- 18 Haziran 2024
- 585
- 25
- 13
- 26
- Konu Sahibi lutfenyardi
-
Pozitif görünüyor net biçimde.Kondom kullanmadan birlikte olduysanız içeriye boşalmasına gerek yok risk hep var.Eki Görüntüle 3601118
Test yaptım. Elime zevk sıvısı bulaştı islak mendille 2 kez silmiştim. Sonra 3 kat islak mendil ile vajinami sildim. İlişkiden 19 gün sonra days doctor marka test yaptım bu şekilde çıktı. Bu test güvenilir mi ? Çok korkuyorum böyle bi ilişkiden gebelik olur mu ?
Test pozitif ama kan verip emin olmanız lazımTest yaptım. Elime zevk sıvısı bulaştı islak mendille 2 kez silmiştim. Sonra 3 kat islak mendil ile vajinami sildim. İlişkiden 19 gün sonra days doctor marka test yaptım bu şekilde çıktı. Bu test güvenilir mi ? Çok korkuyorum böyle bi ilişkiden gebelik olur mu ?
Vajina etrafına vs de boşalma olmadı. Pantolon üstüne çıkan zevk sıvısına elim değdi islak değildi elim. Sonrasında ellerimi sildim. Vajinama da islak mendil ile temas edip sildim. Bu şekilde doktora sorduğumda gebelik olamaz demişti. Bu marka yanıltır mı Days doctor markaPozitif görünüyor net biçimde.Kondom kullanmadan birlikte olduysanız içeriye boşalmasına gerek yok risk hep var.
Days doctor yalanci pzitif çok veriyormuş duydunuz mu hiçTest pozitif ama kan verip emin olmanız lazım
Birliktelik olmadı mı?Vajina etrafına vs de boşalma olmadı. Pantolon üstüne çıkan zevk sıvısına elim değdi islak değildi elim. Sonrasında ellerimi sildim. Vajinama da islak mendil ile temas edip sildim. Bu şekilde doktora sorduğumda gebelik olamaz demişti. Bu marka yanıltır mı Days doctor marka
Bu şekilde gebelik olmaz benceVajina etrafına vs de boşalma olmadı. Pantolon üstüne çıkan zevk sıvısına elim değdi islak değildi elim. Sonrasında ellerimi sildim. Vajinama da islak mendil ile temas edip sildim. Bu şekilde doktora sorduğumda gebelik olamaz demişti. Bu marka yanıltır mı Days doctor marka
Vajen penis birlikteliği hiç olmadı. Değmedi bile. Bahsettigm şekilde bi yakınlaşma oldu. Direk temas bile etmedi elimBirliktelik olmadı mı?
Bu test neden böyle çıkardı ki ? Belirtilerim de vardı suan korkuyorum. Adetime 12 gün var göğüs ağrım vs başladıBu şekilde gebelik olmaz bence
O zaman olmaz zaten birliktelik olmadan nasıl gebelik olsun Allah aşkınaVajen penis birlikteliği hiç olmadı. Değmedi bile. Bahsettigm şekilde bi yakınlaşma oldu. Direk temas bile etmedi elim
Test yanlıştır,hamilelik olmaz.Vajen penis birlikteliği hiç olmadı. Değmedi bile. Bahsettigm şekilde bi yakınlaşma oldu. Direk temas bile etmedi elim
Testin Bu şekilde çıkması korkuttu beni. Ellerimde olası sperm kaldı ise islak mendilden geçip vajinama değmesinden korkuyorum. Adetime 12 gün var. Göğüs ağrım vs olunca acaba gebelik belirtisi mi diye de korktumO zaman olmaz zaten birliktelik olmadan nasıl gebelik olsun Allah aşkına
Hangi marka en güvenilir acaba alsam tekrar yapsam ?Test yanlıştır,hamilelik olmaz.
Senin senelerdir belirtilerin var zaten git bir doktora artık yeter biz sana çare bulamayızBu test neden böyle çıkardı ki ? Belirtilerim de vardı suan korkuyorum. Adetime 12 gün var göğüs ağrım vs başladı
16 mayısta bu yakınlaşma oldu. 4 gün sonra doktora gittim zaten. Çok mümkün değil dedi. Ama test böyle çıkınca sormak istedim. Days doctor yalanci pozitifi çok çıkarıyor mu acabaSenin senelerdir belirtilerin var zaten git bir doktora artık yeter biz sana çare bulamayız
ıslak mendili vajinana sokmadıysan eğer bişey olmaz heralde. Madem bu kadar korkacaksınız korunma yöntemlerini araştırın.Testin Bu şekilde çıkması korkuttu beni. Ellerimde olası sperm kaldı ise islak mendilden geçip vajinama değmesinden korkuyorum. Adetime 12 gün var. Göğüs ağrım vs olunca acaba gebelik belirtisi mi diye de korktum
Evladım birliktelik olmamış dahası kırk kere silmişsin.meryem ana falan değilsen bu şekilde hamile kalman olanaksız.Hamile değilsin,stres yapma rahat bırak kendini.illa bakıcam dersen farklı marka bi test daha al yap.Hangi marka en güvenilir acaba alsam tekrar yapsam ?
Bu da aslında silikti ama durdukça böyle koyulaştı. Şimdi kaset test yapacağımıslak mendili vajinana sokmadıysan eğer bişey olmaz heralde. Madem bu kadar korkacaksınız korunma yöntemlerini araştırın.
Ayrıca days doctor bende de yalancı pozitif çıkardı ama bundan daha silikti benimki. Başka güvenilir marka ile dene kan veremiyorsan, predoctor yada awox.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?