• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

emilywells

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
41
9
18
29
Bir çocuk var sizden hoşlanmış zamanında ama belli etmemiş daha sonra siz ona hoşlandığınızı belli etmişsiniz sonra bu sizi salmış falan ama sürekli size BAkıyor aynı ortamdayken siz bunu fark edince kafasını çeviriyor falan aynı şekilde sizde kafanızı çeviriyorsunuz ama hiçbir şekilde konuşmuyorsunuz görmemezlikten geliyorsunuz karşılıklı. Sizce bu ne demek yani bir erkek neden böyle yapıyor lütfen yardım edin ciddi cevap verin

Bir çocuk var sizden hoşlanmış zamanında ama belli etmemiş daha sonra siz ona hoşlandığınızı belli etmişsiniz sonra bu sizi salmış falan ama sürekli size BAkıyor aynı ortamdayken siz bunu fark edince kafasını çeviriyor falan aynı şekilde sizde kafanızı çeviriyorsunuz ama hiçbir şekilde konuşmuyorsunuz görmemezlikten geliyorsunuz karşılıklı. Sizce bu ne demek yani bir erkek neden böyle yapıyor lütfen yardım edin ciddi cevap verin

senden hoşlanmadığını gösterir neyi gösterecek.

Hoşlanan fakat çekingen erkek. Tercih etmeyeceğim erkek tipi. Erkek dediğin biraz girişkin olur yahu. Bak bak nereye kadar, öküzle tren arasındaki ilişki gibi. Bence sen bu çocuğu boşver. Haa yok ille de onu isterim dersen de git sen açıl adım atmaktan korkma..

Back
X