evet çok haklısını şu 2 ayda 10 yıl yaşlandım resmen bir daha böyle bir şry yapmam bilinçlenmedenhamile olman imkansız stresten gecikmiştir sakin ol ama çok küçüksün lütfen böyle şeyler yapma kendine yaptığın şu eziyete değmez.
büyük bi ders oldu benim için zaten haklısınızHamile olmadığın kesin . Stres, sıcak vs herşey etkiler zaten .
Sorumluluğunu alamayacagimiz şeylere kalkışmamamiz gerekir bence. 12.sinif için biraz hızlı bir giriş olmuş. Kendine dikkat etmeni öneririm.
2 ay önce reglimin 6. günü (reglim 7 gün sürüyor ve 6. gün lekelenme yoktu normal regldi) erkek arkadaşımla yakınlaştık bende çamaşır ve ped vardı hiçbir temas olması sadece göğsüme boşaldı ve karnıma damladı hemen sildik fakat ben vajinama akmasından şüpheleniyorum
geçen ay adet oldum ama bu ay 7 gün gecikti ve adet olmama dair hiçbir belirtim yok 12. sınıf oldum okula gitmeye başladım bunun heycanı stresi ve bi de adet olamamanın stresi üstüne eklenince gecikme olması normal mi hamilelik söz konusu mu
yıllardır ilişkiye girmiyorum doğal olarak ilkti bu böyle bi şey olunca da stres yapmam çok normal bence ben sizin görüşlerinizi duymak istiyorum düşüncelerinizi değilZ kuşağı gümbür gümbür geliyor.. Bir şey diyemiyorum Allah akıl fikir versin.
Bak kendin ne güzel farkına varmışsın bazı şeylerin.. Bu konularda internette bir çok makale yazı vs bilgilendirici bilgi mevcut oturup hepsini okusan stresinin sıkıntının yersiz olacağını bilirsin. Ha eğer içinde hala bir parça kuşku varsa al bi tane test yap evde negatifi görünce kafan kulağın rahat olur.yıllardır ilişkiye girmiyorum doğal olarak ilkti bu böyle bi şey olunca da stres yapmam çok normal bence ben sizin görüşlerinizi duymak istiyorum düşüncelerinizi değil
ya kalınmayacağını biliyorum ama internette bir sürü şey yazıyor yabancıların videolarını makalelerini bile okudum herkes başka bir şey diyordu yine de teşekkür ederim mecbur artık reglimi bekleyeceğimBak kendin ne güzel farkına varmışsın bazı şeylerin.. Bu konularda internette bir çok makale yazı vs bilgilendirici bilgi mevcut oturup hepsini okusan stresinin sıkıntının yersiz olacağını bilirsin. Ha eğer içinde hala bir parça kuşku varsa al bi tane test yap evde negatifi görünce kafan kulağın rahat olur.
aynen haftaya doğurursun muhtemelen2 ay önce reglimin 6. günü (reglim 7 gün sürüyor ve 6. gün lekelenme yoktu normal regldi) erkek arkadaşımla yakınlaştık bende çamaşır ve ped vardı hiçbir temas olması sadece göğsüme boşaldı ve karnıma damladı hemen sildik fakat ben vajinama akmasından şüpheleniyorum
geçen ay adet oldum ama bu ay 7 gün gecikti ve adet olmama dair hiçbir belirtim yok 12. sınıf oldum okula gitmeye başladım bunun heycanı stresi ve bi de adet olamamanın stresi üstüne eklenince gecikme olması normal mi hamilelik söz konusu mu
kesinnaynen haftaya doğurursun muhtemelen
Pedin varmış, çamaşırın varmış, kanaman varmış. Mümkün değil. Gecikme stresten falandır, sıcaktan bile olabilir
Oynama hormonlarınla. Bekle gelir opeki çabuk adet olabilmem için bir şey yapabilir miyim anneme diyorum ama olur böyle şeyler boşver adet olursun bekle diyor hastaneye de tek başıma gidemem bi öneriniz var mı
göğüs uçlarım büyümüş(umarım adet olacağım diyedir) internette okuduğuma göre kararırda diyor eskiden karamıydı bilmiyorum ama şu an kara cidden kafayı yicem test yapmaya da korkuyorum ama biliyorum ki geçen ay adet oldum üstüne imkansız bi şey için stres yapıyorumOynama hormonlarınla. Bekle gelir o
Yani güzelce anlattım daha da ne dememi bekliyorsun bilmiyorum ama bu kadar korkunun üstüne tekrar aynı hataya düşme. Hayatta mutluluklargöğüs uçlarım büyümüş(umarım adet olacağım diyedir) internette okuduğuma göre kararırda diyor eskiden karamıydı bilmiyorum ama şu an kara cidden kafayı yicem test yapmaya da korkuyorum ama biliyorum ki geçen ay adet oldum üstüne imkansız bi şey için stres yapıyorum
teşekkür ederim sağolun mecbur adetimi bekliyorum artıkYani güzelce anlattım daha da ne dememi bekliyorsun bilmiyorum ama bu kadar korkunun üstüne tekrar aynı hataya düşme. Hayatta mutluluklar
geçen hafta adet oldum yazmayı unutmuşum burayaYani güzelce anlattım daha da ne dememi bekliyorsun bilmiyorum ama bu kadar korkunun üstüne tekrar aynı hataya düşme. Hayatta mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?