ben yaklasik 7 yildir evliyim bir kizim var 2 yasinda.evlendigim ilk gunden beri esimle tek problem yasadigumiz konu ailesi.once ayni sehirde yasardik her hafta sonu oraya gidelim diye kavga cikarirdi hafta ici calisir hafta sonu onlarin misafirlerine hizmet ederdim giedigimde olay olurdu kavga cikardi.simdi farkli illerde yasiyoruz ikimiz de memuruz ben ucretsiz izindeyim.tek maasla zor geciniyoruz zaten 15 milyara yakin borcu var.bu ay kirayi bile yine borc aldi cebimizde bes kurus harcligimiz yok.onun ailesi surekli biseyler istiyor.kalabalik bir aile birinin derdi bitse obru basliyor.yani anlayacaginiz esim surekli onlara para gondrriyor ya da biseyler aliyorbenden habersiz yapiyir cogunu.ben bu durumda bile gerekli olan herseye itiraz etmiyorum.gercekten ihtiyaclari oldugunu dusundugumde.ama esim dun bu darlikta kardesine simdi alma dedigim halde gitmis oyun oynasin diye tablet almis.artik kaldiramiyorum 6 yildir hep benden habersiz boyle seyler yapiyor.borca sok diyebilirsiniz o da ise yaramiyor bunda bogazina kadar borcu olsa gene bi yerden bulup onlarin istedigini yapiyor acaba buyu falan mi yaptilar bunun akli nasil basina grlir biiyorum huzurumuz yok bu yuzden artik bosanacagim lutfen yardim edin bana fikir verin.