Lutfen yardim edin ilk gebeligim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aesg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aesg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
74
19
8
24
Dun kahverengi bugun pihtili kanamam var konu actim goren olmadi umarim bunu gorursunuz cok endiseliyim

Dun kahverengi bugun pihtili kanamam var konu actim goren olmadi umarim bunu gorursunuz cok endiseliyim
Kaç haftalık gebesiniz ayrıca kanama olduğu zaman muhakkak doktora görünmeniz gerekir hamilelikte kanama iyiye işaret olmayabilir

Dusuk riski olabilir lutfrn bir doktota gorunun.
Acil.

Kaç haftalık gebesiniz ayrıca kanama olduğu zaman muhakkak doktora görünmeniz gerekir hamilelikte kanama iyiye işaret olmayabilir
5 haftalik doktora gittim dusuk tehlikem oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi progestan verdi ama eve geldim kanamm devam etti pihtilar vardi normalde kucuk pihtiydi az once buyuk pįhti geldi ve kanam devem ediyor 2 gun ki kanamam ped doldurur endiseliyim doktoru aradim ama acilde kadin dogumcu olmadigini uzaktan yardimci olamiycagini soyledi yarin kontrole gidecem tekrardan

5 haftalik doktora gittim dusuk tehlikem oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi progestan verdi ama eve geldim kanamm devam etti pihtilar vardi normalde kucuk pihtiydi az once buyuk pįhti geldi ve kanam devem ediyor 2 gun ki kanamam ped doldurur endiseliyim doktoru aradim ama acilde kadin dogumcu olmadigini uzaktan yardimci olamiycagini soyledi yarin kontrole gidecem tekrardan
Kan takibi yapıyo muydun canım düşüş var mı kimyasal gibi geldi bana

Dusuk riski olabilir lutfrn bir doktota gorunun.
Acil.
Dusuk riskim var ama doktor kesenin yerinde oldugunu dinlemm gerektiginj soyledi devam ederse yanjma tekrar gel dedi aksam oldugu icin aradim ama elinden bir sey gelmedigi icin yarin kontrole bekliyor ben de endiseliyim bebegim gittimi diye panikteyim

Kan takibi yapıyo muydun canım düşüş var mı kimyasal gibi geldi bana
Hayir yapmadjm ama yarin gene kan vermeyi dusunuyorum ilk yaptigim testte 519 du suan bilmiyorum 8 gun oldu testi tekrarliycam yarin insallah bebegim benimleyse

Hayir yapmadjm ama yarin gene kan vermeyi dusunuyorum ilk yaptigim testte 519 du suan bilmiyorum 8 gun oldu testi tekrarliycam yarin insallah bebegim benimleyse
Kanamanız çoksa acile gidin orda da yaparlar kan tahlili belki müdahele falan da ederler

Özele gidin en fazla 100 TL dir kana baktırmak .
Şuan riskli durumunuz . Kimyasal gebelikte yaşıyor olabilirsiniz . Ama siz yine de kötüyü dusunmektense iyiyi düşünün iyi haberler alırsınız inşallah . Bolca vitaminli şeyler yeyin .

Kanamanız çoksa acile gidin orda da yaparlar kan tahlili belki müdahele falan da ederler
Dun kanamam ilk basladiginda acile gittim fakat dogum yapanlar vardi hic ilgilenmediler hizli bir sekilde ultrason yapip fonderdiler bir sey yok dediler bugun de ozele gittim orda bebegin kesesinin oldugunu suanlik bir sorun olmadigini biraz usutmus oldugumu birde kanama devam ederse gelmemi soylediler cok az geldi sonra sast 6 gibi daha fazla ve buyuk pihti geldi tiksinmezseniz foto atsam sorun olur mu tabi bakmak zorjnda degilsiniz ama artik ne yapacagimi sastim benim gibi olan kadin varsa bilgi almak ickmi rahatlatmak istiyorum ilk gebeligim 20 yasindayim korkuyorum

Özele gidin en fazla 100 TL dir kana baktırmak .
Şuan riskli durumunuz . Kimyasal gebelikte yaşıyor olabilirsiniz . Ama siz yine de kötüyü dusunmektense iyiyi düşünün iyi haberler alırsınız inşallah . Bolca vitaminli şeyler yeyin .
Kimyasal oldugunu sanmiyirum doktor kese rahim icinde buda normal gebelik gecirdigjni gosterir dedi normal dis gebelik olsa anlamazlar mi bilemiyorum ya

Kötü düşünme canım bebeğin seninledir🙏 ama bian önce bir doktora görün yarını bekleme derim.

Canım korkutmak istemem ama galiba düşük yapıyosun ve imkanın varsa biran önce özele git serum veriyorlar düşük olmaması için iğne yapıyorlar başka doktor bekleyipte daha kötü şeyler olmasın hemen git

Birazdan daha giderse acile gitmeyi dusunuyorum artik icim icim yiyor
Canım korkma Allahın izniyle birsey olmaz inşallah sağlıklı Bi gebelikse zaten seninledir ama gebelikte kanama sakıncalı yine söylüyorum gitmen lazım doktora

Kimyasal oldugunu sanmiyirum doktor kese rahim icinde buda normal gebelik gecirdigjni gosterir dedi normal dis gebelik olsa anlamazlar mi bilemiyorum ya
Keseyi gördüyse dış gebelik değildir muhtemelen

Evet gordu umut ediyorum ki genisler 10 gun sonra kalp atisini duyariz dedi ama kanama gittigi icin dustu gibi kotu bir his var
Bunun için doktora gitmenizde fayda var yarın belki geç olabilir. Serum verirler ilaç vs yarına kadar idarelik

Bunun için doktora gitmenizde fayda var yarın belki geç olabilir. Serum verirler ilaç vs yarına kadar idarelik
Ozelde kadin dogumcu yok burda devlette var oda bir tan3 dun gittigimde 1.30 saat bekledim doktor doguma girdi hizli bir sekilde kontrol yapip geri dogum yapamaya gitti ilgiziz ozeldekiler ilgili ama kadin dogum yok bosa bekleme istemiyorum aynizamanda yarim saat uzaklikta hareket etmekte korkuyorum evim 3. Kat merdiven inmek istemiyorum pimpireklestim ne yapsam zarar verecem gibi hissediyorum artik

Ozelde kadin dogumcu yok burda devlette var oda bir tan3 dun gittigimde 1.30 saat bekledim doktor doguma girdi hizli bir sekilde kontrol yapip geri dogum yapamaya gitti ilgiziz ozeldekiler ilgili ama kadin dogum yok bosa bekleme istemiyorum aynizamanda yarim saat uzaklikta hareket etmekte korkuyorum evim 3. Kat merdiven inmek istemiyorum pimpireklestim ne yapsam zarar verecem gibi hissediyorum artik
Siz bilirsiniz çok ısrar ettim ama olmadığını söylüyorsunuz bence acile gitseniz ilgilenecek Bi doktor bulursunuz kendinize kanamam var deyince göndrteceklerini sanmıyorum

Back
X