirsin ve bu sorumluluğunu alabileceğin bir şey olamaz. Dikkatli ol
bi de erkek arkadaşım hiç bulaşmadı falan demişti ama işte bu ay gecikince çok korktum yaşımda küçükBak tatlım hamile kalmamız için yumurtanın spermle buluşup döllenmesi lazım.
Biz kadınlar çoğunlukla ayda bir kere yumurtlarız( bunu araştır. ) o ay hamilelik oluşmadıysa adet olur, kanamayla beraber yumurtayı atarız vücuttan. Yani adet olmamızın bir amacı var. Sen zaten yumurtayı atarken, göbeğine sperm bulaşmış. Saçma yani fizik kurallarına aykırı sperm kokusundan falan hamile kalınsa belki anca hamile kalırsın o bile çok zor.
Ha bir de bana sorarsan, henüz erken bunları yaşaman için çünkü bilinçsizsin. Allah korusun hamile de kalabilirsin ve bu sorumluluğunu alabileceğin bir şey olamaz. Dikkatli ol
Pedin varmış, çamaşırın varmış, kanaman varmış. Mümkün değil. Gecikme stresten falandır, sıcaktan bile olabilirbi de erkek arkadaşım hiç bulaşmadı falan demişti ama işte bu ay gecikince çok korktum yaşımda küçük
hamile olman imkansız stresten gecikmiştir sakin ol ama çok küçüksün lütfen böyle şeyler yapma kendine yaptığın şu eziyete değmez.bi de erkek arkadaşım hiç bulaşmadı falan demişti ama işte bu ay gecikince çok korktum yaşımda küçük
bi ara test bile yapmayı düşündüm cidden kafayı yemek üzereyim içime su serptiniz teşekkür ederimPedin varmış, çamaşırın varmış, kanaman varmış. Mümkün değil. Gecikme stresten falandır, sıcaktan bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?