- 24 Ocak 2015
- 67
- 23
- 13
- Konu Sahibi SAFRANSARIYIM
-
doktora gitmiştik zaten. hatta o kadar çok doktora gittik ki. hiç bir sıkıntı yoktu. doktorların hepsi olacak diyordu. şimdi hemileyim de ne oldu ne yapacağımı bile bilmiyorumÇocuk olmadı diye niye hırçınlaşıyo belki sıkıntı onda bu durumda çiftler gider çeşitli testler yaptırır ve doktor başka ne diyosasa onu yapar Velev ki problem sende idi ve doktor çocuğun olmaz dedi demek ki bosayacaktı seni
zor bir durum ama eşine kızdığın için karnındaki bebeğine yazık ediyosun,
eşin sonrasında hiç özür diledi mi kendini affettirmek için bir şeyler yaptı mı
aynı evdeyiz ama iki yabancı gibiyiz. konuşmuyoruz hiç. hatta bazen birbirimizi bile görmüyoruz. onu görünce kendimi çok kötü hissediyorum ağlama krizine giriyorum. hep o anları tekrar yaşıyorum.öyle mutsuzum ki. eve geç geliyor. bana nefret ederek bakıyor. o eski adam değil artık bambaşka biri oldu dün konuşmak istedim. senle konuşacak hiç bişeyim yok git başımdan seni affedemiyorum elimden bir kaza çıkacak dedi ve çıktı gittizor bir durum ama eşine kızdığın için karnındaki bebeğine yazık ediyosun,
eşin sonrasında hiç özür diledi mi kendini affettirmek için bir şeyler yaptı mı
aynı evdeyiz ama iki yabancı gibiyiz. konuşmuyoruz hiç. hatta bazen birbirimizi bile görmüyoruz. onu görünce kendimi çok kötü hissediyorum ağlama krizine giriyorum. hep o anları tekrar yaşıyorum.öyle mutsuzum ki. eve geç geliyor. bana nefret ederek bakıyor. o eski adam değil artık bambaşka biri oldu dün konuşmak istedim. senle konuşacak hiç bişeyim yok git başımdan seni affedemiyorum elimden bir kaza çıkacak dedi ve çıktı gitti
Bence biraz da onun yönünden bak o da şuan senin onu kandırdığını düşünüyor.Bu aksam gelince komsunun olduğunu ve hamile olduğunu söyle.söylemedim. bilmiyor hamile olduğumu. söylemeyide düşünmsöy. bildiğim tek şey hamile olduğumu bilmeyi haketmiyor. belkide bebeğide haketmiyor.
söyledikleri yaptıkları o kadar ağır ki. kendime kııyorum en çok da niye hala bu evde duruyorum ki.Zor bir durum şiddet olmasa konuş diyeceğim ama.
Offf bu erkekler!
Hamile olduğunu söyledin mi peki?
Bence biraz da onun yönünden bak o da şuan senin onu kandırdığını düşünüyor.Bu aksam gelince komsunun olduğunu ve hamile olduğunu söyle.
hamile olduğunu bilmiyomuaynı evdeyiz ama iki yabancı gibiyiz. konuşmuyoruz hiç. hatta bazen birbirimizi bile görmüyoruz. onu görünce kendimi çok kötü hissediyorum ağlama krizine giriyorum. hep o anları tekrar yaşıyorum.öyle mutsuzum ki. eve geç geliyor. bana nefret ederek bakıyor. o eski adam değil artık bambaşka biri oldu dün konuşmak istedim. senle konuşacak hiç bişeyim yok git başımdan seni affedemiyorum elimden bir kaza çıkacak dedi ve çıktı gitti
hayır söylemedim. kendime bile ben hamileyim bebeğim olacak diyemiyorum ki.Hamile olduğunu biliyor mu?
Tabiki de şiddet olmamalı.Ama karım bana komşumun dese ben de inanmakta zorluk çekerdim.Şiddet uygulamak karakter meselesi.şiddet mi olmalıydı öyle bile olsa
bence söylemelisin ki kullanmadığına inansın ne bekliyosunhayır söylemedim. kendime bile ben hamileyim bebeğim olacak diyemiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?