Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bence msj atma ama baktın hiç sesi çıkmıo bitir yani üstelik evlerinizde yanyanayken bunu yapmş olması çok saçma geldi bana
kafama takılan şubatta görüşmüyoda mart niye demyiorda teeee nisan diyo:) sen bu çoucugu ii araştır canım başka birisi olmasın hayatında?
iyi yapmışsın canım...
o 20 yaşında sen lisedesin sanırım ... tamam henüz yaşınız küçük ama ...
buluşmak için 14 şubat uymuyorsa 20 şubat olur yani ... ne demek nisan ; manyak mı bu çocuk ?
bence yok aşkım yanlış anladın filan derse hiç inanma güzelim ... seni çocuk mu sanıyor ya da aptal filan... ayy bir de aynı mahalledesiniz insan okula giriş çıkışında bile buluşmak için fırsat yaratır ...
kaldı ki öle ben hiç ele ele tutuşmadım çekiniyorum filan ... ne alaka yaa...
hadi çekingen bi çocuk diyelim ne o öle nisanda buluşmak ...
güleyim mi çocuğu bulup saldırayım mı anlamadım... bu erkekler her yaşta bizi saf sanacak kadar salak olmuyorlar mı beni delirtiyorlar yaa...
hiç bunla vakit kaybetme canım hem de hiiiççç ...
Arkadaşım kusura bakma ama gerçekten komik bir durum. Yaşı kaç sevgilinin ve senin.
aaahh aahhh
biz hatunlar duramıoz valla
msj atma dicektim ama
ben olsam ben de duramaz msj atardım
keşke sabretseydin
madem cevap vermiyor
kapa telefonu
kendne gel braz
giyin süslen çık bi alışverişe ya da al eline kitabını dergini şöyle güzel bi yerde bi kahve içmeye çık kafanı dağıtırısın
Mesajına da karşılık vermiyorsa demekki kendisi bitirmek istiyor ama bunun için daha yaratıcı fikirler bulabilirdi, söylediği bahaneler çok saçma, kesinlikle tesüprizzzzzlefonunu kapat