Lutfen yardim edin napayim ben.

Bende de vardı.internetten hastaliklara bakıp sabaha kadar uyumazdim.kalbim hızlı hızlı çarpıyordu. Anksiyete sanırım. Neye ne kadar üzüleceğini ,ne kadar telaşlanacağını kestirememek.ben ilaçsız atlattim.ama zordu.
Bende 2 aydr deniyorum kendim atlatmayi bazen iyi oluyorum ama bazen cildircak gbi oluyorum uykudan uyandgm gbi basliyor bazen

Bu anlattiklarinizin hepisini birebir yillarca yasadim. Bana anksiyete ve panik atak teshisi konulmustu.

Muhakka bir psikologa görünün ve size denilenleri uygulayin. Verilen ilaclar dogru dozajda ayarlandigin da kesinlikle sersemletmiyor.

Bunun yani sira bedeninizi kontrol etme dürtüsü geldigin de, bilincli bir sekilde bunun beyninizin bir oyunu oldugunu aslinda hic bir seyiniz olmadigini kendi kendinize yüksek sesle tekrar edin

Gecmis olsun

Bu anlattiklarinizin hepisini birebir yasadim. Muhakka bir psikologa görünün ve size denilenleri uygulayin. Verilen ilaclar dogru dozajda ayarlandigin da sersemletmiyor.

Bunun yani sira bedeninizi kontrol etme dürtüsü geldigin de, bilincli bir sekilde bunun beyninizin bir oyunu oldugunu aslinda hic bir seyiniz olmadigini kendi kendinize yüksek sesle tekrar edin

Gecmis olsun
Deneyecegim resmen hayat kalitem yerlerde.aslinda once pskologa gtsem iyi olacak surekli kendimi dusunmekten ufacik biseyde suphelenmekten cok bunaldim

Randevu aldim ama gidemedim isin tuhaf tarafi saglik personeliyim nobetli calisiyorum.o ilaclarin sersem yaptigini biliyorum ve kullanmak istemiyorum yani kendi kendine asabilen varmi acaba benm gbi olup:KK43:

ancak dusunme stilinizi degistererek bunu yapabilirsiniz,
belki psikiyats da size ilac vermeyecektir ve sizi terapiye yonlendirecektir.
Danismakta her zaman fayda vardir.

Onun disinda endise uzerine guzel sozler bulup odaniza yapistirabilirsiniz, motisvasyonunuzu artirir.

Endi%C5%9Fe-%C4%B0le-%C4%B0lgili-S%C3%B6zler.jpg

ancak dusunme stilinizi degistererek bunu yapabilirsiniz,
belki psikiyats da size ilac vermeyecektir ve sizi terapiye yonlendirecektir.
Danismakta her zaman fayda vardir.

Onun disinda endise uzerine guzel sozler bulup odaniza yapistirabilirsiniz, motisvasyonunuzu artirir.

Endi%C5%9Fe-%C4%B0le-%C4%B0lgili-S%C3%B6zler.jpg
Dusunce Yapim hic boyle degildi nasil boyle oldm anlamiyorum evet endise duyuyorum.herseyden

Dusunce Yapim hic boyle degildi nasil boyle oldm anlamiyorum evet endise duyuyorum.herseyden

Ben gelecek için hiç bir endişe duymadım. O yeterince hızlı geliyor. Albert Einstein

Endişe de bir korku biçimidir ve bütün korku biçimleri yorgunluk yapar. Bertrand Russell

Dünün üzüntüleri ve yarının endişeleriyle donatılmış bir kalpten, bugün için bir şey bekleme. Hannah Arendt

Kontrolünüz dışındaki şeyler için endişe duymak hastalanmak için oldukça iyi bir formüldür. Robin Sharma

Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden bilebilirsin hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? Şems-i Tebrizi

Evhamlarınızı bıkmadan dinleyen, rahatlatıcı telkinler veren,endişelerinizin aslında yersiz olduğunu kirmadan anlatacak iyi bir arkadaşla paylaşabilirsiniz.sabahlari kalp çarpıntısı çok oluyor.dus alıp kurtulabilirsiniz bundan.

Deneyecegim resmen hayat kalitem yerlerde.aslinda once pskologa gtsem iyi olacak surekli kendimi dusunmekten ufacik biseyde suphelenmekten cok bunaldim

Kesinlikle ihmal etmeyin ve bir an piskologa gidin. Bu sizin tek basiniza asabileceginiz bir sey degil. Profesyönel destek almak zorundasiniz.

Bu illetin ne kadar berbat bir sey oldugunu, yasam kalitesini ne denli düsürdügünü muhtemelen en iyi bilenlerden biriyim.

Denemeyin, hemen uygulamaya baslayin...

