Tutmadı konu ondan olabilirGerçi konuya da bakmıyor konu sahibi.Biraz durdu gitti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutmadı konu ondan olabilirGerçi konuya da bakmıyor konu sahibi.Biraz durdu gitti.
Neden kimse inanmıyor anlamadım ben ilk defa giriyorum bu siteye yalan hikayeler mi oluyo anlamadım ama herkeze çok tşk ederim benim gibi bir aptalin aklını başına getirdiniz daha bir kaç saat önce evliligim bitiyo diye agliyodum Bebeğimi uyuttum onun için bakamamistim konuya yarın boşanma dilekcemi veriyorum hazır zaten inanmayanlara atiliyosa foto atabilir imTutmadı konu ondan olabilir
Çocuklarım çok seviyo babalarını onlara karşı çok ilgili bana karşıda çok iyi ihanetinin yanına ekleyebilecegim bir tek kusurunu bulamıyorumEmek vericek ne kalmış ki cocuklarının böyle bir babayla büyümesinden kötü ne olabilir?
yani bizim inanmamızdan ziyade senin eşinin cinsel ilişkşye girmedim demesine inanman daha bi olay, ben bi travestiyle yatan adamla değil aynı yatağa girip çocuk yapmak, kocam diye yanımda gezmeye utanırım, midem kaldırmaz, eğer maddi imkanların yetmediği için boşanmıyosan, çocuklarının okulunu falan depiştirecek, sorumluluklarını yerine getirip getirmeyecek bi adam mı değil mi sen daha iyi bilirsin, özünde iyi bi adam diyosun, bence otur konuş herşeyia,a boşanmak istediğini ve taleplerini söyle bakalım ne diyoNeden kimse inanmıyor anlamadım ben ilk defa giriyorum bu siteye yalan hikayeler mi oluyo anlamadım ama herkeze çok tşk ederim benim gibi bir aptalin aklını başına getirdiniz daha bir kaç saat önce evliligim bitiyo diye agliyodum Bebeğimi uyuttum onun için bakamamistim konuya yarın boşanma dilekcemi veriyorum hazır zaten inanmayanlara atiliyosa foto atabilir im
C
Çocuklarım çok seviyo babalarını onlara karşı çok ilgili bana karşıda çok iyi ihanetinin yanına ekleyebilecegim bir tek kusurunu bulamıyorum
Msj larını kendi mail adresime arsivledim gelen ve gidenler mail e dusuyonasıl öğrendin travesty sevgilisini,
ve arkadaşınla aldattığını nasıl anladın
bu iki sorunun cvbını merak ediyorum
Bugün söyledim çok yalvardi bitmesin kendimi duzelticem diye ama beni hasta bi halde sakinleştirici ilaçlar basucumda görünce halime çok üzüldü tm bosanalim yeterki sen iyiles dedi evi sana veriyorum 1000 tl nafaka çocukların bütün ihtiyaçları ona ait 13 000 tl de altın bedeli öderim başka bir şeye ihtiyacın olursa herseyiyani bizim inanmamızdan ziyade senin eşinin cinsel ilişkşye girmedim demesine inanman daha bi olay, ben bi travestiyle yatan adamla değil aynı yatağa girip çocuk yapmak, kocam diye yanımda gezmeye utanırım, midem kaldırmaz, eğer maddi imkanların yetmediği için boşanmıyosan, çocuklarının okulunu falan depiştirecek, sorumluluklarını yerine getirip getirmeyecek bi adam mı değil mi sen daha iyi bilirsin, özünde iyi bi adam diyosun, bence otur konuş herşeyia,a boşanmak istediğini ve taleplerini söyle bakalım ne diyo
PsikologHangi doktor bu travestiler hakkında brifing veren kadın dogum doktorumu?
Madem bu kadar zeki alınlı bir kadınsınız çevreniz de uyarmış neden buraya yazma geregi hissettiniz?Sizlerin kafasında suan pasif bakimsiz cahil bir kadın canlanmistir eminim bir bilseniz çok güzelim bakımlıyim egitimliyim eşimin islerini bile yıllarca ben döndürdü m herkezin parmakla gösterdiği bir kadınım herkez sen çok güzelsin kulturlusun bu adamı nasıl tasiyosun derlerdi olsun o çok iyi bir insan bize çok değer veriyo derdim kıymet bilmedi işte
Zaten affetmedim bir aydır ayrı yaşıyorum dilekceyi hazırladım götürüp veremedim çocuğun birini alırsa diye korktum ikisinide bana vereceğini söyledi dün düşünme sürem sadece çocuklar içindi ben boşanma kararını vermiştim ben büyük sözü dinleyen biriyim en kötü huyum bu.herkezin kocası yapıyo kızım boşanma ne hali varsa görsün otur çocuklarının başında diye hep kafamı karistir dilar.ama yorumlarinizdan bir kez daha gördüm ki kimse böyle bir ihaneti kabul etmeyecek peki benim neyim eksik sizlerden. (Yanlış anlaşılmasın cesaret icin)Madem bu kadar zeki alınlı bir kadınsınız çevreniz de uyarmış neden buraya yazma geregi hissettiniz?
Birden bire aydınlanmamı yaşadınız da 2 saat içinde boşanma kararı verdiniz?
11 yıllık evliyim eşim beni bir travestiyle aldattı 3 yıl sürdü ilişkileri boşanma dim sabrettim tekrar inanmaya başladım bir çocuk daha oldu şimdi on aylık şimdide en yakın arkadaşımla aldattı ve ben cocuklarim dan dolayi birturlu bosanmaya cesaret edemiyorum peki benim hayatım nolacak sevmediğim biriyle nasıl yasarim beni biraz cesaretlendirin lütfen deliricem
Bu duruma çocuklarınız için göz yummanız belki şimdilik durumu kurtarabilir ama yarın bir gün onlar büyüdüğünde(eşinizin dosyası daha da kabarırsa)bu olaylar onları çok kötü etkiler.
Eşinizle oturup son bir kez konuşun.eğer yola gelmeye,tövbe etmeye niyeti varsa oh ne ala
Çocuk konusunda çok baskı yaptı herseye hazırlıklı yaptım o çocuğu allahtan bir kız Diledim şükürler olsun gönlüme göre verdi çocuğumdan hiç pişman değilimSevmediğim bi insanla Ömür nasıl geçer sorusunun cevabı sex nasıl geçiyosa.
Çocuğu komşudan ödünç almadınız heraldr