Siz ona güvenmiyor musunuz? Yoksa sırf o sizi kısıtlıyor diye misilleme mi yapmak istediniz?
Güveniyorsanız sakın ona kıskançlık krizleri yapmayın. Bu sefer o da yüz bulur.
Benim eşim paranoyak derecesinde kıskançtı. Öyle ki ilişkimizin başında benim whatsapp’ı mı klonlamış. Bana gelen mesaj onun telefonuna da düşüyordu. Ben bunu öğrendikten sonra epey kızılca kıyamet koptu. Hala kıskanç ama eskisi kadar değil. Kıskançlığın dozunu artırdığında benim açımdan çok sıkıntı oluyor.
Evlilik güven üzerine kuruludur. Eğer taraflardan birinde güven problemi varsa aradaki sevgi-saygı zedeleniyor.
Verdiğiniz cevaplardan siz de buna inanıyorsunuz gibi duruyor maalesef...senin aklın çalışmıyor nerde nasıl davranacağını bilmiyorsun ondan yapıyorum diyor
Ölmek yerine boşanın, adamın biri yüzünden güzelim hayatınıza siz niye kıyıyorsunuz?!Antidepresan kullanıyorum zaten keşke ölsem diyorum o zaman rahat eder
Boşanın???Sadece huzur istiyorum sessizlik
Evet cok rahat eder gider yeni birini bulur olan size olmus olur. Ne dusunuyorsunuz siz olunce vicdan azabi cekecegini mi ki cekse bile siz oldukten sonra neye yaricak? Onemli degil demeniz bastan problem simdi tekrar birsey yazmaniz olmaz. Kendinizi sevmeye kendinize deger vermeye baslayin hakkinizi savunun bir daha size akilsiz diyemesin. Kendinizi bastan sona degistirmedikce simdi atarli giderli mesaj yazmaniz onun cokta umrunda olmazAntidepresan kullanıyorum zaten keşke ölsem diyorum o zaman rahat eder
" önemli değil" açılımı sen her türlü küfrü ,hakareti yapabilirsin, yüzüme tükürsen sesim çıkmaz ,işte ben böyle bir kadınım ,olduğun gibi davranmaya devam et,ben hak ediyorum.Merhaba arkadaşlar desteğinize çok ihtiyacım varevli ve 2 çocuk annesiyim,çalışan bir bayanım.Eşim ve benim aramda yaş farkı var bu yüzden sürekli kıskançlık yüzünden tartışıyoruz ama kesinlikle kıskanmadıgini senin aklın çalışmıyor nerde nasıl davranacağını bilmiyorsun ondan yapıyorum diyor bundan 2 gün önce aradım telefonumu açmadı watsaaptan baktım yeni çıkmış sonra bana duymadım dedi vs vs akşam eve gelince tartıştım bende bana sen ne kadar bozuksun zihniyeti bozuk dedi bende sen yapınca normal ben yapınca bozukmu oluyorum dedim çok hakaret etti bana bende kabuğuna çekildim sonraki gün sabah evden çıkar çıkmaz mesaj attı dün için özürdilerim çok üstüne geldim diye ven önemli değil sıkıntı yok dedim ne aradım ne o aradı çocuklarımın için hep sessiz kaldım ama çok kırıldım ne yapayım bana destek olun kimseye birseyde anlatamıyorum çok bunaldım içine oturacak bir mesaj atayım diyorum lütfen destek olun
Tabii ki ciddi değilim!Ciddimisiniz
senin aklın çalışmıyor nerde nasıl davranacağını bilmiyorsun ondan yapıyorum diyor
Sana bu şekilde hakaret eden adama (!) sadece mesaj atıp, içine oturtmak mı gerçekten amacın? Hiç mi kendine saygın yok?bana sen ne kadar bozuksun zihniyeti bozuk dedi
Antidepresan kullanıyorum zaten keşke ölsem diyorum o zaman rahat eder
Sizin kafanız çok karışık.16 yıllık evliyim ve eşimi çok seviyorum ben sadece benimle konuşurken üslubuna dikkat etsin istiyorum,
Siz ölün çocuklar annesiz yetim kalır sorun yok amaaaa asla boşanmayın kocaman olmuş çocuklarınız aman boşanmayı görmesin annelerine gerizekalı muamelesi yapan sürekli hakaret eden rezil eden ezen babalarını örnek alsınlarAntidepresan kullanıyorum zaten keşke ölsem diyorum o zaman rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?