Lütfen Yardım edin :(((

peki beyaz akıntı neden gelir süt gibi:(benden hergün aynı saatlerde bi miktar akıntı geliyor:(az öncede adet oldum sandım gittim baktım su gibi yapışkan elime aldığımda uzuyo bunlar işte bu şeyler olmasa kafama takmıcam amaa takıntı yapıyorum herşeyi:((sizlerede gerçekten çok tşk ediyorum bi ablaa gibisinizz:(((dilerim hepinizin yüzünden tebessüm eksik olmasınnn

akıntı normalde olabilir; kokulu ve sarımsıysa mantar belirtisi de olabilir.
bunun için doktora gitmelisin.
gerçi 6 aydır hep gitmişsin, sorun olsa söylerdi.

bitti zatenn..işimde bile başarılı olamadım işten ayrılmak zorunda kaldım.1 aydır evde içim içimi yiyorum 1 aydır daha hiç dışarı çıkmadım ailem ne olduğunu anlamıyor:( anlatamıyorum artık dayanamadım araştırma yaparken burasını gördüm..bana yardım edebileceğinizi düşündüm gerçektende öyle oldu hepiniz çok iyisiniiz gerçekten azda olsa rahatladımm..hepinizi sevdimmm

yaşadığınız olaydan dolayı hamile kalamazsınız zaten,
ama bir daha bu kadar üzülmemek için,
kendi sınırlarınızı çizin lütfen ve
o sınırları kimsenin zorlamasına izin vermeyin...
adet düzensizliği,belki mevsimseldir,karın şişmeniz de
hem psikolojik,hem de adet olmamaktan kaynaklanabilir...
hatta fazla stresten,üzüntüden bile adetiniz gecikebilir...
sıkmayın bu kadar kendinizi ama lütfen hayatınızı zindan etmemek için
daha bilinçli hareket edin...
birde ;öyle kendimi öldüreceğim gibi lafları
bir kenara bırakın..daha 20 yaşındasınız,tabiki bazı şeyleri
yaşamak istemeniz normal ama dediğim gibi anlık bir heyecanla
hayatınızı mahvetmeyin...
şimdi rahatlayın lütfen,bu kadar sıkılmaya gerek yok,..
sevgiler...

peki beyaz akıntı neden gelir süt gibi:(benden hergün aynı saatlerde bi miktar akıntı geliyor:(az öncede adet oldum sandım gittim baktım su gibi yapışkan elime aldığımda uzuyo bunlar işte bu şeyler olmasa kafama takmıcam amaa takıntı yapıyorum herşeyi:((sizlerede gerçekten çok tşk ediyorum bi ablaa gibisinizz:(((dilerim hepinizin yüzünden tebessüm eksik olmasınnn

canım bunların hamılelıkle bir ilgisi yok..
takma kafana
bak boyle takarsan yakında sende meryem ana sendromu bile olur..

o tekmeyi bastı zaten:((( kendimi bu yüzden kullanılmış gibi hissediyorumm:((birdaha aslaaa olmucakk hergün dua ediyorum.. yaa ben çok pişmanımm :((keşke böyle olmasaydı:(

bundan sonradikkat et...
yaşın genç.sen genç bir kızsın.elbbette sevmek sevılmek senın hakkın.
ama bir daha insanları ıyı tart ölç biç.ailesi akadaş çevresi bakış açısı önemli.
vicdanlı merhametli aile terbiyesi almış insanlarla ol.
sürekli geçmişi düşünerek geleceğini mahvettı.
tamam yaşandı ve bitti diye düşün.
olmasa iyimiş ama olmuş.bunu kafaya takıpta kafanda büyütme..
allahtan daha başka şeyler olmadı.
sen yenisin.biz neler okuduk burda.
önemliolan bundan önemli dersler çıkarttın.birdaha aynı hatalara düşme.
bak sadece sen degil burda olan tüm bekar kız arkadaşlar ders çıkarttı.a.s.a.s.:1hug:

canım takma kafana..bak bir sürü test yaptırmışsın doktora da gitmişsin..hamilelik yoktur..karnındaki şişliğe gelince o adetin geçtiği için şişmiş..az değil 6 ay diyorsun evet şişmesi normal..kafana çok takıyorsun ondan adetin gelmiyo..adaçayı,papaptya çayı al iç..relax ol rahatla canım benim..bak gör o zaman adet olacaksın..yalnız madem korkuyosun bi daha böyle bi hataya düşme emi canım..öptüm..

