lütfen yardım edin lütfen gerçekten ihtiyacım var

betulmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
166
3
96
İstanbul
eşimle 2 yılımız doldu evleneli çok iyi hoştur ama bi huyu beni deli ediyorr
acayip derecede futbol hastası sabah uyanıcak hemen futbol haberleri acıcak seyredicek
sonra fifa denen bi futbol oyunu var onunla oynıycak
mutlaka bi maç bulucak haftada 3-4 arkadaşlarıyla toplanıp futbol oynuyo
yaa ne yapmam lazım bi erkek nasıl futboldan soğur artık hastalık derecesınde konuşun demeyin konuştum olmuyo yalvarıyorum bi akıl verin bana yorumlarınızı bekliyorum bu arada 1,5 yaşında bi kızım var babası onunla ilgilensin diye neler yapıyo inanamazsınızmirmirmirmirfisfisfis

Benimki de ilk zamanlar öyleydi.Çok aşırı değildi ama genede sık bakardı maç haberlerine felan.

Gittiğimiz yerlerde hemen fenerbahçe tv yi açtırırdı.

Güzellikle konuştum olmadı,bigün bi patladım bağırdım çağırdım.

O gün bugün bidaha eskisi kadar izlemiyo sempatiksalakcinni

ne yapıyım benimde çıldırmama az kaldı ama doluyum patlarsam çok fena kırıcam ya tamamen kopucak yada beni bırakıcak

Ama hakkını yemeyim benimle ilgileniyor dedin az evvel.ilgisiz bırakmıyorsa bu neden yeterli mi ayrılman için sence ?

Bence değil.Futbola bağlı tamam ama sana da ilgisini gösteriyorsa neden büyütüyorsun ki...

canım bence hiç bulaşma,adamın fazla enerjisi varsa futbolla atsın başka şeylere kaymasın,ciddiyim bak ben mesela evlenince sevgilimi zorla halısaha maçlarına yolliycam ki hiç alakası yoktur futbolla.

hem allahtan iddaa falan oynamıyo işin içine kumarda girerdi..

AMA Bı GÖRSEN SABAH UYANIYO HEMEN TV YE MAÇ VARMI HABERLERı SAATLERCE SONRA OYUN KIZIMI Bı GÖRSEN BıLGıSAYARDAN NEFRET ediyo kapatıyo vuruyo o bile bıktı gidiyo tv yi kapatıyo babası ilgilensin diye hobi derecesi değil hastalık bağımlılık derecesinde yarın pazar ve sabah 11 den 1 e kadar futbol oynamaya gidicek çok gittim bende onunla hatta 2 gün öncede ama patlıyorum bunalıyorum

Olayın ciddiyetini, sakin konuştuğunuz için bence pek anlamıyor.
Siz eğer birgün patlarsanız, sizde ki etkisini görmüş olur.
Erkekler, yaptıklarının nasıl etki yaptıklarını görmeden anlamıyorlar birşeyden.
Oturun bir anlaşma yapın, maça gitme sayısını azaltsın mesela, bilgisayarda oyun oynama zamanını kısaltsın. Ortak noktalarda buluşun.

tatlım merak etme küçük 2-3 milyonlukta olsa oynuyo bukadar futbol bağımlısı olan ondan eksik kalırmı

bende hiç sevmem macı haberinide....:dilcikar:
benim eşimde cevik kuvveteyken hem mac izlemeye kalırdı şubede hemde mac yapmaya giderdi polis arkadaslarıyla...:dilcikar:
şimdi farklı bir birime gecince macı herseyi unuttu çünkü çok yoruluyo çok calışıyo....:teytey:
koyu fenerbahceli bende bjk liyim ama hiç izlemem sevmemde şimdi eşim sadece fb maclarına bakar çok nadir oda...aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
gecenlerde mac vardı yollamadım bende hee yaa yollamadın beni diyoo ohh dedim bendeebayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
anlıyorum canım seni hemde bebişinde var hee allah yardımcın olsun darısıda sana olsun inşallah kuzusummmolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Hayatım neden adamın kendine biraz zaman ayırmasına katlanamıyorsunuz. hafta içi sürekli iş koşuşturmaca akşamları ancak bı yemek yemek cocuğuyşa ve sneınle ılgılenmek yemek yemek gece az oynasmak ve uyumak. adamın bır hafta sonusu var bıraz kendıne vakıt ayırsın biraz nankörlük olmuyor mu canım senın tavrın?cok anormal bırsey değil ki bu. adam ıddaa mı oynuyor cocuğunun rızkını mı harcıyor senın yüzüne mı bakmıyor eve para bırakmıyor. Allah büyük dert vermesın canım ıraz otur uzaktan kocanı seyret ve başka yönlere kaymadığına dua et haline şükret canım

Son düzenleme:

benimkide polis aynı polis arkadaşlarından kurtuluş yok asayişte canı çıkıyo ona rağmen gidiyo bu akşam gece nöbete gitti ölüyorum yorgunluktan ayakta uyuyorum diyo bütün gün maç oynadılar çünkü

Enerjinizi eşinizi soğutmaya çalışmak yerine, rahatsız olduğunuz duruma alıştırmaya çalışarak harcayın,
kendinize hobi edinin,
ilginizi hobinize yönlendirin falan falan ..
Sorunu kendimize yönelik çözmek en kestirme yol, O'nunla konuş,anlaş,takip et yaptı yapmadı, amaaann ayrı sıkıntı vallahi kaydirigubbakcemile

Hem vazgeçerse kendiliğinden vazgeçer zaten, siz söylerseniz daha bir merak sarabilebilir gibi

canım benim eşim bigün gündüz gidiyo ertesi gün gece öbür gün evde yani bütün hafta böle öyle gündüz haftada 2-3 diyo evde olunca nerdeyse sürekli ya seyrediyo ya oynuyo e buda can katlanılmıyo bazen konuşuyorum gözü ya oyunda ya tv de bana bak diyince dinliyorum diyo ama cvp vermeyi bile unutuyo

hadi yaaaa ahh canım benimm hiç mi yorulmuyo acaba yaaa bak şimdi seni daha iyi anlıyabiliyorum bitanem benimkide önleyici oldu bir ara hale devam ediyodu ama şimdi sivil ve özel bir birimde hep yaya oldugu için eve gelince yemek yiyo uyuyo diziyi izlerken felan hatta ben dolaşalım hadi diyom adım atıcak halim yok diyo canımcım darısıda sana inşallah olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :Saruboceq:

.polis eşlerini kaderimiki bu nee :)))

.polis eşlerini kaderimiki bu nee :)))

ayy hiç sorma canımcım alt komşum ögretmen eşide terörcü polis aynı sekilde bitane daha var oda hepsininki gidiyo hala maça onlarda aynı dertteler ben kurtuldum çok şükür bitanem inşallah sende kurtulursun tamam mac yapsınlar izlesinlerde bizide eccik düşünsünler dimiiiiaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
hem bak kuzusunda varmış kiii size harcasın o güzel vakitlerini dimiiiiiklava:

Benimki de aynen futbol meraklısı.Evde zaten lig tv. falan açık maçı izler sonra özetleri, sonra yorumları.Ne yaptıysam değişmedi değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…