- 8 Ocak 2024
- 86
- 31
- 3
- 33
- Konu Sahibi kyncsinemm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen biri görsün lütfenRegl günüm cuma 3 gün kaldı geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yaşayan var ise yardımcı olun lütfen kızlar . Yardımınıza ihtiyacım var. Bu akşam yaptım bunları bu şekilde
Yarın yapmayı düşünüyorum sizce beklemeli miyim bir kaç gün daha kan testi içinhayırlı olsun hamilesiniz. Kan testi vererek yükselişi kontrol etmelisiniz.
Yok hiç beklemeyin testlerden belli zaten pozitifYarın yapmayı düşünüyorum sizce beklemeli miyim bir kaç gün daha kan testi için
Bende 4 gün kala yaptım seninki gibi silik çıktı önceki aylardan kimyasal geçirmiştim. Bugün kan verdim pozitif çıktı. Büyük ihtimalle senin de pozitif hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinRegl günüm cuma 3 gün kaldı geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yaşayan var ise yardımcı olun lütfen kızlar . Yardımınıza ihtiyacım var. Bu akşam yaptım bunları bu şekilde
Çok teşekkür ederim inşallah inşallahYok hiç beklemeyin testlerden belli zaten pozitif
İçim rahatladı şu an kan değerin kaç çıktıBende 4 gün kala yaptım seninki gibi silik çıktı önceki aylardan kimyasal geçirmiştim. Bugün kan verdim pozitif çıktı. Büyük ihtimalle senin de pozitif hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Cumartesi kaset test yaptım bugünkü kan değerimde 89 çıktı. Kimyasal gebelikteki değerim 15 ti. İnşallah yükselme durumu düzenli olurİçim rahatladı şu an kan değerin kaç çıktı
Bu arada bende silik çizgiyle öğrendim hemde benimki sizinkinden daha da siliktiÇok teşekkür ederim inşallah inşallah
Gerçekten mi şu an nasıl peki sağlıklı ilerliyordur inşallah her şeyBu arada bende silik çizgiyle öğrendim hemde benimki sizinkinden daha da silikti
Benim tek korkum geçen ay kimyasal gebelik yaşamış olmam onda çok daha silikti şu an daha belirgin o yönden Umur vermeye çalışıyorum kendimeBu arada bende silik çizgiyle öğrendim hemde benimki sizinkinden daha da silikti
inşallah sağlıklı gebeliğimiz olur. Kimyasaldan sonra kafama çok taktım Rabbim yardımcımız olsunİnşallah inşallah bildiğim kadarıyla iki gün sonra tekrar bir test yapmak gerekiyor ben kimyasal gebeliğimde 74 ile öğrenmiştim üç gün sonra 76 olmuştu iki gün sonra 17 ye düşmüştü 3 gün sonra da kanamam başlamıştı zaten
Doğurdum bile 2 ay 3 günlük oldu şükürler olsun. Testlerimi koyuyorum bak o kadar silikti benim.Gerçekten mi şu an nasıl peki sağlıklı ilerliyordur inşallah her şey![]()
Çok umut verdiniz bana siz çok teşekkür ederim çok Allahım inşallah aynı duyguyu yaşarım çok teşekkür ederim kimse anlamıyor bu korkuyuDoğurdum bile 2 ay 3 günlük oldu şükürler olsun. Testlerimi koyuyorum bak o kadar silikti benim.
Ben de çok taktım yaşamayan anlayamaz kimse de anlamıyor zaten . Allah kimseye yaşatmasın hayal kırıklığı zor . Umarım bu sefer her şey çok güzel olurinşallah sağlıklı gebeliğimiz olur. Kimyasaldan sonra kafama çok taktım Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah hamileliğiniz sağlıklı ilerler hayırlısıyla kucağınıza alırsınızÇok umut verdiniz bana siz çok teşekkür ederim çok Allahım inşallah aynı duyguyu yaşarım çok teşekkür ederim kimse anlamıyor bu korkuyu
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim dua edin benim için deİnşallah hamileliğiniz sağlıklı ilerler hayırlısıyla kucağınıza alırsınız![]()