Çok teşekkür ederim ❤Çok geçmiş olsun. Kendine çok iyi bak. Bu senin hayatın ve hayatındaki en değerli kişi sensin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ❤Çok geçmiş olsun. Kendine çok iyi bak. Bu senin hayatın ve hayatındaki en değerli kişi sensin
Evet ayrıldımNe yapacagimı bilmiyorum demıssınız, ayrılacaksınız?
Karsına cok guzel seven huzur veren duzgun bırı cıkacak belki neden uzuluyorsun?Evet ayrıldım![]()
Yani acımasızca bişiy demek istemiyorum ama nişanınızı sevmekle derdinize dert eklemişsiniz,gittikçe bağlanıyor ve onsuz bi hayat düşünemezken ki ayy niye bu kadar saçma bir durum,derdinize dert eklemeye devam düşüncesndesiniz lütfen yapmayın yol verin gitsin yoksa sizi umursamayan insan evlendiğinde sadece yemekte ne var diye sorar kumandayı alır önümden çekil der,,tablo bu..Haklısınız ama çok değer veriyorum çok fazla tartışıyoruz bu durumlar oluyor fakat ayrılamıyorum ayrı kalamıyorum çok üzülüyorum istiyorum ki bu günlerimde yanımda olsun ama onun umrunda bile değilim
Haklısınız hayat bu şekilde geçmezKarsına cok guzel seven huzur veren duzgun bırı cıkacak belki neden uzuluyorsun?
Hastalıkta yanında olmayan bırıyle evlenirken ne yemini edeceksin hastalıkta saglıkta dıyoruz.
Dısarıda cok guzel adamlarda var. Hayat bu tiplerden ibaret degıl.
Çok teşekkür ederim ayrıldım zatenÇok geçmiş olsun
Basıcaksınız tekmeyi insan olmamış
Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim canim.1.5 yıllık ilişkim var çok seviyorum bir yıl önce doktora gittiğimde akciğer damarlarımda daralma olduğu söylendi bu durum beni çok üzdü bugün nefessiz kaldım bayıldım sözlüme bunu söylediğimde umursamadı yanımda olmadı bile o kadar kötü hissettim ki Bi hasta olsam umrunda olmuyorum yapmasaydın etmeseydin diyor ama bu benim elimde olan birşey değil zor günler geçiriyorum yanımda olmaması beni o kadar üzüyor ve kırıyor ki napcağımı bilmiyorum aynu şey onda olsa bir dakika bile düşünmeden edemem hep yanında olurum sizce napmalıyım kafam o kadar karışık ki![]()
Çok teşekkür ederim ayrıldım canım şimdi ise peşimde affet beni diye ama artık o hata bittiÖncelikle geçmiş olsun acil şifalar dilerim canim.
Ikinci olarak bence kendine saygından dolayı o herifin bi tarafina tekmeyi basmalisin.öküz olmanın dışında birde gaddarini bulmuşsunuz neyse tecrübe olmuştur. Şu saniye sil engelle canım. Bu pislikleri en başından hayatina alman hata ama donebilecegin bir hata ama şu saniyeden itibaren yolla pisligi..
Normal zamanlarda çoğu insan birbiriyle iyidir zaten. Gerçekten iyi olup olmadığı birbirinize destek olmanız gereken günlerde ortaya çıkar. Ve iyi gün sevgilisi her yerde bulunur ya. Hayatı paylaşmayı beklediğiniz insanın daha fazla şeye; size karşı hassasiyete, ilgiye, anlayışa sahip olması gerekiyor. Bu adam tam bir kalas.Normalde çok iyiyiz özellikle yan yanayken çok mutluyuz fakat en ufak birşeye kavga çıkarıyor bu tarz durumlarda böyle davranıyor tartıştığımızda ağlasam umrunda olmuyorum ve kötü olduğumuz zaman hasta olduğumda bahane ediyorsun diyor birşeyin yok diyor
Bunu yeni okudum, daha doğru bir karar olamazdı. Affet yalvarmalarına da kanmayın. Bu salakların %99'u tekmeyi yeyince o moda giriyor, çünkü o ana kadar sizi elinde garanti olarak görüyor, terk edilince şok oluyor tabi. Geri dönünce de aynı hırboluklarına kaldıkları yerden son sürat devam ediyorlar.Çok teşekkür ederim ayrıldım canım şimdi ise peşimde affet beni diye ama artık o hata bitti
Aynen öyle yapıcam şimdi hayatıma bakıcam hastalığım ile uğraşıyorum zaten ailem yanımda o olmasa da olur ne destek oldu ne birşey aksine yük olduNormal zamanlarda çoğu insan birbiriyle iyidir zaten. Gerçekten iyi olup olmadığı birbirinize destek olmanız gereken günlerde ortaya çıkar. Ve iyi gün sevgilisi her yerde bulunur ya. Hayatı paylaşmayı beklediğiniz insanın daha fazla şeye; size karşı hassasiyete, ilgiye, anlayışa sahip olması gerekiyor. Bu adam tam bir kalas.
Bunu yeni okudum, daha doğru bir karar olamazdı. Affet yalvarmalarına da kanmayın. Bu salakların %99'u tekmeyi yeyince o moda giriyor, çünkü o ana kadar sizi elinde garanti olarak görüyor, terk edilince şok oluyor tabi. Geri dönünce de aynı hırboluklarına kaldıkları yerden son sürat devam ediyorlar.
Geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşirsiniz. Kıymetinizi bilmeyen insanın hayatınızda işi yok. Güzel bir ilişki yaşamak isteyen zamanında güzel davransın. Sonraki ağlamaların değeri yok.Aynen öyle yapıcam şimdi hayatıma bakıcam hastalığım ile uğraşıyorum zaten ailem yanımda o olmasa da olur ne destek oldu ne birşey aksine yük oldu
Çok teşekkür ederim canım. İnsan yaptığının karşılığını alırmışGeçmiş olsun, umarım çabuk iyileşirsiniz. Kıymetinizi bilmeyen insanın hayatınızda işi yok. Güzel bir ilişki yaşamak isteyen zamanında güzel davransın. Sonraki ağlamaların değeri yok.