lütfen yardım edin

diarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
11
0
1
42
11 yıllık evliyim eşim beni bir travestiyle aldattı 3 yıl sürdü ilişkileri boşanma dim sabrettim tekrar inanmaya başladım bir çocuk daha oldu şimdi on aylık şimdide en yakın arkadaşımla aldattı ve ben cocuklarim dan dolayi birturlu bosanmaya cesaret edemiyorum peki benim hayatım nolacak sevmediğim biriyle nasıl yasarim beni biraz cesaretlendirin lütfen deliricem

travestıyle aldatmıs olmasına ragmen 1 cocuk yaptınız
en yakın arkadasınızla da aldattı
bosanmazsan kardesınden korktum allah korusun :KK57:
adamın nerdeyse bı sonrakı adımı tecavuz yahu
kendınız yapıyosunuz en buyuk kotulugu kendınıze

travesti neyse de en yakın arkadaşınızla nasıl aldattı ya.

11 yıllık evliyim eşim beni bir travestiyle aldattı 3 yıl sürdü ilişkileri boşanma dim sabrettim tekrar inanmaya başladım bir çocuk daha oldu şimdi on aylık şimdide en yakın arkadaşımla aldattı ve ben cocuklarim dan dolayi birturlu bosanmaya cesaret edemiyorum peki benim hayatım nolacak sevmediğim biriyle nasıl yasarim beni biraz cesaretlendirin lütfen deliricem
Travestiler hep seks işçisi olarak görülür, ama kocanızın ilişkisinin üç yıl sürmesi bunun aynı zamanda bir gönül ilişkisi olduğunu gösteriyor. Bir travestiyle uzun süreli ilişki yaşayan bir erkeğin bir kadınla, hele ki karısının arkadaşıyla ilişki yaşamasına doğrusu şaşırdım. Ne yapmak için bizden size cesaret vermemizi istiyorsunuz? Boşanmaktan başka bir seçenek varsa bile ben göremiyorum.

Önemli not: Lütfen cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırın.

İkisi de ayrı mide bulandırıcı. 3 yıl travestiyle seks yapan bi insanı nasıl olup da yatağınıza aldınız anlamak mümkün değil..o da yaptığınızdan cesaret almış ve level atlamış..kimden neyin cesaretini bekliyorsunuz anlamak mümkün değil..en yakın arkadaşım dediğiniz kişinin de arkadaşlığını bi kez daha sorgulayın bence..bir de mutlaka cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırın..

Hem senin hem esin icin ortak bi soz HATADA ISRAR AHMAKLIKTIR
Esiniz yapcagini yapmis sizde inanmayi ve gel hayatim kulagimin arkasini unuttun demeyi secmissiniz tencere kapak ne deyim yeni uyelerde bu travesti vakasi cogaldi gecmis ola

Kimle olursa olsun aldattı bir de üstüne cocuk.Bana pek inandırıcı gelmedi acıkcası bu konu.

Adam travestiyle birlikte oluyor ve onu affediyorsun,üzerine bir de çocuk yapıyorsun.Allah akıl fikir versin.

Kimle olursa olsun aldattı bir de üstüne cocuk.Bana pek inandırıcı gelmedi acıkcası bu konu.
Şuan sinirlerim bozuldu Ağlıyorum yaşadığım hikaye doğru sadece çok sorumlu bi anneyim hep baskalari için yaşadım çok emek vermiştim ben bu aile için çocuklarımin kaderini degistirmekten korkuyorum

Emek vericek ne kalmış ki cocuklarının böyle bir babayla büyümesinden kötü ne olabilir?

ayrilirsaniz yok mu siginacaginiz aileniz,calismiyor musunuz? neden cekiyorsunuz bu rezil insani? tamam olan olmus cocuklar dogmus,minik yavru 10 aylik olmus..bundan sonra o hayvana kendinizi kullandirmayin..

Şuan sinirlerim bozuldu Ağlıyorum yaşadığım hikaye doğru sadece çok sorumlu bi anneyim hep baskalari için yaşadım çok emek vermiştim ben bu aile için çocuklarımin kaderini degistirmekten korkuyorum
Ne emegi pardon?
Ben hiç inanmıyorum bu yazdıklarınıza hadi varsayalım dogru
Adam 3 yıl travesti ile aldattı çok zor bir ihtimal( travestiler dost hayatı yaşamaz )
Hem sizi hem onu aynı anda mı idare etti sizde güvendiniz aynı yataga girdiniz hadi bir daha cocuk yaptınız hiç aids bulaşır mı diye düşünemediniz
siz emek vermemişsinzi ki önünüze gelene tamam demişsiniz evet bu doğruysa sorumsuz bir annesiniz

Back
X