Lütfen yardım edin

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
:kahve:kızlar ben 3 ayda bir adet oluyorum çoğu kez farlutal kullanıyorum doktora bu şikayetle gittiğinizde doktor ne teşhis koydu merak merak ediyorum????

ya polikistikover yada yumurtlama tembelliğidir belkide troit hormonlarından kaynaklanabilir
sen rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyormusun?

pko dendi bana canım...ve bebek için uğraşıyorum...malesef olmuyoooo...mafoldumben

hayır bilmiyorum canım ultrasanla baktılar fsh tsh proklatine baktılar bunlar normal çıkınca psikolojik dedilerinsan psikolojik olarak adet olmazmı ya

:kahve:kızlar ben 3 ayda bir adet oluyorum çoğu kez farlutal kullanıyorum doktora bu şikayetle gittiğinizde doktor ne teşhis koydu merak merak ediyorum????

canım bende adet düzenleyici kulanıyorum dr strese bağlıyoır ama suan düzene girdi galba bakalım ama sana bi tavsiyede bulunucam sende araştır ama hayıt tohumu al ve 1 çaykaşıgı 2 bardak suda kaynat ve 2 bardak i sabah akşam hem adet düzenliyor hem hormonları düzeltiyor ben faydasını gördüm sende bi araştır istersen umarım faydalı olabilirim

canım sen yumurlama sorunu diye de bir başlık açmışsın...adetin de çok geç...

sen en iyisi adetinin 5. günü soğan kürü yap..15 gün...sonra da hiç ara vermeden 21 gün incir kürü...7 gün ara bir 21 gün daha incire devam et...
bebek olmazsa adetlerin düzelmezse soğanı şiddetle tavsiye ederim devam et...
siteden ya da Saraçoğlu nun sayfasından detaylı bilgi alabilirsin...

bu alternatif bir çözüm...tabi ki doktora gidip neler olduğuna baktırmalısın..

sağlıcakla kal...sağlıkla bebeğine kavuş canım...

canım sen yumurlama sorunu diye de bir başlık açmışsın...adetin de çok geç...

sen en iyisi adetinin 5. günü soğan kürü yap..15 gün...sonra da hiç ara vermeden 21 gün incir kürü...7 gün ara bir 21 gün daha incire devam et...
bebek olmazsa adetlerin düzelmezse soğanı şiddetle tavsiye ederim devam et...
siteden ya da Saraçoğlu nun sayfasından detaylı bilgi alabilirsin...

bu alternatif bir çözüm...tabi ki doktora gidip neler olduğuna baktırmalısın..

sağlıcakla kal...sağlıkla bebeğine kavuş canım...

peki incir kürünü soğan kürüyle berabermi kullanacağım ?

Back
X