LÜTFEN YARDIM EDİN HAMİLE MİYİM

Hamile olmadığın kesin . Stres, sıcak vs herşey etkiler zaten .
Sorumluluğunu alamayacagimiz şeylere kalkışmamamiz gerekir bence. 12.sinif için biraz hızlı bir giriş olmuş. Kendine dikkat etmeni öneririm.

Hamile olmadığın kesin . Stres, sıcak vs herşey etkiler zaten .
Sorumluluğunu alamayacagimiz şeylere kalkışmamamiz gerekir bence. 12.sinif için biraz hızlı bir giriş olmuş. Kendine dikkat etmeni öneririm.
büyük bi ders oldu benim için zaten haklısınız

Z kuşağı gümbür gümbür geliyor.. Bir şey diyemiyorum Allah akıl fikir versin.

Z kuşağı gümbür gümbür geliyor.. Bir şey diyemiyorum Allah akıl fikir versin.
yıllardır ilişkiye girmiyorum doğal olarak ilkti bu böyle bi şey olunca da stres yapmam çok normal bence ben sizin görüşlerinizi duymak istiyorum düşüncelerinizi değil

yıllardır ilişkiye girmiyorum doğal olarak ilkti bu böyle bi şey olunca da stres yapmam çok normal bence ben sizin görüşlerinizi duymak istiyorum düşüncelerinizi değil
Bak kendin ne güzel farkına varmışsın bazı şeylerin.. Bu konularda internette bir çok makale yazı vs bilgilendirici bilgi mevcut oturup hepsini okusan stresinin sıkıntının yersiz olacağını bilirsin. Ha eğer içinde hala bir parça kuşku varsa al bi tane test yap evde negatifi görünce kafan kulağın rahat olur.

ya kalınmayacağını biliyorum ama internette bir sürü şey yazıyor yabancıların videolarını makalelerini bile okudum herkes başka bir şey diyordu yine de teşekkür ederim mecbur artık reglimi bekleyeceğim

aynen haftaya doğurursun muhtemelen

peki çabuk adet olabilmem için bir şey yapabilir miyim anneme diyorum ama olur böyle şeyler boşver adet olursun bekle diyor hastaneye de tek başıma gidemem bi öneriniz var mı

Pedin varmış, çamaşırın varmış, kanaman varmış. Mümkün değil. Gecikme stresten falandır, sıcaktan bile olabilir

peki çabuk adet olabilmem için bir şey yapabilir miyim anneme diyorum ama olur böyle şeyler boşver adet olursun bekle diyor hastaneye de tek başıma gidemem bi öneriniz var mı

Oynama hormonlarınla. Bekle gelir o
göğüs uçlarım büyümüş(umarım adet olacağım diyedir) internette okuduğuma göre kararırda diyor eskiden karamıydı bilmiyorum ama şu an kara cidden kafayı yicem test yapmaya da korkuyorum ama biliyorum ki geçen ay adet oldum üstüne imkansız bi şey için stres yapıyorum

Yani güzelce anlattım daha da ne dememi bekliyorsun bilmiyorum ama bu kadar korkunun üstüne tekrar aynı hataya düşme. Hayatta mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…