Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yok Yüksek gibi geldi hamilesiniz doktor Ne dediSon adetim 2 Temmuz adetim geçikeli 1 hafta oldu beta hcg 16000 civarında normal mi yüksek mi
Bu degere gore 6 yada 7 haftalik gebe olman gerekiyor üstüne görmüş olabilirmisin acaba çünkü 5 haneli rakam yani ben 8 haftalikta 18000 kusurdu çünküSon adetim 2 Temmuz adetim geçikeli 1 hafta oldu beta hcg 16000 civarında normal mi yüksek mi
1600 mü yazacaktı acaba konu sahibiBu degere gore 6 yada 7 haftalik gebe olman gerekiyor üstüne görmüş olabilirmisin acaba çünkü 5 haneli rakam yani ben 8 haftalikta 18000 kusurdu çünkü
Olabilir zaten 5 li rakamlara 8.ci haftadan sonra yada 8.ci hafta icersinde giriliyor benim oyleydi 9.cu haftama yakinken 18000 küsur çıkmıştı ya üstüne adet gördü yada baska birsey var bunda1600 mü yazacaktı acaba konu sahibi
Tatildeyim gitme şansım yokBana yok Yüksek gibi geldi hamilesiniz doktor Ne dedi
Ne olabilir sizceOlabilir zaten 5 li rakamlara 8.ci haftadan sonra yada 8.ci hafta icersinde giriliyor benim oyleydi 9.cu haftama yakinken 18000 küsur çıkmıştı ya üstüne adet gördü yada baska birsey var bunda
Üstüne görme olabilir miNe olabilir sizce
Bulunduğunuz yerde hastane yok mu? En azından bir kadın doğum doktoruna ultrason baktırabilirsiniz, herhangi bir sorun olmadığını ancak böyle öğrenebilirsiniz.Tatildeyim gitme şansım yok![]()
Son adetim 2 Temmuz adetim geçikeli 1 hafta oldu beta hcg 16000 civarında normal mi yüksek mi
Üstüne görme olabilir mi
yok benım 6+6 da 36000 dı. ve normaldi. senın sımdı deger 5 haftaya gore yuksek ama belkı coguldur belkı senın bıldıgın tarıhten once yumurtlamıssındır 1 hafta kadar:) burda bı kac kısı var oyle okumustum cok yuksekten seyrettı bhcg sı ama tek bebiş oldu dogdu :)) sorun olup olmamasını anlayamassın da kontrole gıttıgınde kese boyu falan bakar 1 hafta gerı alır mesela son adetını duzenleme yapar :) stres yapma hiçNe olabilir sizce
Büyük ihtimalle üstüne görmüşün canımHiç deneyimim olmadığı için bilmiyorum olabilir olabilir mi adetim az gelmişti zaten
Ya üstüne gördü yada mol gebelik olmuş olabilirNe olabilir sizce
Kanamam yok ağrım da yok köy gibi bi yerdeyim ancak memleketime döndüğümde artıkEğer gidebiliyorsaniz hastane acilinden baktırın;ağriniz kanamanız yoksa cok panik yapmayın
Belirtileri neler internete baktım ama kıllanma kusma dışında pek bir şey yazmıyor kanamam olur muyduYa üstüne gördü yada mol gebelik olmuş olabilir
Sana kaç haftalık gebesin dedi drBelirtileri neler internete baktım ama kıllanma kusma dışında pek bir şey yazmıyor kanamam olur muydu