- Konu Sahibi 2014derya1986
-
ZAMAN ZAMAN ZAMAN bunun başka ilacı yok .Yıllar geçecek senin ömründen iki katı gidecek ama bir bakıcan o da artık yok
canın yanacak aglayacaksın çokça ama alişacaksınKızlar lütfen benden o güzel düşüncelerinizi esirgemeyin çok sıkıntılıyım bu konuda eski çıktığım kişiyle aynı ortamda çalışıyoruz ve muhatap olmasam oluyorum ben onunla hep geleceğe dair temiz düşünceler ile başladım lakin kendisi öyle biri değilmiş sonradan öğrendim yaşadıklarımız benim için çok şey ifade ederken onun için kocaman bir hiçmiş basitmiş yani cinsellik yok öpüşme ele ele gezme vs...bunlar vardı ama bana göre bunlar bile çok şeydir bir ilişki için diye düşünüyorum ama o bana ne dedi iyiki daha ötesini yaşamamış seninle şimdi böylesin öyle bir şey olsa ne halde olurdun bilmiyorum dedi 2 yılımı boşa geçirmişim onunla o kadar çok üzüldüm ki şuan buraya o acıyı yazsamda tam anlatamam baya olaylı geçti ayrılık demediğimi bırakmadım ona içimdeki tüm zehiri kustum yani unutmakta zorundayım çünkü nişanlandı ailesinin istediği biriyle amcasının kızını aldılar buna bana o kız hakkında dediği ona öyle büyük bir sevğim yok aile karar verdi buna bende kabul ettim dedi en başta o nişanlandığını bile inkar etti ama ben ögrendim doğru olduğunu kendisi izin alıp İzmir e gitmişti o sırada nişan yapmış gelmiş o gün onu duyduğumda o acıyı anlatmam mümkün değil oysa o kadarda sordum gitmeden ona böyle bir şey var mı dedim yok dedi inkar etti ama yapmış yani bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim nasıl unutabilirim bunu başarmış kişiler varsa aranızda fikirlerinizi ne olur yazın bana düş yakamdan dedi bende o sinirle sözlendim ben zaten hiçsin bende dedim aslında yok öyle biri ama var sanıyor facdende onu engelledim o şuan yıllık izninde yani nişanlısıyla beraber yakında da evlenirler zaten o yokken iyiyim iş-yerinde ama o gelince onu görünce nasıl güçlü olurum nasıl hayatıma devam edebilirim bana yardımcı olun lütfen o kadar ağladım ki şuan içim bomboş ona karşı hep böyle kalsın istiyorum o bensiz yapabiliyor umursamıyorsa bende yapabilmem gerek nasıl aşabilirim bunu onada tek ahım oldu benim içimdeki acı ona geçsin diyorum insanların duyguları ile oynamak bu kadar basit olmamalıydı içimi çok acıttı çok üzüldüm gecem gündüzüm birbirine karıştı ama artık unutup yok saymak istiyorum nasıl yapabilirim içimde beynimde onu öldürebilirim yardımcı olun lütfen...
canın yanacak aglayacaksın çokça ama alişacaksın
acını hissetmezsın bi zaaman sonra merak etme
haline şükret insanlar neler yaşıyor ,
yenı bir düzen kur biraz daha sosyal ol bak nasıl rahtlıyosun
hakkınızda hayrlısı byleymiş fazla yıpratma kendnı
inan bana yeni heyecanlar seni bekliyor :)
farketmez isterse kalsın demen lazım ..teşekkür ederim canım güzel yorumların için bende öyle düşünüyorum yavaş yavaş yeni insanlar ile tanışmaya başlıycam..haklısın insanlar neler neler yaşıyor ama işte Allah'a havale ettim artık umarım tez zamandada cıkarda gider burdan
işten ayrılmayı düşünmüyormusunuz
Amca kızıyla nişanlanmak nedir yaaBen inanmıyorum "Ben istemedim ama ailemin isteği ile oldu" lafına.Onu görmezden gelin aynı ortamdasınız kafasını daha çok duvara vurur o şahıs sonradan
amacım o canım haklısınfarketmez isterse kalsın demen lazım ..
umursamamak insanları daha çok deli eder unutma :)
Çok zor anlaşılıyor yazdıklarından resmen bitişik yazmışsın adam karaktersizin tekiymiş yapacak birşey yok,unut gitsin hiç yokmuş gibi davran.
.,?!
Umursamayin, ona bakmayin, takip etmeyin, isle alakali konularda muhabbeti minimuma indirin... Gezin, eglenin, yeni kisilerle tanisin... Dibe vurdugunuz anda nekadar karaktersiz biri oldugunu akliniza getirin, hicbiseyden haberi olmayan, belkide ne hayaller kuran bi kizin hayatini nasil yaktigini, sizi nasil yari yolda biraktigini düsünün...
evet canım acele acele işyerinden yazdığım için böyle oldu kusura bakmayın...haklısın bende umursamayı düşünmüyorum o arsız adamı
kurtulduğunada şükret işler daha ciddiye binmeden ayrılmanız iyi olmuş o kızın yerinde şuan sende olabilirdin bu adam buna alışmış o kızcağızla evlense bile yine yapar yapacağını altadır rahatlıkla.
o zaman onu yok saymaktan başka yapacak birşey yokAslında çok isterdim bırakıp çıkmayı ama işyerim çok iyi ortamı parası ki paraya ihtiyacım var aileme veriyorum maaşımı artı kredi çektik benim adıma ailem için onu ödüyoruz yani düzgün bir yer bulmak için az iş aramadım yani o yüzden çıkamıyorum ama bu şahıs en başta burayı sevmiyordu hep çıkmak istiyordu şimdi ise aşık oldu bu işyerine halbuki çıkıp gitse onun iş imkanı daha çok durum bu yani canım
en büyük intikam yok saymaktır. sen o geldiğinde o hiç yokmuş gibi yapsan, işle ilgili çok zaruri durumlar dışında asla konuşmasan, her zamankinden daha güzel giyinip daha bakımlı olsan, daha güzel gülümsesen başkalarına, asla içine kapanmasan, bak bakalım o zaman o şişmiş egosu nasıl balon gibi sönüyor. o şimdi sen öldü bittin geberdin sanıyor. onu bir afallatsan keşke.
o zaman onu yok saymaktan başka yapacak birşey yok
asla muhattap olmayın derim
sormayın, anlatmasına izin vermeyin
diğer iş arkadaşlarınızdan biri gibi görmeye çalışın
allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?