Lütfen yardım edin

beyzzgg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
96
26
3
27
Son adetim 2 Temmuz adetim geçikeli 1 hafta oldu beta hcg 16000 civarında normal mi yüksek mi

Ultrason muayenesi oldunuz mu? Değere göre int.ten referans aralıklara bakabilirsiniz. Dollenme tarihini bilmediğimiz için az ya da cok diyemeyiz

Betaya takılmayın şuan önemli olan kesenin görünmesi yarin doktora gorunursunuz,endişeleriniz gider🙏

Son adetim 2 Temmuz adetim geçikeli 1 hafta oldu beta hcg 16000 civarında normal mi yüksek mi

Regli olduğunuza eminseniz 2 temmuzda (lekelenme, üstüne göre vs olmuş olabilir) çoğul gebelik ihtimali yüksek. Bu kadar kısa sürede 16bin çok zor. Ama sorun oluşturacak bir durum değil içiniz rahat olsun 🥰

Ne olabilir sizce
yok benım 6+6 da 36000 dı. ve normaldi. senın sımdı deger 5 haftaya gore yuksek ama belkı coguldur belkı senın bıldıgın tarıhten once yumurtlamıssındır 1 hafta kadar:) burda bı kac kısı var oyle okumustum cok yuksekten seyrettı bhcg sı ama tek bebiş oldu dogdu :)) sorun olup olmamasını anlayamassın da kontrole gıttıgınde kese boyu falan bakar 1 hafta gerı alır mesela son adetını duzenleme yapar :) stres yapma hiç

Eğer gidebiliyorsaniz hastane acilinden baktırın;ağriniz kanamanız yoksa cok panik yapmayın

Back
X