Nişanı atmak üzereyim, yardım edin nişan atıp mutlu olanlarrrr......

Ayıp olmasın diye evlenecek gibisiniz.demekki sevememissiniz acele karar vermişsiniz

3 ayda arkandan kovalayan mi var mi bacim. Tanimadan etmeden nasil bir evlilik yoluna gidiliyor ben anlamiyorum yillarca flort ettim ilk esimle ona ragmen evlenmemek icin kili kirk yardim evlendim ona ragmen bosandim. Sen bu kadar kisa vadede nisanlandin!!! seni tanimak istiyorum yigidim der gecerim

Tanışmıyosunuz zatengayet ayrılabılırsın.

Bence çok ergence düşünüyorsun kusura bakma...Ne sanıyorsun kocan olacak adama bir ömür bakınca için titreyecek falan mı ohooo...
Normal bu tatlım yaa. İçinin çekmediği adamı koynuna nasıl alacaksın. Gözümü kaparım, vazifemi yaparım mantığı olmuyor evlilikte

Bana uzun uzun bakınca sinir oluyorum dediğiniz biriyle evlenme fikri yanyana bile gelmemeli.

Sevmeye calisma olmadigi zaman olmuyor. Evlilik zaten zor. Sevmeden evlilik daha zor olur. Kendine de ona da hatta dogacak cocugunuza da yazik edersin

Sevmediysen, ne yaparsa yapsın, yemek yemesinden, giyim şekline, ev düzeninden, ikili ilişki davranışlarına kadar SANA HERŞEYİİ BATAR. bir kaç kere daha görüş, kendi duygu durumunu çözmeye çalış. Çocuğa seni seviyorum falan deme ama tanımaya çalışıyorum nişanlılık bunun için de. Sonra karar ver. Hiç için de almıyorsa bence at kendine eziyet etme.

Gulu seven dikenmerini gormez. Gulu sevmeyene o dikenler batar. Adam simdiden batmaya baslamis sana. Ayni evin icine girince her hareketi batar. Ikiniz icin bir iyilik yap ve ayril. Cunku sevmiyorsun. Hatta hoslanma bile yok. Zamanla severim diye beklemek bosuna.

Konu gerçek mi troll mü bilmiyorum bana hic inandırıcı gelmedi.Normal bir zamanda olsak bile 2-3 ay görüşmek yetersiz.Yalnızca telefonda konuştuktan sonra acele bir şekilde nişan yapmak ne demek? Az daha hiç konuşmadan görüşmeden evlenecekmişsiniz,damadı da nikahta görecekmişsiniz.Adamı sevmiyorsunuz,sevmediğiniz için her hareketi batıyor.Ve daha yeni görmüşsünüz,yani adamı görür görmez zaten beğenmemiş sevmemişsiniz.Ay nişanı atmaktan başka bir seçenek yok,bu konu dalga olsun lütfen

Merhabalar , biz mart aylarında tanıştk. İlk gördüğümde hayran kaldım. Korona sebebiyle 2 buçuk ay telefonda konuştuk. Düşüncelerimiz herşeyimiz uyuyor çok iyi anlaşıyoruz diye evlenmeye karar verdikçok acele etmişsinşz diyenler haklısınız çokkkk pişmanımm aöa iş işten geçti oldu birkere 🤧 1 2 kez görüştük sonra tanışma, söz oldu . Sonra ben onu gördükçe soğumaya başladım nişanda kuaför hazırlığı derken içime bir kurt düştü. Nişan boyunca bana itici geldi hep hareketleri tavırları basit gibi.. yani ağır olsun istiyorum mesela fotoğraf çekinmeyenleri zorla yanına çağırması gibi. Bırak dedim isteyen gelir. Neyse nişan da hep gülümsedim bitsin ayrılcam dedim içimden sonra bi türlü ayrılamadım çünkü çoooook iyi çok anlayışlı çom temiz huyu çok güzel ama bana dokunduğunda kaçasım geliyor çok zor ona söyledim içimdr sana karşı bir soğukluk var diye zamana bırakalım nazar değmiştir vs. Dedi. 20 gün oldu nişanlıyız çok çıktık gezdık ama itici bişryler var Görüntüsü ben 1 62 yim o iki 3 cm uzun benden kötü değil ama çok iyide değil . Şimdi beni çoook seviyor 3 hafta oldu nişan olalı ama gelgitler yaşıyorum onunla evlenme fikri beni ürkütüyor. Çok iyi ağzımın içine bakıyor. Ama bana uzun uzun bakması , sinirimi bozuyor. Ona olmuyor ben yapamıyorum dersem baştan niye nişan yaptık vs. Ah edermi gücenirmi yada onu beğenmedim diye karşıma daha kötüsü çıkar diye korkuyorum ya bundan sonra karşıma çıkanda beni beğenmezse korkularım var ama ben sevmek istiyorum sevmeyince gözüme batıyor. Nasıl söyleyeceğim ona bunu çok acele ettik evlenmek için oda çok istiyordu hala istiyor ona kalsa hemen evlenelim diyor . Nişan atan birine nasıl bakarlar. Nişan atıp mutlu olan varmı

