Lütfen yardım edin

isimsizbiri4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
15
1
1
26
Öncelikle merhaba geçen ay regl bitisimin aynı günün akşamında bir ilişki yaşadım partnerim emin olmadığı için yarım saat içinde ertes72 ictim ve üç gün sonra tekrar adet yogunlugunda bir kanamam oldu kan pıhtısı yoğunlukta içim rahat etmedi beta 2.39 çıktı doktor gebelik yok hormon ilacından dolayı olmuş olabilir dedi kan verdikten bir hafta sonra 4 kere idrar testi yaptım ama hepsi negatif çıktı ilişkinin üzerinden 24 gün geçti ve adetim şuan 2 gün gecikti tekrar test yaptım ama yine negatif çıktı sizce bu zamana kadar gebe olsaydım çıkmış olur muydu herkese teşekkür ediyorum

Adet geçmiş hala negatif çıkıyor silik çizgi bile yoksa gebelikte yoktur testin fotosu varsa at istersen ya da yine kan ver gebelik var ise hcg çoktan artmış olur için tamamen rahat eder

KIZLAR nolur cevap verin testi yaptıktan baya sonra gördüm çift çizgiyi hafif silik ama zaten ilişkiden 14 gün geçti henüz sizce yorumunuz nedir

Eklentiler

• AFA049A7-50A1-468E-AA16-BEE508290506.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 196
ilişkiden sonra kanamanız olmuş. doktora gitmişsiniz gereken açıklamayı yapmış. gebe olsaydınız doktor söylerdi. ayrıca reglin bittiği gün hamile kalmanız çok büyük şans olur, mucize olur.

KIZLAR nolur cevap verin testi yaptıktan baya sonra gördüm çift çizgiyi hafif silik ama zaten ilişkiden 14 gün geçti henüz sizce yorumunuz nedir
Gebeyseniz gebesiniz canim dünyanın sonu degil ya herkesin hayalini kurdugu sey evlenirsiniz olur biter herkes ayni konulari aciyo herkese ayni seyi söylüyorum eger hamileyseniz evlenirsiniz bebisin babasiyla...sevdigin adam kocan olur ve sevdiğin adamdan minnos bebegine güzel bir baba olur..herseyin hayırlısı deyin....mutlu mesut bi yuva kurarsiniz yasarsiniz varsa bebisiniz...rabbim saglikli evlat versin insallah hayirli bir evlilik versin...ayrica annelige hazır degilseniz lutfen yasamayin boyle tedbirsiz seyler sonra yazik istenmeyen bebekler geliyo dunyaya sonuçta bir bebek bile isteye olusmaz siz yaparsaniz isterseniz olur...

Canım ben evliyim zaten evet sevdiğim adamla. Anne olmayı da çok istiyorum zaten

Zaman aşımı olunca ikinci çizgi çıkıo herkeste öle hamilelikle ilgisi yok. Araştır internetten öle diyecekler

Arkadaşlar değilim gecikti fazla değil ama mutlaka hastaneye gitmem lazımdı adetin ikinci ya da üçüncü günü. Gelemediğim içinde gidemiorum. Bildiğiniz adet söktürücü var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…