Lütfen yardım edin. Sizce gidip konuşmalı mıyım?

Levyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
2
0
1
30
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Direkt olarak soruya geçeceğim. X kişisini 2 yıldır tanıyorum ve abi kardeş gibiydik (aramızda yaş farkı var) yani öyle sanıyordum son zamanlarda bana karşı davranışları değişti ve bende yanlış birşey yapmamak, yanlış şeyler hissetmemek adına uzaklaşmaya karar verdi uzaklaştımda yaklaşık 1 sene boyunca hiç konuşmadık karşılaşmadık kaşılaşıncada yollarımızı değiştirdik 3 ay once beni sosyal medyadan buldu ve görüşüp sadece konuşmak istediğini söyledi o sıralarda şehir dışındaydım bu durumu izah ettim beklerim sorun değil dedi ve bekledi sonunda görüştük benımle ılgılı dusuncelerini, hislerini, beklentilerini açıkladı düşünmem için zaman verdi bu konuşmadan 4 gün sonra bana mesaj attı ''kafamı toparlayamadım, istemeden senide kırdım üzgünüm'' sadece bu haliyle bu durum benım baya canımı sıktı hatta zoruma bile gitti şimdi bu kişiyle son kez bu yaptığına dair konuşup noktayı koymak istiyorum. Sizce konuşmalı mıyım? Siz olsanız ne yaparsınız? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum..

aranızda birşey olup bitmemiş ki niye görüşeceksin konuşacaksın.bence gerek yok

Hissetmek değil ama aklım çok karışık yani çat kapı tekrar hayatıma giriyor ve hiç birşey yokmuş gibi çıkıp gidiyor.

Konuşma uzak dur. İki sene yaklaşmamış sonra daha iyisini bulamadım bu olsun bari dedi herhalde.

Back
X