- Konu Sahibi kanadikirikkelebek
Siz değil ama peçete hamile kalmış olabilir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O olmaz bise diyor ama ben kendimi kotu hissediyorumSevdigin sorumluluk almayi goze almistir belki. Neden agliyorsun?
Beğeni almak icin sacma yorumlar yapip asabimi bozmayın ciddi bise soruyorum ağlıyorum gerizekaliligimdan ve teselli yorum yardım istedim sacma sapan yorumlar yapmayinrica ediyorum delirecemmSiz değil ama peçete hamile kalmış olabilir..
Beğeni almak icin sacma yorumlar yapip asabimi bozmayın ciddi bise soruyorum ağlıyorum gerizekaliligimdan ve teselli yorum yardım istedim sacma sapan yorumlar yapmayinrica ediyorum delirecemmSiz değil ama peçete hamile kalmış olabilir..
yazik oldi peceteyeSiz değil ama peçete hamile kalmış olabilir..
Beğeni almak icin sacma yorumlar yapip asabimi bozmayın ciddi bise soruyorum ağlıyorum gerizekaliligimdan ve teselli yorum yardım istedim sacma sapan yorumlar yapmayinrica ediyorum delirecemm
Allah razi olsun adam gibi cevap veren çıktı sonunda sacma sapan yorumlar yapıp daha cok sinir ediyorlar cok teşekkür ederim insallah bişey olmazhamile kalmaman için bütün olasılıkları toplamışsınız zaten imkansız yani.
Peçete filan diyorsunz ben cok uzgunum şu anda ama gelen yorumlar dalga gecer gibi ve aslında ne soylense haklisiniz ben hatami farkindayim ve inanin cok uzgunumHanimefendi beğeni almak için değil ciddi bi yorum yaptim orda siz kalmış olamazsınız diyor farkındaysanız siz o kismini okuyun yeter
O olmaz bise diyor ama ben kendimi kotu hissediyorum
Allah razi olsun adam gibi cevap veren çıktı sonunda sacma sapan yorumlar yapıp daha cok sinir ediyorlar cok teşekkür ederim insallah bişey olmaz
Zaten oyle yaptıktan sonra bile adetim geldi yani adet oluyordum o an ama yine de sormak istedimbişey olmaz.
ama bu ders olsun. bi dahakine ya yapma ya korun da yap.
var kesin kalırsınMerhaba kızlar direk konuya girmek istiyorum sevgilimle surtunme yoluyla iliskiye girdik bosaldi ama peceteyle filan sildik ve o sirada adetliydim hala da adetliyim hamile kalma riskim var mi?
Cidden mivar kesin kalırsın
neden ağlıyorsunLütfen ciddi cevaplar verin ağlıyorum kac saatir