Lutfen yardim edin

daphne26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
112
80
98
41
10 aylik bir kizim var ilk 1 ay bizim odamizdaki kendi besiginde uyudu sonra odasina yatirdim. Emerek uyuyunca yatagina koyuyordum ilk 5 ay gece hic uyanmadan sabaha kadar uyudu. Sonra basladi cilem gece benimle yatmak istiyo surekli emmek istiyo. Gunduz uykumuzda gene ayni sekilde. Gunduz uyurken hic bi is yapamadigim gibi kizima yemek hazirlamakda sorun oluyo. Gece yatagimda rahat uykuyada hasret kaldim. Surekli diken ustunde uyuyoruz. Esimde bende. Elinemi yattik biseymi oldu bebegime diye. Yemek konusundada Cok huysuz Meyve yediremiyorum sadece emmek istiyo ama Anne sutude yetmiyo galiba diye dusunuyorum. Ne yapabilirim bi caresi varmi yoksa bu boylemi gidecek artik. Simdi den Cok tesekkur ederim.

Benim kızımda aynı şekilde gece benle yatmak istiyor uyandığında alıyorum uyuyana kadar uyuyunca beşiğine bırakıyorum beşik yatağımızın yanında ama bizim . Tanımızda yatsın isterim ama bi kere düşürdüm yataktan o yüzden uyuyunca yerine koyuyorum

Canim benim 12 aylik oglum var bir donem seninkiyle ayni problemlerim vardi yani dis donemi. Normalde yemesi cok iyiyken gunlerce sadece sutle durdugu olurdu. Her yarim saatte bir emmek isterdi. Dislerdeb biri patlayinca rahatladi besiginde uyudu, diger dis sikistirinca yine basa donduk derken 1 yasina geldik en son alttan iki dis dha cikardi ve rahatladi. Simdi cok sukur melek gibi gece uyansada emzirip 5dk icinde birakiyorum yatagina

Sana nacizane tavsiyemde su olur oncelikle asla ve asla yaninda yatirmaktan cekinme korkma cunku o yavrucak belki aci cekiyor ve tek dermani senin. Onu kendinden mahrum birakma sarilip yatmanin tadini cikar. Daha sonra zorlamamak kaydiyla vazgecme besigine koymaktan gece olmazsa gunduz koy uyurken istemezse uyanikken besigine koy sende yaninda dur besiginde oyun oynasin boylece kendi yatagini unutmamis olur. Umarim bian once rahatlar ve kendi yatagina doner.

Odasını çok erken ayırmış olabilirsiniz. Eğer bir kaç kere uyandığında filan geç yetiştiyseniz sizi bulamadığı için güvensizlik oluşmuş olabilir diye düşünüyorum.Ondan sizi yanından hiç ayırmamaya karar vermiştir. Uykuya daldırma yöntemleri vardı okumuştum onlara bir bakın derim. Arkadaşların dediği gibi diş çıkarma sebepli de olabilir. Annelerimiz hep der diş çıkarınca huyu değişti diye. Umarım en kısa zamanda halledersiniz.

Su anda 2 altda 4 tane de ust de disi var dis cikarmaya basladiginda belki cani yaniyordur diye dusunup yanimda yatirdim bizim sorunumuzda oyle baslamis oldu. Bugun yatir kaldir yontemi ni deneme yi dusunuyorum. Gece esimle aramizda yattigi icin kendi rahat edemiyo. Onun icin uyutmaya calisiyorum kendi yataginda. Umarim basarili olurum.

Canim benim 12 aylik oglum var bir donem seninkiyle ayni problemlerim vardi yani dis donemi. Normalde yemesi cok iyiyken gunlerce sadece sutle durdugu olurdu. Her yarim saatte bir emmek isterdi. Dislerdeb biri patlayinca rahatladi besiginde uyudu, diger dis sikistirinca yine basa donduk derken 1 yasina geldik en son alttan iki dis dha cikardi ve rahatladi. Simdi cok sukur melek gibi gece uyansada emzirip 5dk icinde birakiyorum yatagina

Sana nacizane tavsiyemde su olur oncelikle asla ve asla yaninda yatirmaktan cekinme korkma cunku o yavrucak belki aci cekiyor ve tek dermani senin. Onu kendinden mahrum birakma sarilip yatmanin tadini cikar. Daha sonra zorlamamak kaydiyla vazgecme besigine koymaktan gece olmazsa gunduz koy uyurken istemezse uyanikken besigine koy sende yaninda dur besiginde oyun oynasin boylece kendi yatagini unutmamis olur. Umarim bian once rahatlar ve kendi yatagina doner.
Eger cok aglarsa yanimda yatiriyorum tabiki cok kucuk daha fazla aglatma dan denemeye calisacagim umarim basarili olurum

Back
X