canım bence hiç bulaşma,adamın fazla enerjisi varsa futbolla atsın başka şeylere kaymasın,ciddiyim bak ben mesela evlenince sevgilimi zorla halısaha maçlarına yolliycam ki hiç alakası yoktur futbolla.
hem allahtan iddaa falan oynamıyo işin içine kumarda girerdi..
bende hiç sevmem macı haberinide....:dilcikar:
benim eşimde cevik kuvveteyken hem mac izlemeye kalırdı şubede hemde mac yapmaya giderdi polis arkadaslarıyla...:dilcikar:
şimdi farklı bir birime gecince macı herseyi unuttu çünkü çok yoruluyo çok calışıyo....:teytey:
koyu fenerbahceli bende bjk liyim ama hiç izlemem sevmemde şimdi eşim sadece fb maclarına bakar çok nadir oda...aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
gecenelrde mac vardı yolamadım hee diyo yollamadın diyoo ohh dedim bendeebayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
anlıyorum canım seni hemde bebişinde var hee allah yardımcın olsun darısıda sana olsun inşallah kuzusummmolumunekankayizsmile
Hayatım neden adamın kendine biraz zaman ayırmasına katlanamıyorsunuz. hafta içi sürekli iş koşuşturmaca akşamları ancak bı yemek yemek cocuğuyşa ve sneınle ılgılenmek yemek yemek gece az oynasmak ve uyumak. adamın bır hafta sonusu var bıraz kendıne vakıt ayırsın biraz nankörlük olmuyor mu canım senın tavrın?cok anormal bırsey değil ki bu. adam ıddaa mı oynuyor cocuğunun rızkını mı harcıyor senın yüzüne mı bakmıyor eve para bırakmıyor. Allah büyük dert vermesın canım ıraz otur uzaktan kocanı seyret ve başka yönlere kaymadığına dua et haline şükret canım
benimkide polis aynı polis arkadaşlarından kurtuluş yok asayişte canı çıkıyo ona rağmen gidiyo bu akşam gece nöbete gitti ölüyorum yorgunluktan ayakta uyuyorum diyo bütün gün maç oynadılar çünkü
hadi yaaaa ahh canım benimm hiç mi yorulmuyo acaba yaaa bak şimdi seni daha iyi anlıyabiliyorum bitanem benimkide önleyici oldu bir ara hale devam ediyodu ama şimdi sivil ve özel bir birimde hep yaya oldugu için eve gelince yemek yiyo uyuyo diziyi izlerken felan hatta ben dolaşalım hadi diyom adım atıcak halim yok diyo canımcım darısıda sana inşallah olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq:
.polis eşlerini kaderimiki bu nee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?