• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları lütfen yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU1

Ziyaretçi
iki aylık bir kızım var.kucakladığım zaman bacakları ve ayakları morarıyor.elleride aşağıya sarktığı zaman morarıyor
bu normal mi?çok korkuyorum kalbinde bir sorun olabilir mi? lütfen bana yardımcı olunsenağlama

aynı aylarda benim oğlumdada vardı şu an geçti doktora sordum olur normal demişti benim oğlum üstelik çok beyaz

canım bebeklerin çoğunda ilk aylarda bu sorun olurmuş.Benim bebeklerim de de vardı.ama tabi yinede doktora göster.

iki aylık bir kızım var.kucakladığım zaman bacakları ve ayakları morarıyor.elleride aşağıya sarktığı zaman morarıyor
bu normal mi?çok korkuyorum kalbinde bir sorun olabilir mi? lütfen bana yardımcı olunsenağlama

kesinlikle normal değil doktora başvurun..neden morarsın bebek durduğu yerde ama değilmi??

benim bebeğimde de oluyor o morarma bir aylık henüz.
oğlum kış bebeğiydi üstünde hep tulumu filan olduğu için farketmemiştim morarma oluyormuydu filan ondan bilmiyorum normalmi::
kızım mayısta doğdu morarıyor resmen görüyorum yatırınca geçiyor.önemsemedim ama bi dr una sormakta fayda var diye düşünüyorum.

Bence bir an önce doktora götür bende korktum vallah, ama duymustum bir kac kisiden böyle durumlari, sakin telasa stresse girme hersey düzelir
Allah yardimciniz olsun

bebeklierin genelinde oluyo. ten tenkleri değişiyo benimkide 2, 5 aylık .ama yine de dr götürmekte fayda var insan herşeyden korkuyo

canım herkesin söylediğini tekrarlamak gibi olacak ama en iyisi iyi bir çocuk doktoruyla birebir görüşmen bencede..umarım önemsiz bir durumdur...panikleyip strese girme sakın..

hepinize teşekkürederim.doktora götürdüm önemli bişey değil bazı çocuklarda olur dedi pek önemsemedi.bir doktora güvenemeyip üç ayrı dr götürdüm.
ama hala içim rahatlamadı bu aylarda bebeğinde bu sorun olanlar varmı ?sonra geçer mi ?

Benim oğlumdada oluyodu acaba çorapmi sikti diye kuruntu yapiyordum ama için rahatlasin diye başka doktorlarada bir sor derİm

Son düzenleme:
Benim oğlumdada oluyodu acaba çorapmi sikti diye kuruntu yapiyordum

Back
X