Birini begenmemek suc degil ki. Iciniz isinmadiysa sizin sucunuz degil bence. Bu insanla evlenmek icin acele ederseniz bence yanlis yaparsiniz.

Atmak için bekleme boşver ayrıl gitsin bak nasıl huzur bulacaksın..benimde başımdan geçti 3.gün attım ama ben 😂.ve ailem benden çok istiyormuş da sesini çıkarmıyormuş meğer 🙈.
Sonra ne mi oldu?AŞK..ve evleniyorum bir kaç gün içinde inşallah

adama şimdiden gıcık oluyorsan nasıl evleneceksin nasıl katlanacaksın? adamın hiçbi suçu hatası yokken bile her hareketi gözüne batıyo bu adam ilerde hiç mi senle tartışmayacak hiç mi sana terslenmeyecek o zaman öldürürsün heralde nefretten.
sevdiğimiz adamlara yeri geliyo katlanamıyoruz sevmediğine nasıl katlanıcaksın ki? yani bu adam sırf sen sev diye sırf sen gıcık olma diye sürekli seni pohpohlamıycak ömür boyu.

İş işten geçmiş diye birşey yok daha nişanlısınız sonuçta. Evliliğe daha var sanırım en azından evlilik hazırlıkları başlamadan bi süre daha bakın duruma. Hala ısınamadıysanız nişanı atın. Aksi halde düğün sürecinde daha büyük sıkıntı yaşarsınız ve mutsuz bi evlilikle sonuçlanır.

Nisan zaten çiftler birbirini tanısin diye yapılır madem uygun degilsiniz ona da kendinize de yazık etmeyin

Bnde ayni sizin gibi tanistigim biriyle sozleniyordum nerdeyse ama bnm annem istemedi neyse su cocugu bi daha goreyim dedim boyu gozume cok kisa gorundu vazgecirmem lazim dedim annemi one attim annesi anneme telefonda nasil yalvardi ben yok de sakin yumusama falan dedim oylelikle olmadi cok sukur.esimle tanistim ilk gordum iste bu dedim ve gram pismanlik yok icimde kocami cok seviyorum sen de sevmiyorsan ayril yazik daha fazla umutlanmasin