Evhamlarınızı bıkmadan dinleyen, rahatlatıcı telkinler veren,endişelerinizin aslında yersiz olduğunu kirmadan anlatacak iyi bir arkadaşla paylaşabilirsiniz.sabahlari kalp çarpıntısı çok oluyor.dus alıp kurtulabilirsiniz bundan.
Oyle bir arkadasim var ancak bi zaman sonra bunaliyorlar haliyle

Kesinlikle ihmal etmeyin ve bir an piskologa gidin. Bu sizin tek basiniza asabileceginiz bir sey degil. Profesyönel destek almak zorundasiniz.

Bu illetin ne kadar berbat bir sey oldugunu, yasam kalitesini ne denli düsürdügünü muhtemelen en iyi bilenlerden biriyim.

Denemeyin, hemen uygulamaya baslayin...
Pskologmu pskyatrimi kararsizim sunanda nerdennbalsicam blmiyorum tek bildigim eski gunlerime sonmek istyorum

Şuan benim ruh halimdesiniz, sürekli araştırma yapıyorum, yaptıkça hastamıyım diyorum.
Benimde boynumda beze var, doktora bile gitmeye gerek duymadım nette yazan herşey kanser belirtisi netteki herşeye inanırsak yasayamayız herhalde.
İnanın şuan bende sizinle aynıyım, size tek tavsiyem nette yazanları okumayın, yalnız kalmayın, elimizden geldiğince düşğnmemeye çalışın ve tabiki psikiyatrist desteği alın.

Şuan benim ruh halimdesiniz, sürekli araştırma yapıyorum, yaptıkça hastamıyım diyorum.
Benimde boynumda beze var, doktora bile gitmeye gerek duymadım nette yazan herşey kanser belirtisi netteki herşeye inanırsak yasayamayız herhalde.
İnanın şuan bende sizinle aynıyım, size tek tavsiyem nette yazanları okumayın, yalnız kalmayın, elimizden geldiğince düşğnmemeye çalışın ve tabiki psikiyatrist desteği alın.
Bende bu yüzden doktora gitmiştim.her insanin boynunda nodul olduğunu,grip yada soguk algınlığı sonrasında bazısının belirginleşebilecegini soylemisti.zamanla geçer dedi gecti.tehlikeli olanların üzüm salkımı gibi olduğunu duymuştum

Bende bu yüzden doktora gitmiştim.her insanin boynunda nodul olduğunu,grip yada soguk algınlığı sonrasında bazısının belirginleşebilecegini soylemisti.zamanla geçer dedi gecti.tehlikeli olanların üzüm salkımı gibi olduğunu duymuştum
Boynumda ve çoğu yerimde var bi kaç tane, her şeyi kafaya takacak olursak gerçekten hayat yaşanmaz, Aynen dediğimiz gibi zamanla geçici

Lutfen bana yardimciolun kizlar ya.bir sabah uyandm ve hastalik hastasi oldum surekli heryerimi yokluyorum en ufak seyi buyutuyorum kanser fobisi olustu ciddi boyutta mesela boynumda ufacik bastrnca oynayan bisey var 3 dr a gosterdim 1 kez usg cekindim onemsiz bi lenf nodu dediler ama icm rahat etmedi etmiyor ufacik biyerim kasinsa lenfoma iste diyorum.daha once boyle bi insan asla degildim.isin icinden cikamiyorim yanliz kaldgmda agliyorum varmi benim gbi olan yada yardim edebilcek olan lutfen :((((
Merhaba cok eski bir konu ama yinede yazmak istedim..Birebir beni anlatiyorsunuz..Benimde 2019 ocak ayı gibi sol alt 20lik disim çok berbat enfeksiyon oldu öyle bir agri yaptiki kafa tasım bile ağrıdı o derece bogazlarima vurdu ağrı..Aradan kisa bir zaman sonra birde baktimki kocaman bogazimda bir şiş önce umursamadim bademcik dedim çünku kucuklugumden beri hep bir bademcik şikayetim vardi..Ama ozaman hastalanip iyilesince kayboluyordu..Bu kez birde baktim ki şis hala duruyor...bir pazar sabahi ben resmen bu lenf nodu için aglama krizine girdim..Apar topar özel hastaneye gittik doktor uzman olmayinca bilgi veremedi..Ordan cikip devlet hastanesine gittim..Oda "bu diş sisligine benzemiyor baska birsey bu" diyince hastanenin kapisinda bayilacaktim resmen.pazartesiyi zorla bekledim..Ve Saglik ocagi doktoru icinde olmak uzere toplamda 5 doktor gördü 4 defa ultrason çekildi sonuç ovalize formda bir kaç adet reaktif lenf nodu olarak gozuktu..Kan tahlili temiz CRP negatif..18 mm olan lenf nodu antibiyotikle 10 mm'e dustu.Ama gel görki bu lenf nodundan sonra psikolijim felaket oldu berbat durumdayim sürekli vucudumu kontrol etmekten yorgun düştüm..Panik atak ve anksiyete bozukluğu basladi..sabahlari kalbim carparak heyecanla uyaniyorum sebepsiz yere..Kötü Birsey olacakmiş gibi geliyor hep..Bundan sonra boğazim sıkılıyormuş hissi geldi bana sanki bir el boğazimda ve bu 3 gun bazen 1 ay sürdü..Berbat ötesi bir his..Ćevremdekilere anlatiyorum anlamiyorlar..Bogaz sıkılması için KBB doktorum bogazmi kontrol etti ve Globa sendromu teşhisi koydu..yani anksiyete bozukluktan kaynaklanıyormuş...1 yıldır yasadigimi bir ben bir Allah bilir.Hala aklim lenf nodumda sürekli elim orda birde..Siz nasilsiniz bu arada ilk defa kendim gibi birini bulunca yazmak istedim

