• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım Edin :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

cnm bence msj atma ama baktın hiç sesi çıkmıo bitir yani üstelik evlerinizde yanyanayken bunu yapmş olması çok saçma geldi bana

kafama takılan şubatta görüşmüyoda mart niye demyiorda teeee nisan diyo:) sen bu çoucugu ii araştır canım başka birisi olmasın hayatında?

kafama takılan şubatta görüşmüyoda mart niye demyiorda teeee nisan diyo:) sen bu çoucugu ii araştır canım başka birisi olmasın hayatında?

Belki canım herşey olabilir 14 şubatı onunla geçirmek istiyordur şey ölüyorum sana falan diyordu dün akşam işte çok seviyorum falan sonra buluşalım dedik planladık dedim ki cumartesi buluşuruz 14 şubata denk geliyor falan ben bide dedim ki elimi hiç bırakma dedim oda sadece ':)' böyle yapmıştı gülmüştü demekki ben onun sevgilisi degilmişim

ay evler yan yana nisan a randevu veriyo :uhm::uhm:
arama sorma bence
bi tuaflık var bu işte :uhm:

mesaj attım nasıl söyliceginimi düşünüyorsun yada belki söylemicektin ayrılmak istedigini merak etme ben anladım rahatsız etmicem artık seni kendine iyi bak yazdım ama cevap vermedi

iyi yapmışsın canım...
o 20 yaşında sen lisedesin sanırım ... tamam henüz yaşınız küçük ama ...
buluşmak için 14 şubat uymuyorsa 20 şubat olur yani ... ne demek nisan ; manyak mı bu çocuk ?

bence yok aşkım yanlış anladın filan derse hiç inanma güzelim ... seni çocuk mu sanıyor ya da aptal filan... ayy bir de aynı mahalledesiniz insan okula giriş çıkışında bile buluşmak için fırsat yaratır ...

kaldı ki öle ben hiç ele ele tutuşmadım çekiniyorum filan ... ne alaka yaa...
hadi çekingen bi çocuk diyelim ne o öle nisanda buluşmak ...

güleyim mi çocuğu bulup saldırayım mı anlamadım... bu erkekler her yaşta bizi saf sanacak kadar salak olmuyorlar mı beni delirtiyorlar yaa...

hiç bunla vakit kaybetme canım hem de hiiiççç ...

iyi yapmışsın canım...
o 20 yaşında sen lisedesin sanırım ... tamam henüz yaşınız küçük ama ...
buluşmak için 14 şubat uymuyorsa 20 şubat olur yani ... ne demek nisan ; manyak mı bu çocuk ?

bence yok aşkım yanlış anladın filan derse hiç inanma güzelim ... seni çocuk mu sanıyor ya da aptal filan... ayy bir de aynı mahalledesiniz insan okula giriş çıkışında bile buluşmak için fırsat yaratır ...

kaldı ki öle ben hiç ele ele tutuşmadım çekiniyorum filan ... ne alaka yaa...
hadi çekingen bi çocuk diyelim ne o öle nisanda buluşmak ...

güleyim mi çocuğu bulup saldırayım mı anlamadım... bu erkekler her yaşta bizi saf sanacak kadar salak olmuyorlar mı beni delirtiyorlar yaa...

hiç bunla vakit kaybetme canım hem de hiiiççç ...

cevap bile vermiyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aaahh aahhh
biz hatunlar duramıoz valla
msj atma dicektim ama
ben olsam ben de duramaz msj atardım
keşke sabretseydin
madem cevap vermiyor
kapa telefonu
kendne gel braz
giyin süslen çık bi alışverişe ya da al eline kitabını dergini şöyle güzel bi yerde bi kahve içmeye çık kafanı dağıtırısın

aaahh aahhh
biz hatunlar duramıoz valla
msj atma dicektim ama
ben olsam ben de duramaz msj atardım
keşke sabretseydin
madem cevap vermiyor
kapa telefonu
kendne gel braz
giyin süslen çık bi alışverişe ya da al eline kitabını dergini şöyle güzel bi yerde bi kahve içmeye çık kafanı dağıtırısın

Küçüklük aşkım biliyormusunuz gözümü onunla açtım onu bi kere bile üzmedim kırmadım hep içime attım çok şey mi istedim oda beni sevsin dedim ama sevmedi sevemedi işte ona sorsan ölüyor benim içşn daha dün böyl demişti dün aksam çok seviyorum falan evlenicez diyordu yalanmış demekki salakmısım inandım ona ölmek istiyorum kızlar çok kötüyüm çok

Mesajına da karşılık vermiyorsa demekki kendisi bitirmek istiyor ama bunun için daha yaratıcı fikirler bulabilirdi, söylediği bahaneler çok saçma, kesinlikle tesüprizzzzzlefonunu kapat

ya ne ölmesi be kızım
sende ndeğerli mi
şimdi ağlama sızlanma çık dışarı braz dolaş olmadı temzlik yap müziğin sesini aç hareketli bişey şöyle dans et falan
a ölmek ne demek
saçınını bi telini bile feda etme böylesiler için

Mesajına da karşılık vermiyorsa demekki kendisi bitirmek istiyor ama bunun için daha yaratıcı fikirler bulabilirdi, söylediği bahaneler çok saçma, kesinlikle tesüprizzzzzlefonunu kapat

Canım hala çok seviyorum onu salakça bi ümit var içimde

Back
X