lütfen beni yanlış anlamayın arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum size ilk baştan itibaren olanları yazıcam ama lütfen beni kınamayın.benim bundan 8yıl önce kadar bi birlikteliğim vardı okadar ii anlaşıyordukki hiç bi kavgamız bile olmuyordu ve istemeden birgün birliktelik yaşadık sonra bana pişmanlık duymamamı nasılsa evleneceğimizi söylemişti aradan 2-3 aysonra bişekilde ayrıldık ben çok üzüldüm çok ağladım yaşadıklarımı kimseye anlatamadım bu yükü hep içime attım 4yıl önce evlendim bi arkadaş vasıtasıyla tanışıp evlendik 1 oğlumuz var 18aylık iyi kötü bi şekilde devam ediyorken evliliğime çalıştığım işyerine birgün telefon geldi aman allahım ses ona ait meğer oda benim işim gibi aynı sektörde bi işe başlamış ve bizim firmayla çalışıyorlar ve hergün mal sormak için aramaya devam etti ve şirket msninene kayıt oldu oda evlenmiş hayat hikayesini anlattı ama böyle bi işte yıllar sonra aklıma bile gelmezdi onunda benimişimin aynısını yapması öylee böyle derken beni hala unutamadığını benim için eşini bırakıp benimle evlenmeyi düşündüğünü söyledi ve her gün yalvardı bense geçmişte yaşananlardanmı bilemiyorum ama hala onu sevdiğimin farkındayım lütfen bana yardım edin yanlış bişey yapmak istemiyorum duygularımada engel olamıyorum ama çok ii birisi onu söyleyebilirm bi yuva yıkıp kendi yuvamızı kurmanın günahı bana ağır gelir ama bu sevgimi kalbimden söküp atamıyorm artık açık açık beni sevdigini her gün dile getiriyor evlilik teklifini kabul etmesemde bu şekilde hergün söyleyeceğinide söylüyor kısa bişekilde anlatmaya çalıştım size lütfen yardım edin