• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin...

onlygodcanjudgeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
546
312
53
Merhaba , öncelikle kusura bakmayın ilk gebeliğim olduğu için ne yapacağımı bilemedim. Konuyuda buraya açtım hamilelik bölümünde yeterince görülmez diye lütfen kusura bakmayın. 25 HAFTALIK HAMİLEYİM , İKİ GÜNDÜR BACAKLARIM ŞİŞİYOR , ÇORABIN ÜSTÜNDEN EPEY EPEY ŞİŞMİŞ DURUYOR , KARNIMIN KÜÇÜLDÜĞÜNÜ HİSSEDİYORUM , DAHA GERGİN HİSSEDİYORUM NORMALDE KARNIMI AMA BUGÜNLERDE DAHA KÜÇÜK , ÜSTELİK BEBEĞİM NORMALDE ÇOK HAREKETLİDİR ÖZELLİKLE YEMEKLERDEN SONRA BİR SÜRE HİÇ DURMAZDI AMA 3-4 GÜNDÜR HAREKETLERİ AZALDI ... HAREKET EDİYOR AMA ESKİSİ GİBİ DEĞİL... ESKİSİ KADAR SERT DEĞİL HAREKETLERİ VE UZUN SÜRMÜYOR ESKİSİ GİBİ . 1 HAFTADIR AKINTIM VAR BEYAZ RENKTE AMA DÜN TETANOZ AŞISI DA YAPTIRDIM ONLA ALAKASI OLABİLİRMİ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. YANİ OLMASI GEREKEN ŞEYLER Mİ YOKSA EVHAM MI YAPIYORUM BİLEMEDİM...

Annelik taa hamileyken basliyor iste,doktorlardan ne kadar hersey normal lafini duysanda hep bir aklinin bir kosesinde,bir sorun mu var acaba dusuncesi dolasip duruyor..
Kimi zaman cok hareketli kimi zamanda hareketsiz olabiyorlar.azda olsa hissedebliyorsan sorun yok demektir.asiylada ilgisinin olacagini zannetmiyorum.yirmibesinci haftadaymisin daha son bir,iki ayda ne hareketler hissedeceksin,kendin bile sasiracaksin.ben bir sorun oldugunu dusunmuyorum ama icin rahat etmeyecekse bir gorun doktoruna

Ödem oluşmuş olabilir vücudunda bacaklarında ki şişler ondandır muhtemel.Karnına gelince bu günlerde iyi su içiyor olabilirsin o karnını yumuşatır,ayrıca gaz problemin yoksa karın bölegeni daha rahat hissedebilirsin.Hareketler zaten dengesiz bu dönemde az hissetmek bebeğin pozisyonuna,senin psikolojine,yorgun olup olmamana bağlı.
Ama ne söylenirse söylensin evham yapıyor insan istemez.Yakın bir hastanenin acilene de gidebilirsin için rahat etmezse.

Rahat ol annenin stresi de yansıyor bebeğe.Ben riskli bir hamilelik dönemi geçirdim o yüzden en ufak bir şey de evham yapıyorum.Ama artık biraz daha sakin olmaya çalışıyorum.İnşallah sağlıkla doğacak bebişler bol bol dua et için rahatlasın.:KK46::nazar:

Back
X