LÜTFEN YARDIM EDİN?

Canım yapman gereken iş değiştirmek zor bulurum ortamım iyi falan deme orda onunla karşı karşıya olmaktansa ayrılman en iyisi,takıntı yapmışın çünkü yarın öbürgün evlendiğinde daha kötü olursun. yeni iş yeni insanlar senin için daha doğru bence

gerçekten takıntı değil içimde ona karşı hiç bir şey yok zaten evli gibi görmeye başladım onu o kaybettiğine yansın tamam belki evlendiği gün daha da üzülücem ama neyseki düğünü başka şehirde olacak yeni biri cıksa dahada çabuk unuturum işyerimi değiştirmek istemiyorum çünkü çok şükür memnunum bu yeri bulana kadar çok yer gezdim

umarım mutlu olursun

Yaslariniz kac canim?

Hııı sırf bu yüzdense ileride de mutlu olacağını sanıyor herhalde.Hiç sevmem akraba evliliklerini ben yaaa

Neden üzülüyorsun ki sevinmen lazım. :S

Adam evleneceği kadını bile kendi başına seçemeyecek kadar pasif karakterli. Ailesi ne derse onu yapıyor. Sen bi de bunun için üzülüyor musun?

Mutlumu olacak sanki...bekle ,ve izle.
Ayrica ben gunaydin bile demezdim.birde tavirli hareketler yapmazdim ki kendini adam sqnmasin.konusmaz onu yok gibi sayardim.

Hııı sırf bu yüzdense ileride de mutlu olacağını sanıyor herhalde.Hiç sevmem akraba evliliklerini ben yaaa

aynen bende sevmem ki kendi onu bile sevmediğini söyledi bana ailem istedi bende evet dedim diyor o zengin diye evet dedi adım gibi biliyorum bunu Allahından bulsun diyorum

Mutlumu olacak sanki...bekle ,ve izle.
Ayrica ben gunaydin bile demezdim.birde tavirli hareketler yapmazdim ki kendini adam sqnmasin.konusmaz onu yok gibi sayardim.

zaten selam sabah kalmadı dememde asla evvel baya tavırlıydım mesela evrak götürmem gerekti ona bende masaya fırlatım cıktım oda bana arkadan bagırdı şu evrakları düzgün ver dedi beyinsiz daha da konuşuyor ama dediğiniz gibi artık hic bir şey yapmıycam kendini bir halt sanmasın

Neden üzülüyorsun ki sevinmen lazım. :S

Adam evleneceği kadını bile kendi başına seçemeyecek kadar pasif karakterli. Ailesi ne derse onu yapıyor. Sen bi de bunun için üzülüyor musun?

Yeterince üzüldüm ama onun umurunda bile olmadı oda benim umrumda değil artık onun adına hiç bir şey yapmam karşıma aklı başında biri cıkıncada unutmam kolay olacak inşallah birde aynı yerde çalışmamız işi biraz zorlaştırıyor ama aşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…