Lütfen yardım edin

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
244
18
33
Kızlar merhaba
Öncelikle 15 aydır evliyiz. Buraya hep bebek için yorumlar yazıyırdum. 6 aydır bebek istiyoruz. Ve hep onunla uğraşıyorum. Dün akşam birşey oldu ve hala şoktayım. İnanamıyorum anlayamıyorum.
Eşim haziran ayında yeni bir işe girdi
Dün akşam da o sigara içerken telefonundan internetten birşey bakıcaktım
Benim telefonum mutfakta şarjda diye onunkinden baktım. O sırada ekrana sipariş detayı diye birşey düştü. Çiçeksepeti....
Çiçek sipariş etmiş ve teslimi ile ilgili detay gelmiş. Teslim edilen çicek yeni girdiği şirkette bir bayana... kaynar sular indi bana. Hemen sordum oda ik da bi abla var odasında çiçek solmuş onunla dalga geçtim oda bana çok biliyorsan gönder dedi yaşlı zaten ona o yüzden gönderdim dedi. Ama bana bu mantıklı inandırıcı gelmedi. Ben bebek planları yaparken eşimin bunu yapması çok zoruma gitti. İşe geldim. Ana ağlamaktan bütün gece uyumadım. Kimseye anlatamıyorum. Ne yapıcağımı bilmiyorım. Bende ona kendini ve kadını kanıtlamadan ispat etmeden onu affetmeyeceğimi sçyledim. Çok üzgünüm. Lütfen akıl verin....

Öncelikle ağlamayı hemen bırak ve eşinin şirketine git ona haber vermeden. Daha sonra ona bahsettiği ablayla tanışmak istediğini söyle. Bunları yaparken de çok sakin relax güler yüzlü olmaya çalış. Vücut dili çok önemlidir. Eğer paniklerse eli ayağı birbirine dolanır gözlerini kaçırır veya kekelerse anla ki yalan söylüyor. O kadın kimse git onla konuş böyle bir muhabbet var mı diye. Ya da çiçek sepetinde adres vardır adrese git

Eşimin zaten çalıştığı yer adres. Adresi biliyorum. Şuan beraber çalışıyorlar yani.
Gitmeyi düşündüm. Ama ben neden bunu yapim ki dedim sonra. Onun kendini kanıtlaması kadını ve kendisini ayağıma getirmesi gerekmez mi ? Ben neden çaba harcama gereği duyuyayım ki. Bu durumu kendini kanutlaması gerekiyor. Böyle birşey yapamyacağına o kadar eminin ki ama neden bögle oldu ya

Ben olsaydım giderdim sonuçta eğer gerçekten böyle bir şey varsa sen gitmeden kılıfına uyduracak bir ortam hazırlayıp sana kanıt diye sunabilir. Ben riske atmazdım. Çünkü bu şüpheyle yaşayamam

Anladım
o zaman öğleden sonra işten öıkıp gidiyim
Bence de gidin. Ama çok sakin olun gülümseyerek konuşun rahat olmaya çalışın. Belki de aldatma yoktur. Her halükarda çiçek göndermesi çok yanlış ama erkekler bazen çok ayrıntılı ince düşünemeyebiliyor saf bir niyetle de yapmış olabilir

Ya aldatma olduğunu zannetmiyorum. AMa ne olursa olsun bana bunu yapmamalıydı. Başkasına çiçek gönderse dahi bana söylemesi gerekiyoru. Ben anlayışlı bir kadınım. Bunu haketmrdim. Kendi içimi yiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…