lütfen yardım edin :(

Bak tatlım herkes kendi kendinin ilacıdır bu hayatta. İlk yapacağın şey olumsuz düşündüğün ne varsa aklından sıyırıp atmak olmalı. Yapamam edememlerle hiçbir yere varamazsın. Korkuları sil. Ucunda ölüm yok hiçbirinin. Çalış çalışmasına ama biraz da sosyalleşmeye bak. Daha önce yapmadığın şeyleri dene. Kendini harala gürele derslere verirsen çok daha fazla sıkılabilirsin. Giden gitmiş üstüne birde kendine yeni yol çizmiş. Senin ondan eksiğin ne ? Onu düşünmeyi özlemeyi bırak. Haketmiyor çünkü. Aşk acısının atlatmanın en kolay yolu arkadaşlarla, çevrendekilerle daha fazla vakit geçirmek. Bunları dene. Ama en önemlisi başarısızlık korkusunun seni alt etmesine kesinlikle izin verme. Kötü düşündükçe dibe çekilirsin. Herzaman pozitif ol, iyi düşün.

bunları yaptım, 1 sene geçti üzerinden neredeyse ve ben artık hayatımı düzene sokmak zorundayım bir şekilde yaşım oldu 23. başarmak isteme duygusu sanırım diğerlerinden de kötü aslında geçmişimi özlemenin tek nedeninin şu an içinde bulunduğum ve neredeyse bir senedir süren yalnızlık durumu olduğunu biliyorum. kimi hayatıma soktuysam olmadı başaramadım. En sonunda aşk ve ilişkilerden de pes ettim. Güçlü olmam gerektiği duygusunu kendime aşılamaktan yoruldum çünkü çok uzun zamandır güçlü durmam gerektiğini kendime inandırarak yaşadım bir sürü olay geçti başımdan çoğu insanın yıkılacağı şeyleri kaldırdım. Ders çalışarak birşeyleri başararak mesela örnek veriyorum marmara üniversitesi ingilizce işletmeyi kazandım diyelim bu bana aşk içinde yaşadığım mutluluklardan daha fazla mutluluk verecek ama denerken bir de yapamazsam o zaman bu kadar şeyin altından kalkmak bana bir kadar da zor gelecek biliyorum ve ben başarısızlıklarımı hazmedemiyorum.aşkta başarısız oldum maddi açıdan çöktüm işte başarısız oldum sosyalleş diyorsun sosyal olmak için bile inan para gerekli ve ben aileme yük olamam.kendi çapımda evde çalışarak ne kadar başarabilirim bilmiyorum ama bu başarma düşüncesi beni benden o kadar aldı ki anlatamam sana. ikisine de bakıyorum hayatımdan çıkanların ikisi de mutlu oysaki mutluluğu en çok hakeden bendim bana yaptıklarından sonra. Ama hayatta tam birşeyler oh oldu derken daha da tepetaklak oluyorum bilmiyorum belki de Allah sabrımı sınıyor sabretmem gerektiğini düşünüyor kendime gelemiyorum artık tek bildiğim bu.

Back
X