lütfen yardım edin kafam çok karışık...

pearl777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
120
0
46
Edirne
Sevgilimin daha önce facebook'a eski sevgilisini arkadaş olarak eklediğini bu yüzden tartıştığımızı söylemiştim.Bu sebepten dolayı birkaç gün küs kaldık sonuçta ben ayrılmak istediğimi bitmiş gitmiş ilişki için beni bu kadar üzmesini anlayamadığımı söyledim.Bunu duyunca özür diledi hatasını kabul etti fb kapattı barıştık.Sonra o kızı silip fb yine açtıki ben buna tepki göstermedim.Ama listesinde öyle çok arkadaşı var ki çoğu da kız,sosyal bir insandır ancak son zamanlarda derslerle ilgili sıkıntılar yüzünden eve kapanıp çalışmak zorunda kalmıştı.Evden pek çıkmıyordu yani ve eklediklerinin bir çoğu da şehir dışından kızlar.Bu kişilerle nasıl nerden tanıştığını içten merak ettim hep ama direkt sormadım.Onu sorguya çeken kıskanç kız arkadaş durumuna düşmemek için.Ama içimde bir kuşku kalmış hep demek ki bir gün fb sayfasına ondan habersiz girdim ve bazı kızlarla yazışmalarını gördüm.Direkt bir asılma veya cinsel fantezi tarzı şeyler değildi ama internet ortamında başka kızlarla tanışıp sohbet ortamı kurması hiç hoşuma gitmedi.Zaten tüm mesajları okuyamadım çünkü çok kötü oldum o an kapattım hemen.Terkettim onu.Çok üzüldü panikledi,onlar sadece sohbet seni seviyorumlar falan...Dinlemedim.Birkaç gün sonra telefonuna cevap verdim konuştuk onların sadece arkadaşı olduğunu okuldan tanıdığını anlattı.Okulundan olmadığına emin olduğum bir kız vardı onu da bir proje için eklemiş onun hakkında konuşuyormuş.Mesajları tek tek okumak istediğimi söyledim,üzüntüden sildim hepsini dedi.Ben yine ikna oldum barıştık yine ama hala soğuktum bunun üzerine güvenimi kazanmak için fb kapatacağını söyledi kapadı da.Bu içimi rahatlattı birazcık ama güven gitti mi olmuyor...Hep tetikteydim ve geçen gün cep telinde bir bayana facebook'a gireyim de konuşalım:) diye mesaj atmış gördüm.Hesap sordum kavga ettik fb kapalı olduğunu arada konrol için açtığını söyledi kavga ettik o da telini karıştırdığımı düşündüğü için aşırı kızdı,sonuçta kavga gürültü ayrıldık.
Fikirlerinize çok ihtiyacım var ben fb izinsiz girmemeliydim biliyorum hatalıyım ama güvenimin sarsılması konusunda haksız mıyım?Beraber olduğumuz zamanlar bana çok düşkündü bir yandan bunu düşünüyorum ama bu olanlarda da bir tuhaflık yok mu?

yaaa bırakkk yemişimm facesini falan sonuna kadar sen haklısın. bende çok çekmiştim onun facesinden hatta bizim uzun ayrılma döneminde bi kızla çıkmıştı benım kı ama kıza aşkm fln dememıs. sadece çıkmaya yakınken konusmaları bıle duruyordu başlarda okuyabıldım sonlrıda meraktan okudum ama başımdan aşağıya kaynar sular dökülmül gibiydi. ayrıca eski sevgiliside onu eklemiştii hatta ben gizlice facesine girdim tabiii anladıı facesine girdiğimi kızmıştııı hiçç umurumda değiill ama insanda kötüü oluyor. en son eski sevgilisini silip engelledim o konu kapanmıştı öyle öyle. ayrılığa gelınce zaman insanı barıştırıyor. bak demek ki herkesn başına gelebiliyormuş bu olaylar. üzme kendini sonuna kdr haklısınnn...

seven bi insan bunları yapmamalı bi hata yapılmış affetmişsiniz ama onun hatası 2 3 bulmus güveninisi tamamen sarsmıs yapılan seyler hiçte hos deyil

Nasıl bağlanmışsam ne olursa olsun kendimde suç buluyorum ben mi yanlış anladım diyip duruyorum

Hatalar bir değil ki..
Üstelik tamam deyip aynı şeyleri yapmaya devam etmiş.
Telefonunun kurcalandığını anladığında da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış.
Hem suçlu hem güçlü olayı yani.
Kendinizi niye suçluyorsunuz ona anlam veremedim ben.
Söylenenler hep bahane çünkü, inanmayın.
Yoksa daha çok üzülürsünüz.

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var çünkü sağlıklı düşünemiyorum....
Kendimi niye suçladığıma gelince,sanırım hala çok sevdiğim için...Hatayı onda değil kendimde arıyorum.Üstelik ben böyle bir insan değildim asla.Yani telefon kurcalamak facebook'a girmek falan.Sevgili de olsalar kişilerin kendine ait alanları olması gerektiğini savunurdum.Ben ben olmaktan çıktım,en çok da bu sebepten ötürü bitmeliydi bu ilişki sanırım

Beni bir kere aldatırsan senin suçun,2 kere aldatırsan benim suçum..

inanmakla hata yapmışsın ama ayrılık doğru karar canım.Yalan söylediği çok açık.Üzülmeye bile değmez.

Canım en doğrusu böyle bir insandan ayrılmak kesinlikle. Güven olmadan asla ilişki yürümez. Sevgilinin facebookuna bakmakla hata falan yapmamışsın. Benim facebookum yok kapamıştım ama bazı arkadaşlarım sevgilimin facebookunda ekli ve sevgilimin hesabını kendi hesabım gibi kullanıyorum. Asla da neden baktın diyemez demezde zaten. Benden gizlisi saklısı olamaz. Ben senin yaşadığın şeylerle karşılassam ilk hatada ayrılırdım. Eski sevgiliyi eklemekte ne demekmiş. Daha da neler !

Teşekkürler kızlar,bugün 4 gün oldu biteli döner mi arar mı bilmem ama ben tamamen bitirme kararındayım bu sefer...

bence de bırakmakla en iyisini yapmışsınız. böyleleri uslanmaz. (kk'daki hanımların konularından okuduğum kadarıyla) tecrübeyle sabit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…