lütfen yardım edın

angelsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
31
0
36
İstanbul
slm kızlar su anda ıcınde bulundugum karısık durumda ne olur bana yardımcı olun
bundan 5 ay once bır dusuk yaptım onun oncesınde de yumurtalar tam gelişmedıgı ıcın 5 aylık bır klomen ovitrelle tedavısı ve yumurta takıbı tedavısı gordum sonra hamıle kalmıstım ama bebek gelişmedı

hamılelıkten sonra rahmımın cıft oldugu anlsıldı. daha once hıc bır doktor boyle bır sey soylemıstı cıft rahımde dusuk rıskı cok fazla bundan sonrakılere kendını hazırla dedıler.ve ben 3 ay bekledım su anda yıne denıyoruz ve olmasını cok ıstıyorum ama yıne acaba yumurtalar gelışmıyor mu dıye suphe var ıcım de doktora gıdıp tekrar takıp yaptırmak da ıstemıyorum cunku o cok streslı bır donem ve ben hala o donemın etkıısınden kurtulamadım.sımdı bıraz stressiz kalmak ıstıyorum eger basarabılırsem tabı onerebılcegınız yumurtayı geliştiriici yontemler var mı
bırde doktor klomenle bırlıkte glukofende onermıstı acaba doktor kontrolu olmadan bu ılaclara tekrar baslasam mı ne olur bu gıbı durumları yasayan varsa yardımcı olsun

çok geçmiş olsun...rabbim bir daha yaşatmasın inşallah tedaviniz olumlu sonuç verirde bir çocuk sahibi olursunuzzz...bu mübarek aylarda allaha bol bol dua et canımm..rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok...

Back