Merhaba cok eski bir konu ama yinede yazmak istedim..Birebir beni anlatiyorsunuz..Benimde 2019 ocak ayı gibi sol alt 20lik disim çok berbat enfeksiyon oldu öyle bir agri yaptiki kafa tasım bile ağrıdı o derece bogazlarima vurdu ağrı..Aradan kisa bir zaman sonra birde baktimki kocaman bogazimda bir şiş önce umursamadim bademcik dedim çünku kucuklugumden beri hep bir bademcik şikayetim vardi..Ama ozaman hastalanip iyilesince kayboluyordu..Bu kez birde baktim ki şis hala duruyor...bir pazar sabahi ben resmen bu lenf nodu için aglama krizine girdim..Apar topar özel hastaneye gittik doktor uzman olmayinca bilgi veremedi..Ordan cikip devlet hastanesine gittim..Oda "bu diş sisligine benzemiyor baska birsey bu" diyince hastanenin kapisinda bayilacaktim resmen.pazartesiyi zorla bekledim..Ve Saglik ocagi doktoru icinde olmak uzere toplamda 5 doktor gördü 4 defa ultrason çekildi sonuç ovalize formda bir kaç adet reaktif lenf nodu olarak gozuktu..Kan tahlili temiz CRP negatif..18 mm olan lenf nodu antibiyotikle 10 mm'e dustu.Ama gel görki bu lenf nodundan sonra psikolijim felaket oldu berbat durumdayim sürekli vucudumu kontrol etmekten yorgun düştüm..Panik atak ve anksiyete bozukluğu basladi..sabahlari kalbim carparak heyecanla uyaniyorum sebepsiz yere..Kötü Birsey olacakmiş gibi geliyor hep..Bundan sonra boğazim sıkılıyormuş hissi geldi bana sanki bir el boğazimda ve bu 3 gun bazen 1 ay sürdü..Berbat ötesi bir his..Ćevremdekilere anlatiyorum anlamiyorlar..Bogaz sıkılması için KBB doktorum bogazmi kontrol etti ve Globa sendromu teşhisi koydu..yani anksiyete bozukluktan kaynaklanıyormuş...1 yıldır yasadigimi bir ben bir Allah bilir.Hala aklim lenf nodumda sürekli elim orda birde..Siz nasilsiniz bu arada ilk defa kendim gibi birini bulunca yazmak istedim
Psikiyatristler e gitmediniz mi

Psikiyatristler e gitmediniz mi
[/QUOT
Tabiki gittim..Beni gayet güzel dinledi ve gecistirdi odasina ağlaya ağlaya girdim.. bana ilac vermeyeceğini ilk önce psikologtan terapi görmem gerektigini soyledi..Sonra bir defa gidebildim psikologa maddi durumlardan dolayı.. Uzunca bir süre gitmem gerekiyor bunuda biliyorum..Şimdi mesela franjit olmuş bogazim yine etkilendi sol lenf nodum..Tabiki doğal olarakda büyüdü..Ve ben yine fenalardayim.Küçülsede asla tamamen kaybolmuyor..Buda beni strese sokuyor..Allah yardim etsin en kisa sürede tekrar terapi almaya çalisicam inşallah..

bende de var bu tarz sıkıntılar en ufak bir şeyde kanser oluyorum falan kendimden yoruldum doktor değilim ama sizin şu an ilaçla sakinleşmeye ve sonra psikoterapiye ihtiyacınız var ben şu an mesela sakinim ama kafamda yine her gün hastalık deprem vs korkular çok fazla

Back
X