Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamilesiniz ama daha çok yeniArkadaşlar bugün sabah evde hamilelik testi yapmıştım silik çizgi vardı öğleden sonra kan testi verdim 22,10 sonuç hamilemiyim
Tebrik edrim hamilesin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. Adetin kaç gün gecikti testin pozitif çıktıArkadaşlar bugün sabah evde hamilelik testi yapmıştım silik çizgi vardı öğleden sonra kan testi verdim 22,10 sonuç hamilemiyim
Adetime daha 4 gün var ben belirtilerden hissettim o şekilde test yaptım evde amin inşallahTebrik edrim hamilesin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. Adetin kaç gün gecikti testin pozitif çıktı
Ben de öyle düşünüyorum teşekkür ediyorumEvet hamilesiniz ama daha çok yeni
Çokta silik değil bence amaHayırlı uğurlu olur inşallah, sağlıcakla gelsin
![]()
Benimkiyle aynı çizgiler kan verdim 22,10 çıktıArkadaşlar ben de bi konuda yorumlarınıza ihtiyacım var bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı emin olamadım daha 1 buçuk aylık evliyimlütfen bilenler yardımcı olsun çok tecrübesizim
Ben daha gitmedim reglime 3 gün var onu bekliyorumBenimkiyle aynı çizgiler kan verdim 22,10 çıktı
Hamilelik var gibi görünüyor sağlık li gelsin inşallahArkadaşlar ben de bi konuda yorumlarınıza ihtiyacım var bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı emin olamadım daha 1 buçuk aylık evliyimlütfen bilenler yardımcı olsun çok tecrübesizim
Belirtilerin var mı nasıl yani benim adetime var daha ama bı kaç gün merak ediyorumBen daha gitmedim reglime 3 gün var onu bekliyorum
Ben erken gebelik testiyle adetimden 1 hafta önce öğrendim fakat düşük bi değerle öğrendim şu an hala değerlerim istenilen seviyeye gelmedi takip ediyo doktor sağlıklı olmayabilir dediBelirtilerin var mı nasıl yani benim adetime var daha ama bı kaç gün merak ediyorum
Belirtilerim aynı adet olcakmışım gibi ağrılarım vardı farklı olarak sırt ve bacaklarım çok ağrıdı bide göğüs hassasiyeti vardıBelirtilerin var mı nasıl yani benim adetime var daha ama bı kaç gün merak ediyorum
Savlıcakla gelir inşallah yeni asl8nda daha yeni yeni yükselirBen erken gebelik testiyle adetimden 1 hafta önce öğrendim fakat düşük bi değerle öğrendim şu an hala değerlerim istenilen seviyeye gelmedi takip ediyo doktor sağlıklı olmayabilir dedi![]()