- Konu Sahibi 2014derya1986
-
Canım yapman gereken iş değiştirmek zor bulurum ortamım iyi falan deme orda onunla karşı karşıya olmaktansa ayrılman en iyisi,takıntı yapmışın çünkü yarın öbürgün evlendiğinde daha kötü olursun. yeni iş yeni insanlar senin için daha doğru bence
gerçekten takıntı değil içimde ona karşı hiç bir şey yok zaten evli gibi görmeye başladım onu o kaybettiğine yansın tamam belki evlendiği gün daha da üzülücem ama neyseki düğünü başka şehirde olacak yeni biri cıksa dahada çabuk unuturum işyerimi değiştirmek istemiyorum çünkü çok şükür memnunum bu yeri bulana kadar çok yer gezdim
umarım mutlu olursun
Kızlar lütfen benden o güzel düşüncelerinizi esirgemeyin çok sıkıntılıyım bu konuda eski çıktığım kişiyle aynı ortamda çalışıyoruz ve muhatap olmasam oluyorum ben onunla hep geleceğe dair temiz düşünceler ile başladım lakin kendisi öyle biri değilmiş sonradan öğrendim yaşadıklarımız benim için çok şey ifade ederken onun için kocaman bir hiçmiş basitmiş yani cinsellik yok öpüşme ele ele gezme vs...bunlar vardı ama bana göre bunlar bile çok şeydir bir ilişki için diye düşünüyorum ama o bana ne dedi iyiki daha ötesini yaşamamış seninle şimdi böylesin öyle bir şey olsa ne halde olurdun bilmiyorum dedi 2 yılımı boşa geçirmişim onunla o kadar çok üzüldüm ki şuan buraya o acıyı yazsamda tam anlatamam baya olaylı geçti ayrılık demediğimi bırakmadım ona içimdeki tüm zehiri kustum yani unutmakta zorundayım çünkü nişanlandı ailesinin istediği biriyle amcasının kızını aldılar buna bana o kız hakkında dediği ona öyle büyük bir sevğim yok aile karar verdi buna bende kabul ettim dedi en başta o nişanlandığını bile inkar etti ama ben ögrendim doğru olduğunu kendisi izin alıp İzmir e gitmişti o sırada nişan yapmış gelmiş o gün onu duyduğumda o acıyı anlatmam mümkün değil oysa o kadarda sordum gitmeden ona böyle bir şey var mı dedim yok dedi inkar etti ama yapmış yani bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim nasıl unutabilirim bunu başarmış kişiler varsa aranızda fikirlerinizi ne olur yazın bana düş yakamdan dedi bende o sinirle sözlendim ben zaten hiçsin bende dedim aslında yok öyle biri ama var sanıyor facdende onu engelledim o şuan yıllık izninde yani nişanlısıyla beraber yakında da evlenirler zaten o yokken iyiyim iş-yerinde ama o gelince onu görünce nasıl güçlü olurum nasıl hayatıma devam edebilirim bana yardımcı olun lütfen o kadar ağladım ki şuan içim bomboş ona karşı hep böyle kalsın istiyorum o bensiz yapabiliyor umursamıyorsa bende yapabilmem gerek nasıl aşabilirim bunu onada tek ahım oldu benim içimdeki acı ona geçsin diyorum insanların duyguları ile oynamak bu kadar basit olmamalıydı içimi çok acıttı çok üzüldüm gecem gündüzüm birbirine karıştı ama artık unutup yok saymak istiyorum nasıl yapabilirim içimde beynimde onu öldürebilirim yardımcı olun lütfen...
ben 28 o 33Yaslariniz kac canim?
ben 28 o 33
Oglak burcudur kesin, hep oglaklardan cikar bu pislikler!
=) YOK CANIM BU KAREKTERSİZ BOGA
O zaman karadenizlidir en azindan
TUTMADI =) MARDİNLİLER
Neyse bakalim
senin yaş kaç canımNeyse bakalim
Hııı sırf bu yüzdense ileride de mutlu olacağını sanıyor herhalde.Hiç sevmem akraba evliliklerini ben yaaaaynen bende anlamıyorum bunun kız kardeşinin biride dayısının oğlu ile evlendi yani madem aileni dinleyecektin ne benimle gezip tozuyor ümit veriyorsun dimi aptal işte gelde sinirlenme ama bunda kabul etmesinin nedeni zengin amcasının zengin olması çünkü bankaya borcu olduğunu biliyorum kısaca para için kabul etti salak
Hııı sırf bu yüzdense ileride de mutlu olacağını sanıyor herhalde.Hiç sevmem akraba evliliklerini ben yaaa
Mutlumu olacak sanki...bekle ,ve izle.
Ayrica ben gunaydin bile demezdim.birde tavirli hareketler yapmazdim ki kendini adam sqnmasin.konusmaz onu yok gibi sayardim.
Neden üzülüyorsun ki sevinmen lazım. :S
Adam evleneceği kadını bile kendi başına seçemeyecek kadar pasif karakterli. Ailesi ne derse onu yapıyor. Sen bi de bunun için üzülüyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?