• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin.

Merhaba arkadaşlar , hikayem biraz uzun.
Ben öğretmen olarak doğuda görev yapıyorum. Erkek arkadaşım pilot daha göreve başlamadı. Onunla anonim bir şekilde bir sosyal medya hesabından tanıştık. İlk 3 hafta gece gündüz 16 saati bulan konuşmalar yaptık. O arada ben istanbuldayım. Daha sonra görev yerime gidince aramızda ufak tartışmalar yaşandı. İlişki tekrar başlayınca uzaklığında etkisiyle birbirimizi istediğimizden xting yapmaya başladık. Onunla benim de daha önceden ilişkimiz olmamıştı, daha sonra aramızda tek iletişim bu olmaya başladı. Arzular aşırı baskın geldi. Bu durumdan rahatsız olduğunu beni yeterince sevmediğini ama arzuladığını söylemeye başladı. Durum birazda ben de böyle. Gelinen noktada tek iletişimimiz bu hale geldi. Açıkcası ayrılsakda arzulara yenik düşüp tekrar birleşiyoruz. Benim korkum yazın bir şeyler yaşadıktan sonra bitmesi ki benim açımdan bir şeyde yaşanmayacak. Amacı öyle değilmiş gibi geliyor , tutkular ben de de yoğun ama ben bir kere bir şeyler yaşayıp bitirme kafasında değilim. Bu arada pandemi vs nedenlerden dolayı hiç görüşemedik. Ocaktan beri sürüyor.
şimdi ben devam edip etmeme konusunda kararsızım. Arzuların baskın olduğu bir ilişki sağlıklı mıdır?
Konu silindigi icin yorum gereksiz de xting nedir acaba..

Konu silindigi icin yorum gereksiz de xting nedir acaba..

Xting= "sexting"… İngilizcede seks ve yazışma anlamına gelen "sex" ve "texting" kelimelerinden oluşuyor ve cep telefonu, tablet, bilgisayar gibi herhangi bir dijital cihazla cinsel içerikli metin mesajları, fotoğraflar, görüntüler veya videolar içeren erotik mesajlaşma anlamına geliyor."

Back
X