Lütfen Yardım edin :(((

bir daha olmayacak..gerçekten sağlığımı bozdum kendimi bitirdim..kendimi toparlamam uzun sürecek ama toparlıcam inşallah...hayatımda yaptığım en büyük hatamdı bu ve iyi bi ders

o tekmeyi bastı zaten:((( kendimi bu yüzden kullanılmış gibi hissediyorumm:((birdaha aslaaa olmucakk hergün dua ediyorum.. yaa ben çok pişmanımm :((keşke böyle olmasaydı:(

Canım hamıle olman mumkun degıl onu bır kere at kafandan...

Hayatta her serde bır hayır, her yasanandan alınacak bır ders var mutlaka..

Evet yasadıgın guzel bırsey degıl ama belkı ıcıne dusebılecegın daha kotu durumlardan kurtarmıs olabılır bu durum senı..

Yanı sutten agzın yandıgı ıcın yogurdu ufleyerek yersın bundan sonra..

Cınsellık ve aıle planması hakkında daha fazla bılgı edın.. cahıllık ınsanın en kotu dusmanıdır..

Bır an once kendını toparlamalısın.. olan olmus.. zaman gerı gelmez.. kendıne unutmayacagın dersler cıkar yeter...

canım ziyaretçi sayfanada yazdım.
ilk önce kuruntu boşuna yapıorsun 20 yaşındasın böyle bişey olmuş tamam ama onla hamile kalınmazki sürtünmeyle ... gitmemiştirki zaten ?yani anlmadım pek ama öyle bi olasılık asla olamazz sıkma canını

tatlım doktor değilsin demiş işte kafana takma hamile olsan testlerde çıkardı

Tatlım okadar takma kafana. Kendine zarar vermekten başka bi işe yaramaz olmayan bişey için kuruntu yapman. ımkanın varsa kendine meşguliyetler bul derim. Mesela Belediyelerin aktivitelerine katılabilirsin (tiyatro kursu, resim kursu, yemek yapma kursu, örgü dantel kursu, gitar kursu... ) ilgi alanın neyse artık. ışten çıktım yazmışsın. Yeni bir işe başlarsanda iyi olur. Kafanı dağıtır bu düşüncelerden kurtulursun.

kesinlikle ve kesinlikle hamile degilsin canim
ayrica hamileyken öyle karinini felan cekmeklede düzelmez 6 aylik bir karin :)))
bence artik bir ferahla ve kendine gel
ayrica hataninda farkinda olmana sevindim acikcasi
bu sana ders olsun demiyimde sana birdaha yanlis yapmamakta vesile olsun diyelim :)

karnım şiş diyorsunda acaba gaz falan olabilirmi?ne biliyim aklıma başka bişi gelmiyor:))ur desem o zamanda ultrasonda çıkardı...adet kanı birikti desem daha önce görüyormuşsun..birazda bu olayı kafandan atmaya bak...

kafana çok taktığın için öyle geliyor sana
doktor amcalar yok demiş bebeeem sıkma canınııı yerimseniben

Ay canımm yaa sıkma canınııı
o kadar test o doktor yalan değil ya
annene söylemek istiyosan söyle ama birlikteliini söyleme
sadece regl olamadığını söyleyebilirsin..
sonuçta seninki bir ilişki sayılmaz

eğer hamile olsaydın karnında 1kiloluk bir bebek taşıyor olurdun
ve bunu doktorun farketmemesi mümkün olmazdı

adet düzensizliği ve ialçalr bu hale getiriyor insanı. benide herkes hamile zannediyor keşkede olsam ama karnım 4 aylık hamile gibi. korse giymeyi dene onun faydası oluyor. hamile değilsindir düşünme artık kendini yıpratma.

cnm üzme kendini lütfen ya bişey yapmışsın pişman olmuşsun ve bundan ders almışsın pişman olman bundan bi ders çıkarman çok güzel ....
lütfen artık relax ol unut bu düşüncelerini

canım bazen hayır bildigimiz şeyler şer,şer bildigimiz şeylerde hayır olabilir bunu bilemeyiz
hamile olsaydın şimdiye bebek canlanır tekmeler savururdu sana :)
varmı hareket falan karnında yok korkmayada gerek yok
benim adetim gelecegine yakın öle bi karnım şişer ki kocaman olur
bide akıntım cogalır bilirim adet olacagımı seninde böle bişeyler olmuştur eminin
takma kafana:ecrin_bebek:

olan olmus utanma.karamsar olma. neticede saglıkla ilgili bir problemin var. ve gördüğüm kadarıyla dr felanda gidebilme imkanın var. tekrar git doktora bun ayrıntıları dr la konus.
o sana niye yaptın vs dicek değil ya. o mesleğini yapıcak.rahat ol. endişelendiğini felan her detayını konus. sakın dr a danısmadan bişi yapma. duyumlarıma göre butur sorunlar daha sonra gebelik için sorun yaratabilir.
gecmiş olsun...

bir daha olmayacak..gerçekten sağlığımı bozdum kendimi bitirdim..kendimi toparlamam uzun sürecek ama toparlıcam inşallah...hayatımda yaptığım en büyük hatamdı bu ve iyi bi ders

hamile olman mümkün değil zaten bir sürü ilaç kullanmışsın
ufak bi ihtimal bile olsaydı hepsini farlutal aldı götürdü
kendini topla bi gençlik hatası deyip unutmaya çalış
bi dahada o erkek müsvettesiyle muhatap olma
gençlik atesinin verdiği bi hata seninkisi sakın aklına kötü seyler getirme
bundan sonraki hayatında hayatına giren kişilerin karakterine çok dikkat canım
sıkma canını üzülme yıpratma kendini daha fazla

kan testi olduysa ve negatifse problem yok hamile diilsin tatlım...stresten adet düzensizliği gecikmeleri oluodur ve bu da karnının şişmesine sebebiyet weriodur...için rahat olsun ama tedavi gerektiren bişise mutlaka yaptır ihmal etme...

canim

iliskilerde yasaniyor bazen bole seyler ama cok gencsin
aklinda olsun surtunme yolu ile cok sayida hamilelik olabiliyor ama tabii eger erkek arkadasin o sirada bosalsaydi
cunku spermler esnek olan zardan rahatlikla gecerek kadindaki yumurtalara ulasabiliyorlar
ve kizlik zari sadece dogun yada kurtaj sirasinda yirtiliyor
ama 9 testten sonra hala hamile oldugunu dusunmek gereksiz
diger yorumcularinda dedigi gibi genelde stress kaynakli nedenlerle adet gecikebiliyor yada hic adet olunmuyor ve buda gobekte oldukca cok sislik meydana getiriyor

boşalmamıştı ama zevk suyu varmış ne bilim hamilede kalanabiliniyormuş bu suda. ama ben 3 cü ayda 9 defa test yaptım yine içim rahat olmadı doktora gittim hemde uzman doktor muayne etti tahliller verdi bende dedim gebelik testide istiyorum oda tmm dedi yaptırdım gebe değilsin dedi ide rahim ve yumurtalıklarına bakalım dedi ultrasona girdim herşey normalmiş rahim boyutu falan normal sonografik bulgular yazıyo kağıtta sonra farlutal verdi kullandım 5 gün 6 cı günü adet oldum 7 gün sürdü.adetin 5.ci günü divina diye bi hap verdi 21 gün kullan 23 veya 24 te adet olcan dedi 23 gün adet oldum yine 7 gün sürdü ama bu ay yine gecikti :(

Back
X