LÜTFEN YARDIM EDİN HAMİLE MİYİM

Marionette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
35
8
36
26
En son 8 aralıkta adet oldum 21 aralıkta prezervatifle ilişki yaşadık prezervatifin dışında bir sıvı vardı benim mi yoksa prezervatif ereksiyon halinden sonra dışarı meni mi akıttı bilmiyorum. 24 ocakta 2 tane test yaptım ikisi de negatif çıktı reglm 17 gün gecikti gebelik olsaydı testte çıkar mıydı. Erken gebelik testi ve kaset test yaptım.

En son 8 aralıkta adet oldum 21 aralıkta prezervatifle ilişki yaşadık prezervatifin dışında bir sıvı vardı benim mi yoksa prezervatif ereksiyon halinden sonra dışarı meni mi akıttı bilmiyorum. 24 ocakta 2 tane test yaptım ikisi de negatif çıktı reglm 17 gün gecikti gebelik olsaydı testte çıkar mıydı. Erken gebelik testi ve kaset test yaptım.
Bence olsa çıkardı ama bilemez ki kimse en garantisi kan testi imkanınız varsa kan verin varsa mutlaka çıkar

Canım rahat ol kötü yorum yapan olursa umursama psikolojini rahat tut çünkü hamile değilsin
Çok teşekkür ederim o kadar tuhaf insanlar var ki çaresizce buraya yazıyoruz saçma sapan şeyler yazan oluyor. Stresten olmadığını düşünüyorum ben de çok sağ olun

Büyük ihtimalle çıkardı içinizin rahat etmesi için kan testi verin.

Benim soruma da cevap verin lütfeennn daha yeni açtım sayfayı acemiyim sayfam da var soru hamile miyim merak ediyorum asla gecikmezdi adetim

Back
X