lütfen yardım edin üstüne görüyor olabilir mıyım

Canım hamile kalamamanın büyük sebebi psikolojik.hormonları devredışı bırakıyorsun.rahatol.kimseyi umursama. Kafanı rahat tut.adet tarihini biliyorsundur.ogünden 3-4 gün önce denemeye başla adet bitimin 6.gün diyelim o gün kesin yıkan ogün kesin uygula.ardından gelen 5 günde devamlı deneyin.ama sana diyeceğim adet bittiği gün (hani deriz ya azcık lekelenme kalmıştır.ertesi gün abdest alırız) kesin dene derim.Allahın izniyle 3 4 ay demeden hamile kalırsın.halam ebe hemşire o demişti kesin oldu.
Ooyyy seninde biseyn kalmamis.doguma... Rabbim hayirla kucaga.almayi nasip etsin evladini InsaAllah

İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın.dediklerimi uygula. Çok düşünme

Teşekkür ederim doktora gittim reglim geciktiği için parça gelebilirmis öyle dedi ben dört aydır uğraşıyorum gebe kalmak için bu ay çok heveslenmistik eşimle burada ki insanlar hemen ertesi ay hamile kalmışlar hep ve şimdi sanki ben hastalikliymisim gibi davraniyorlar ve bu yüzden çok mutsuz oluyorum benim annem yok ve bebegimin olması benim için çok kiymetli ama sanki olmayacakmış gibi hissediyorum bu stres yüzünden üç ayda on beş kilo verdim ve kendimi yiyip duruyorum test sonuçları negatif çıktığında :-(
arkaadsim ettrafindaki cahil insanlari bosver
4 ay bekleme bile sayilmaz , heleki çocugum olmuyor gozuyle bakmana asla degmez
dr agitsen simdir git 8 ay sonra gel der
etrafinada dusunmuyoruz simdilik de

arkaadsim ettrafindaki cahil insanlari bosver
4 ay bekleme bile sayilmaz , heleki çocugum olmuyor gozuyle bakmana asla degmez
dr agitsen simdir git 8 ay sonra gel der
etrafinada dusunmuyoruz simdilik de

Haklısın doktorum hemen ilk aylar tutması %20 lik bir oran dedi zaten benim yasadigim stres kısa zamanda bayan kilo vermem de gebe olma ihtimalimi dusuruyormus ama bazen öyle bir tak ediyor ki herşey nefes alamıyorum şu an beni mutlu eden tek sebep eşim. Bebeğime hamile kaldığım da iyi olmak için daha fazla gülmek için sebebim olacak icimde bir his var ve bebegimiz eşime de bana da şansıyla bereketiyle gelecek inşallah yanilmiyorumdur

Back
X