• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardim edin

daphne26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
112
80
98
41
10 aylik bir kizim var ilk 1 ay bizim odamizdaki kendi besiginde uyudu sonra odasina yatirdim. Emerek uyuyunca yatagina koyuyordum ilk 5 ay gece hic uyanmadan sabaha kadar uyudu. Sonra basladi cilem gece benimle yatmak istiyo surekli emmek istiyo. Gunduz uykumuzda gene ayni sekilde. Gunduz uyurken hic bi is yapamadigim gibi kizima yemek hazirlamakda sorun oluyo. Gece yatagimda rahat uykuyada hasret kaldim. Surekli diken ustunde uyuyoruz. Esimde bende. Elinemi yattik biseymi oldu bebegime diye. Yemek konusundada Cok huysuz Meyve yediremiyorum sadece emmek istiyo ama Anne sutude yetmiyo galiba diye dusunuyorum. Ne yapabilirim bi caresi varmi yoksa bu boylemi gidecek artik. Simdi den Cok tesekkur ederim.

bugünleri geçici olduğunu bir kere unutma arkadaşım... ne yaparsın, ne edersin bilmiyorum zira her bebek birbirinden farklı, henüz 10 aylık ve yürümeye başlayınca yoruluyorlar ve uykuları da düzene giriyor ama bana göre odasına bir şekilde alıştırmaya çabala.

Uyuyana kadar yanında kalıp, kademeli olarak ayırın kendinizi.
Yemek konusunda ise benim oğlum da çok seçiciydi doğduğunda, şu an 3 yaşında ve hala öyle. Uyku sorunu aşılır ama yemek konusu çok farklı ve can sıkıcı. Büyümüş aslında sizinki sadece anne sütü tabi yetmez. Oğlum sizinkinin yaşındayken cam pürede meyve rendelerdim karışık olarak. Mevsimine göre 2-3 meyve. Bayılarak yerdi onu mesela. Mutlaka damak tadına uyan bişeyler vardır.

kesınlıkle odasında uyutmaya zorla yoksa sana cok ezıyet olur

Back
X