Canim sakin ol bende 9 yildir ugrasiyorum bu illetle. Yuzumu gosterirdim ama moralini bozmak istemiyorum
malesef sivilceler her donem cikabiliyor. Bir suru tedavi sekli denedim.bazilari da tedavi sirasin sivilceler artiyor bazilarinda tedavide geciyor sonra ilac birakilinca artabiliyor. Clindoxy kullanimi sirasinda sivilcelerinde once artis olup sonra mi gecmeye basladilar yoksa hic artma olmadan mi gectiler? Ayni kremi kullaniyorum benimkiler daha da arttida
17 yasindan sonrakilere genelde roaccutane veriliyor. Bu bazilarini uzun sure sivilceden uzak tutyor gercekten. Bendeyse malesef sebebini bir turlu bilemedigim sebeplerden dolayi tekrar etti sivilceler. Ama cogunluk guzel cilde kavusuyor. Ama sakin sivilcelerine elleme. Ben dayanamaz ellerdim ve kendide patladikca guzumde izler kalmaya basladi.simdi sivilceler gesede izlerimle basbasa kalacagim
doktoruna danis hatta iz kalmasin diye neler yapmaliyim diye. Krem kullandin ve gectiyse kurtulmen cok muhtemel.benim kremlerle bile iyilesemedigi icin hap son careydi