bir daha aynı hatayı asla yapmıcam:(nasıl yaptığımı hala anlamış değilim...gerçekten benim gibi bekar kızlarada sesleniyorum sizde benim gibi olmak istemiyorsanız dikkatli olun:(((

Akıntı hormonal bir durumdur ve her kadında zaman zaman görülebilir, karın şişkinliği ise adet düzeninizin bozulmasından kaynaklanan şişkinliktir. Siz yapılması gereknleri yapıp doktora gitmişsiniz ve durumunuzu öğrenmişsiniz. Lütfen internetten bu konular ile ilgili araştırmalar yapın ve bilinçlendirin kendinizi, ama hepsinden önce yaşamınıza dahil ettiğiniz kişileri iyi seçin, sonrasında pişman olacağınız şeyler yapmayın lütfen.
Sevgiler,

ben doktordan sonra verdiği ilaçla adet oldum sonra adetin 5.günü divina verdii 21 kullan 23 veya 24 gün adet olacaksın dedi aynen öylede oldum 2 ay ilaçlarla oldum bu ay ilaç kullanmadım 5 gün gecikti gelmedi..:((bekliyorum inş olucam::(((

anneme anlatmak istiyorum ama korkuyorum :(( aslında çok anlayışlı arkadaş gibiyiiz ama bana çok güvenirdi anlatırsam bütün bağ kopucak aramızda üzülücek :((( o yüzden anlatamıyorum

yok anlatma canım....
bana kalırsa anlatma..
sana güveni sarsılır..oda üzülür.bundan sonra belki sürekli kontrol eder.giriş çıkış arkadaşlık konusunda.
sende kendi içinde unut gitsin..alacağın dersi almışsın zaten.
bir daha hata yapma..

testler doktorlar herşeyi yapmışsın.merak etme hamile olsan çıkardı.
o kadar kafana takıp kurmuşsun ki adet dengeni bozmuşsun.
6aylık hamile olsan acayip şişersin bir kere. .karnın top gibi çıkar.ben 6.ayda 10 kilo almıştım.
bir şey yok kafanı takma.
psikolojini düzelt.
üzme kendini artık

anneme anlatmak istiyorum ama korkuyorum :(( aslında çok anlayışlı arkadaş gibiyiiz ama bana çok güvenirdi anlatırsam bütün bağ kopucak aramızda üzülücek :((( o yüzden anlatamıyorum

sakın annene boyle bır durumu anlatma..anlatılacak bır sey deıl bu ..yaptıgın cok buyuk cahıllık..bu konunun daha cok ustune gıdıpte kendınıde rezıl etme olan olmus bıten bıtmıs..gıden coktan gıtmıs..annenın gozunde ıtıbarını zedeleme...burda bır suru yorum yapılmıs sana ondan once doktor bıyoljık acıdan acıklamıs hamıle olmadıgını daha neyın ustune gıdıpte..neyı desıyorsun anlam veremedım..:1no2:

Canım bencede anlatma zaten anlatıcak bişey yok.bır suru testten gecmıssın hepsı negatıf cıkmış.zaten hamıle olsan bu kadar rahat gecmez sadece karın sısmez,genel olarak kılo alırsın bı kere bebegın kılosu olur kafanadan.ama sen vermıssın bıle.eğer hala süphe duyuyorsan başka doktora gıt,sorun yapma,oldu bıttı allah korumuş. (bende 5 cocuk doğurdumya bılıyorum nasıl oldugunu -tatlicadiarzu- )