Merhabalar , biz mart aylarında tanıştk. İlk gördüğümde hayran kaldım. Korona sebebiyle 2 buçuk ay telefonda konuştuk. Düşüncelerimiz herşeyimiz uyuyor çok iyi anlaşıyoruz diye evlenmeye karar verdikçok acele etmişsinşz diyenler haklısınız çokkkk pişmanımm aöa iş işten geçti oldu birkere 🤧 1 2 kez görüştük sonra tanışma, söz oldu . Sonra ben onu gördükçe soğumaya başladım nişanda kuaför hazırlığı derken içime bir kurt düştü. Nişan boyunca bana itici geldi hep hareketleri tavırları basit gibi.. yani ağır olsun istiyorum mesela fotoğraf çekinmeyenleri zorla yanına çağırması gibi. Bırak dedim isteyen gelir. Neyse nişan da hep gülümsedim bitsin ayrılcam dedim içimden sonra bi türlü ayrılamadım çünkü çoooook iyi çok anlayışlı çom temiz huyu çok güzel ama bana dokunduğunda kaçasım geliyor çok zor ona söyledim içimdr sana karşı bir soğukluk var diye zamana bırakalım nazar değmiştir vs. Dedi. 20 gün oldu nişanlıyız çok çıktık gezdık ama itici bişryler var Görüntüsü ben 1 62 yim o iki 3 cm uzun benden kötü değil ama çok iyide değil . Şimdi beni çoook seviyor 3 hafta oldu nişan olalı ama gelgitler yaşıyorum onunla evlenme fikri beni ürkütüyor. Çok iyi ağzımın içine bakıyor. Ama bana uzun uzun bakması , sinirimi bozuyor. Ona olmuyor ben yapamıyorum dersem baştan niye nişan yaptık vs. Ah edermi gücenirmi yada onu beğenmedim diye karşıma daha kötüsü çıkar diye korkuyorum ya bundan sonra karşıma çıkanda beni beğenmezse korkularım var ama ben sevmek istiyorum sevmeyince gözüme batıyor. Nasıl söyleyeceğim ona bunu çok acele ettik evlenmek için oda çok istiyordu hala istiyor ona kalsa hemen evlenelim diyor . Nişan atan birine nasıl bakarlar. Nişan atıp mutlu olan varmı
Adamı sevmiyorsun, hatta ona tahammül edemiyorsun. Böyle evlilik olmaz, hem kendine hem adama kötülük yaparsın. Üslubunca, ayrılmak istediğini belirt. Nişan atan ilk sen değilsin, son da olmayacaksın. Nişan atmak hayatın sonu değil, elbette mutlu olabilirsin.

9 yıllık inişli çıkışlı ilişkimizi geçen sene sözlenerek taçlandırdık :-)
Ben o 9 senemi verdiğim, çocukluğumda, gençliğimde, yetişkinliğe adım atarken yan yana olduğum adamı nişanlı kaldığımız 9 ay içinde tanıyamadığımı anladım. Adamın içinden farklı bir kişilik çıktı. Aile yaşantımız farklıydı, hayata bakış açılarımız 180 derece bambaşkaydı. Herkes bana dedi ki 9 senede tanımadın mı. Hayır arkadaşlar tanıyamamışım. İşin içine girmeden, iş ciddileşmeden gerçek yüzünü göremedim.
Psikolojik şiddete maruz kalınmış tam 9 ay sonunda onun bir kavga esnasında ailelerin yanında yüzüğü atmasını fırsat görerek hayatımdan tamamen çıkardım.
Arkamdan konuşanlar oldu mu? Evet hala var ama kimin umurunda. O kapılar kapanınca evin içinde o adamla kalacak olan sensin. Bir başkası değil.
Mutlu muyum? Çook mutluyum, huzurluyum, rahatım. Nişanlılık tanıma evresi. Kimse kimseyle nişanlandı diye ömrünün sonuna kadar birlikte olmak zorunda değil. Sen çok yanlış yapmışsın erkenden nişanlanarak ama dediğim gibi ben de 9 sene birlikte olduğum adamı bile tanıyamadım. Her insan hata yapabilir, hatayı farkedip düzeltmek önemli.
Sen bu adamı sevmiyorsun. Yarın öbür gün evlenip çocuğunla annenin kapısına gitmek daha mı iyi? Balık baştan kokar canım bu ilişkiden mutlu bir evlilik çıkmaz. Bir sene üzülürsün belki onu da zannetmiyorum çünkü sevmiyorsun. Hayatının sonuna kadar üzülmekten daha iyidir.
Benden sana bir dost, kardeş, abla tavsiyesi artık ne dersen de karar senin.

Ben çok iyi tanıyorum dememe rağmen nişanlılık sürecinde sürekli problem yaşıyoruz sizdeki iyi cesaret birkaç ayda. Sevmiyorsunuz da.

Yazık adama, kendisini seven birisini hak ediyor o. Emin olun kimse hint kumaşı değil, unutup yoluna bakar elbet. Hem sevilmeyen kişi de belli süre sonra sorun çıkartır haliyle ve ileride üzülürsünüz.
Ayrıca evlenmek için yeterince olgun olduğunuzu düşünmüyorum yazdıklarınıza bakarak.
Sevmeyi deneyeyim, ne kadar süre deniyim gibi mesajlar evlilik gibi mühim bir olaya pek uymuyor çünkü.

Back
X