Lütfen yardım edin teste bakar mısınız

Evladım birliktelik olmamış dahası kırk kere silmişsin.meryem ana falan değilsen bu şekilde hamile kalman olanaksız.Hamile değilsin,stres yapma rahat bırak kendini.illa bakıcam dersen farklı marka bi test daha al yap.
Kaset test yaptım bebe time diye. Tek çizgi çıktı ama C çizgisi sanki kaymış gibi

ıslak mendili vajinana sokmadıysan eğer bişey olmaz heralde. Madem bu kadar korkacaksınız korunma yöntemlerini araştırın.
Ayrıca days doctor bende de yalancı pozitif çıkardı ama bundan daha silikti benimki. Başka güvenilir marka ile dene kan veremiyorsan, predoctor yada awox.
İslak mendil temizdi ellerimi sildiğim islak mendil değildi. İçine sokmadim etrafını sildim

IMG_3472.webp

Test yaptım. Elime zevk sıvısı bulaştı islak mendille 2 kez silmiştim. Sonra 3 kat islak mendil ile vajinami sildim. İlişkiden 19 gün sonra days doctor marka test yaptım bu şekilde çıktı. Bu test güvenilir mi ? Çok korkuyorum böyle bi ilişkiden gebelik olur mu ?
Pozitif

Test yaptım. Elime zevk sıvısı bulaştı islak mendille 2 kez silmiştim. Sonra 3 kat islak mendil ile vajinami sildim. İlişkiden 19 gün sonra days doctor marka test yaptım bu şekilde çıktı. Bu test güvenilir mi ? Çok korkuyorum böyle bi ilişkiden gebelik olur mu ?
Gebe misiniz peki

Back
X