• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardım Edin :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Arkadaşım 2 yıl sonra bu düşüncelerine eminim çok güleceksin.
Yaşının gençliği sana bunları düşündürüyor ama hiç üzülünecek bişey yok ortada dengesiz büyümemiş bir çocuk var karşında.

gercekten ılgınc uu<ulcegın bı durum yok senden önemlı degıl bence

ya ne ölmesi be kızım
sende ndeğerli mi
şimdi ağlama sızlanma çık dışarı braz dolaş olmadı temzlik yap müziğin sesini aç hareketli bişey şöyle dans et falan
a ölmek ne demek
saçınını bi telini bile feda etme böylesiler için

çıkıcam dışarı telefonumuda yanıma almıcam :1no2:

ben boşver falan önemli degil dedim buda' ama tamam boşver benim moralimi bozuyor' demişti bende gerçekten boşver dedim oda bu saate kadar hiç bişe yazmadı

canım saatleri saymayı bırak... her sevgiye saygım vardır ama daha çok çok gençsin o da genç.. hem de deli çağlarında.. evden bile zor izin alan bi sevgiliden sıkılmış olabilir sonuçta dışarsı gayet rahat kızlarla dolu artık.. sana senin kadar değer vermemiş demek ki.. üzülmemeye çalış...

canım saatleri saymayı bırak... her sevgiye saygım vardır ama daha çok çok gençsin o da genç.. hem de deli çağlarında.. evden bile zor izin alan bi sevgiliden sıkılmış olabilir sonuçta dışarsı gayet rahat kızlarla dolu artık.. sana senin kadar değer vermemiş demek ki.. üzülmemeye çalış...

Yazdı kendimi kötü berbat ve suçlu hissediyorum bi süre konuşmayalım dedi

canıma minnet diye düşün ve keyfne bakkkk
zor olacak ama dene
üzgün bezgin görünüp onun vay be ne adamım kızı yo,ıktım resmen dye gerilmesini
arkdaşlarına oğlum kızı kendime deli divane ttim dyip dalga geçmesni mi sitiyorsun
kendine saygını ytirme

ya deli mi bu oğlan. nisana randevu veriyo devlet hastanesi gibi. valla kusura bakma canım köpek gibi sevsem bile ben dicem 14 şubatta buluşalım o dicek nisanda buluşalım. arada bide mart ayı var. o nisana kadar onu 80 kere pişman ederim. bir süre değil bence bu çocukla bi daha hiç konuşma...

küçüksün ona muhtaç değilsin o yüzden çok sıkma kendini hayatını yaşa. evnin dibinde yaşayıp da iki ay sonraya görüşelim diyen adam nasıl biridir ben anlayamadım. insan sevdiğini bir gün görmese özler bu nasıl sevgidir. çok fedakarlık iyi değil sen de aklıllan haddinden fazla fedakarlık yapma

canım canını hiç sıkma sen onu seviosun falan ama o seni takmıo bile bu dönem zor geçer ama inan çok deil bi sene sonra iiki yapmışım dersin hayatını mahvetme daha önüne çok güsel seni senin onu sevdiğinden çok sevecek birileri çıkacaktır buna inan..:teselli:

Canım benim yaa daha 17 yaşındaymışsın.Aman boşver de geç elbette üzülüyo insan ama seni sevmeyen bi insan için değer mi be güzelim.Önünde uzun yıllar var.Elbette seni gerçekten seven biri çıkacaktır karşınagamyoncuiremsu

Back
X