Aradan 6 ay gecmis hamile oldugunu test yapmadan bile anlardin eger hamile olsaydin. kesinlikle degilsin testler birinci ayi gectiginde gosterir zaten hamilemisin degilmisin bence unut bu yasadiklarini ve dusunmemeye calis cunku korkulacak hic bisey yok keske hamile kalmak bu kadar kolay olsaydi :1rolleyes:

Annennizden hiçbirşey saklamayın diyorum hep,ama
siz 20 yaşında genç bir hanım olarak,
bu konuyu annenize anlatırsanız,
karşınızda arkadaş gibi gördüğünüz,anlayışlı kişiden eser kalmayacaktır unutmayın...
çok hassas,çok önemli bir konu bu...
yani annenizin de,rahat karşılayacağını sanmıyorum...
bu hatayı bir daha tekrarlamazsanız,
bundan sonra daha dikkatli olursanız,
bence hiçbir sıkıntı yaşamazsınız...
sevgiler...

merhaba canım yazını okudum sakın ama sakın kafana takma çünkü sen hamile degilsin ben şuan 20 aftalık bir hamıleyım eger hamıle olsaydın 1,5 aylıkken yapılan ultrasonlarda belli oluyor hamıle olup olmadıgın doktor kontrolunden geçmışsın oda sana yok hamıleleık demış sen psıkolojık olarak takmışsın kafaya ama senınkarnındakı şişlilkde reglı olmadıgın için canım rahat ol hamıle degılsın yıne söylüyorum bu arada lütfen rica edıyorum evlenmdene önce bir takım isteklerinizi saklı tutmayı bilin bak erkeke arkadaşıın dedıgı lafa çok kızdım bundan sonra dıkkatlı ol tamam mı tatlım

Canım senbi sakin olsana, ne kadar büyütmüşsün bu olayı, canına yazık değil mi.
Güzelim yani yüzde bin ortada ki, sen hamile falan değilsin.
Sadece reglinde bir düzensizlik yaşıyorsun
Cinsel konuarda biraz bilgisizsin anladığım kadarıyla ama bu düzensizliğin erkek arkadaşınla yaşadığın olayla da uzaktan yakından ilgisi yok bunu bil.
Bi kere çıkart bunu kafandan. Unut yani.
O erkek arkadaşın olacak kişiyi de çıkart kafandan.

Sadece şunu sok:
Sen her genç kızın veya kadının yaşayabileceği gibi bir düzensizlik yaşıyorsun.
Bu çok normal.
ılacını alacaksın, doktoruna gideceksin ve iyi olacaksın.

Bu kadar.... toparlan biraz sen abartmayı da abartmışsın...

Yasadigin olay her ne olursa olsun arkasinda duracak kadar delikanli olamicaksan sakin yapma arkadasim....:delphin:

Erkek arkadasinla yasadigin olayi istemeden yaptigin icin vicdanen rahat degildin....o yüzden bu hamilelik korkusu beynine girmis....kactane test yaptin, hamile olsaydin mutlaka 6 ay icinde belli olurdu...

Yasanan yasanmistir, pismanlik duyma artik....sadece ders cikar kendine kafanda kapat bu sayfayi artik...

Ah bebem benim:teselli:, hamiş değilsin, tasalanma. Arkadaşların dediği gibi psikolojiktir karnının şişmesi. Doktorlar normal diyor herşey, testler negatif e daha ne istiyorsun. İllaki hamişsin demelerini mi.benneyaptımki

hergün kendi kendime hamile değilim diyorum ama korku daha ağır bastırıyor:( hatta düşünmedim 10 safya hamile değilim hamile değilim diye yazdım:8 sıktım sizide ama rahatlattınız beni..artık yazdıklarınızı okur okur dururum:) ama bir daha gidicem doktora..olmassa pskoloğa gidicem yapcak başka bişey yok:(eski günlerimi eski neşemi geri istiyorummm:)))

Back
X