• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

Beğeni almak icin sacma yorumlar yapip asabimi bozmayın ciddi bise soruyorum ağlıyorum gerizekaliligimdan ve teselli yorum yardım istedim sacma sapan yorumlar yapmayinrica ediyorum delirecemm

Hanimefendi beğeni almak için değil ciddi bi yorum yaptim orda siz kalmış olamazsınız diyor farkındaysanız siz o kismini okuyun yeter

agliyorsan demek ki pismansin. peki pisman olacagin seyi neden yapiyorsun ? insan ne istedigini bilmedikten sonra emin ol daha bir cok konuda pisman olur.

bu arada, bisey olmamistir merak etme

Hanimefendi beğeni almak için değil ciddi bi yorum yaptim orda siz kalmış olamazsınız diyor farkındaysanız siz o kismini okuyun yeter
Peçete filan diyorsunz ben cok uzgunum şu anda ama gelen yorumlar dalga gecer gibi ve aslında ne soylense haklisiniz ben hatami farkindayim ve inanin cok uzgunum

Maalesef nadiren de olsa oluyor. Bilgisi yok sanirim:erkek:arkadasinin. Neyse benden sana bir kadin tavsiyesi. Gercekten adam olan sorumuluk alacak biriyle korkmadan iliskini yasa onlemini de al tabi cocuk istemiyorsan ama sorumuluk alip almayacagindan emin olmadigin adamlarla iliski de yasama.
O olmaz bise diyor ama ben kendimi kotu hissediyorum

Hamile kalırsan haber ver tıp literatürüne geçirelim sizi. Korunmazsanız böyle olursunuz başlıklı fotograflarda sizi gösteren kamu spotları hazırlayalım.

Back
X