Lutfen yardim edin napayim ben.

bende de var bu tarz sıkıntılar en ufak bir şeyde kanser oluyorum falan kendimden yoruldum doktor değilim ama sizin şu an ilaçla sakinleşmeye ve sonra psikoterapiye ihtiyacınız var ben şu an mesela sakinim ama kafamda yine her gün hastalık deprem vs korkular çok fazla
Aynen Çok saglam bir terapi görmem lazim..2017 yılinda 55 yaşindaki babam penis Kanseri den Teyzem Akciğer kanserinden 5 ay ara ile vefat ettiler..İlk sene acım vardı ama kendimle ilgili sağlik takintim yoktu sonra diş apsesi kaybolmayan lenf nodumu olusturunca işte orda başladı psikolojik rahatsizliğim...Birde üstüne üstlük Aralik ayinda rutin kontrol için gittiğim Smear testinde rahim agzinda HPV 16 virüsü saptandı..Ben artiķ dahada beter oldum..

Aynen Çok saglam bir terapi görmem lazim..2017 yılinda 55 yaşindaki babam penis Kanseri den Teyzem Akciğer kanserinden 5 ay ara ile vefat ettiler..İlk sene acım vardı ama kendimle ilgili sağlik takintim yoktu sonra diş apsesi kaybolmayan lenf nodumu olusturunca işte orda başladı psikolojik rahatsizliğim...Birde üstüne üstlük Aralik ayinda rutin kontrol için gittiğim Smear testinde rahim agzinda HPV 16 virüsü saptandı..Ben artiķ dahada beter oldum..
Herhangi bir teselli edici cümlem yok Fakat yaşadığımız korkuların 100de doksanı gerçek dışı küçük m ihtimaller ben mesela dişçiden asla korkmazdım şimdi o sandalyeye oturunca titriyorum ama bir şey olmuyor sonuçta kendimize eziyet sonunda bir şey olmayacak diye düşünmek gerekiyor bazen

Herhangi bir teselli edici cümlem yok Fakat yaşadığımız korkuların 100de doksanı gerçek dışı küçük m ihtimaller ben mesela dişçiden asla korkmazdım şimdi o sandalyeye oturunca titriyorum ama bir şey olmuyor sonuçta kendimize eziyet sonunda bir şey olmayacak diye düşünmek gerekiyor bazen
Bende hayatta yasadigimiz travmalardan kaynaklandigini duşünuyorum..Bazi insanlarin yapı olarak karaketerleri saglamdir kolay kolay etkilenmezler bazilarida çok hasas olduklarindan etkilenip ruh sagliklarini bozabilirler..Sizdede Bende de bu oldu sanirim ..

Merhabalar konu sahibi olarak size yazmak istedim heryerime baktrdim o donem sanirim 😂 oyle boyle 3 4 ay gevti defalarca randevu aldgm pskyatriye bir turlu gitmek nasip olmadi gidemedim ve zamanla unuttum cok dua ettim ama inanilmaz ibadetlerime dikkat ettim.sonrasinda da tup bebek tedavim basladi derken ikizlerime hamile kaldim simdi gun sayiyorum gogsumde fibroadenom cikmisti mesela onun kontrolu vardi 2 3 ay gecti unuttum gitmeye.yani gecti bendeki cok.sukur

Cok zordu arkadaslar evet aglama krizlerine giriyordum intte surekli hastalik arastryordum manyak bi insan olmustum ama cok.sukur Allahima gecti

Sahi simdi geldi aklima pskologa gttim 2 seans oda anliyorum dinliyorum dan baska biseu demedi yani kendi kendime gecti ama cok zordu

Lutfen bana yardimciolun kizlar ya.bir sabah uyandm ve hastalik hastasi oldum surekli heryerimi yokluyorum en ufak seyi buyutuyorum kanser fobisi olustu ciddi boyutta mesela boynumda ufacik bastrnca oynayan bisey var 3 dr a gosterdim 1 kez usg cekindim onemsiz bi lenf nodu dediler ama icm rahat etmedi etmiyor ufacik biyerim kasinsa lenfoma iste diyorum.daha once boyle bi insan asla degildim.isin icinden cikamiyorim yanliz kaldgmda agliyorum varmi benim gbi olan yada yardim edebilcek olan lutfen :KK43:(((
Bende öyleydim ilaç tedavisi gördüm. Şu an çok daha rahatım. Bu ciddi bir hastalık hayati mahvediyor. O yüzden en kısa zamanda bir psikiyatri ile gorusmenizi tavsiye ederim.

Randevu aldim ama gidemedim isin tuhaf tarafi saglik personeliyim nobetli calisiyorum.o ilaclarin sersem yaptigini biliyorum ve kullanmak istemiyorum yani kendi kendine asabilen varmi acaba benm gbi olup:KK43:

Olabilecekleri gördüğünüz ve bildiğiniz için bu korkular oluşabilir. Cok empati yapan bir insansaniz etkilenmeniz normal. Ama bunu profesyonel yardim alarak çözebilirsiniz. Her tedavi illaha ilaç gerektirmez. Konuşma ile de tedavi olabilirsiniz

Back
X