- 3 Ağustos 2016
- 167
- 117
- 18
- Konu Sahibi umudumvarbenimmm
-
Merhaba kk,
İki yıllık evliliğimizin ardından bebek özlemimizi tüp bebek denememizle son bulacağını sandık ve bu yola girdik. eylül ayında başarısız sonuçlanan tedavimiz bitti .bu arada psikolojik olarak eşimle kötü etkilendik.sandık ki tedavi sonucunda bizimde bebeğimiz olacak.evimiz onun sesiyle kucağımız onunla dolacak sandık. atlattık sayılır .etrafımdaki insanlar ne kadar anlayışsız moral bozucu davransada eşim bu konuda hiç yalnız bırakmadı hep beni mutlu ederek bu süreci birlikte atlatmamıza yardımcı oldu.sorunmuz benim polikistik over olmamdı. tüp bebek sürecindede eşime yapılan teste morfolojisinin 0 olduğunu öğrendik.özel bi yöntemle embriyo oldu ve devam edemedi bende...araştırdım ki morfoloji düzelen bişi değil ve hep tüp bebeklemi hamile kalmayı deneyeceğim.moralim bozuk.içim yanıo.her bebek görmemde boğazım düğümleniyor ve günüm buruk.... ne olur hanımlar morfolojisi eşinde yükselen varmı. nasıl oldu?? yalvarırım yardım edin...sizlerden destek yardım bekliyorum...
Eşinizde sizde güvenilir uzmanda hacamat ve sülük tedavisi uygulatin. Bana normal yolla asla olmaz tüp bebekle belki dedikleri anda hacamat ve sülük tabiiki öncelikle Rabbimin ol demesiyle tedavisiz hamile kaldım. Hatta hamileymisim prof bile anlamadıMerhaba kk,
İki yıllık evliliğimizin ardından bebek özlemimizi tüp bebek denememizle son bulacağını sandık ve bu yola girdik. eylül ayında başarısız sonuçlanan tedavimiz bitti .bu arada psikolojik olarak eşimle kötü etkilendik.sandık ki tedavi sonucunda bizimde bebeğimiz olacak.evimiz onun sesiyle kucağımız onunla dolacak sandık. atlattık sayılır .etrafımdaki insanlar ne kadar anlayışsız moral bozucu davransada eşim bu konuda hiç yalnız bırakmadı hep beni mutlu ederek bu süreci birlikte atlatmamıza yardımcı oldu.sorunmuz benim polikistik over olmamdı. tüp bebek sürecindede eşime yapılan teste morfolojisinin 0 olduğunu öğrendik.özel bi yöntemle embriyo oldu ve devam edemedi bende...araştırdım ki morfoloji düzelen bişi değil ve hep tüp bebeklemi hamile kalmayı deneyeceğim.moralim bozuk.içim yanıo.her bebek görmemde boğazım düğümleniyor ve günüm buruk.... ne olur hanımlar morfolojisi eşinde yükselen varmı. nasıl oldu?? yalvarırım yardım edin...sizlerden destek yardım bekliyorum...
hayatım eşimin morfolojisi 0 dı hareketsiz sperm %78 di.bu değerlerle normal yolla gebelik oluşmayacağı tüp bebek denememiz önerildi.çok şükür dondurulmuş embriyoyla ilk denemede gebe kaldım şimdi bekliyorum bebeklerimi.Merhaba kk,
Öncelikle konu sahibine allah yardımcısı olsun.sorum size sıkıntınız neydi acaba kac seanstan sonra hamile kaldınız bnm iki tüpümde kapalı iki aydır iki defa sülük yaptım simdi adet ıldum bu ay direk hacamat yaptıracagım siz nasıl oldu yardımcı olur musunuz.rabbim hayırlı sekilde kucagınıza almayı nasip eder inş.bizede inşEşinizde sizde güvenilir uzmanda hacamat ve sülük tedavisi uygulatin. Bana normal yolla asla olmaz tüp bebekle belki dedikleri anda hacamat ve sülük tabiiki öncelikle Rabbimin ol demesiyle tedavisiz hamile kaldım. Hatta hamileymisim prof bile anlamadı
Ne kdr yardm ci olabalrm bilmiyorum ama benm esmn yüzde 2 di 4 5 ckti şimdi nasl blmym bayadr test yapmadk evicap iyi gelyo ona e vitamini hap her eczane de var 7 yada 10 tl bişey deneyin istersnzMerhaba kk,
2yılın ardından eylul ayı ılk tup bebek denememde 7.haftada düşükle sonuclandı. Negatıf olsaydı keske dedım içimden. Cok daha agırmış ilk kez hamıle kalabılmiştim cunku.. allah bugunlerımızı aratmasın canım.Merhaba kk,
ben yapılması gereken seanslarin hepsini yaptırdım mesela rahim içi sulugu ayak bilek içi hacamat ve sülük alt diş eti sülük aynı zamanda bel yumurtalik ve Sezeryan bölgesi hacamat ve sülük gibi. Siz hsg çektirdiniz mi hsg den sonra açılıyor genelde tüpler..Öncelikle konu sahibine allah yardımcısı olsun.sorum size sıkıntınız neydi acaba kac seanstan sonra hamile kaldınız bnm iki tüpümde kapalı iki aydır iki defa sülük yaptım simdi adet ıldum bu ay direk hacamat yaptıracagım siz nasıl oldu yardımcı olur musunuz.rabbim hayırlı sekilde kucagınıza almayı nasip eder inş.bizede inş
Ameliyat oldum acılmadı bu ay hsg cekilcem.ben rahim içi falan korktum sülük kalır dıye yaptırmadım.peki sülükü hissediyor musunuz içinizdeben yapılması gereken seanslarin hepsini yaptırdım mesela rahim içi sulugu ayak bilek içi hacamat ve sülük alt diş eti sülük aynı zamanda bel yumurtalik ve Sezeryan bölgesi hacamat ve sülük gibi. Siz hsg çektirdiniz mi hsg den sonra açılıyor genelde tüpler..
Size şunu söyleyebilirim sulukte en hissetmediginiz iki yer bir diş eti ikide rahim içi hiç hissetmiyorsunuz. Hsg yi imkanınız var ise özelde çektirilen ya belden uyustursunlar yada komple uyutsunlar ben tayin için rapor cikaracaktim devlette çektirmek zorunda kaldım çok acı vericiydiAmeli
Ameliyat oldum acılmadı bu ay hsg cekilcem.ben rahim içi falan korktum sülük kalır dıye yaptırmadım.peki sülükü hissediyor musunuz içinizde
Maalesef hiç imkanım yok o yuzden devletde cektirecegim.anladım bakalım esimle konusayım bu rahim içini.peki siz nerdesiniz suan ben istanbuldayım da burda öyle tedavi yapan var mı bilmiyorumSize şunu söyleyebilirim sulukte en hissetmediginiz iki yer bir diş eti ikide rahim içi hiç hissetmiyorsunuz. Hsg yi imkanınız var ise özelde çektirilen ya belden uyustursunlar yada komple uyutsunlar ben tayin için rapor cikaracaktim devlette çektirmek zorunda kaldım çok acı vericiydi
ben kuşadasındayim istanbulda yapan arkadaşlarım ablalarim var tabi. O zaman şöyle söyleyeyim hsg den önce bir sakinlestirici alın o anki acıyla bacaklarinizi çekerseniz işlem yarıda kalabilir o yüzden dikkatli olun.. rahim içine sülük atilirken sayılarak atılıyor ve sayılarak alınıyor ki farzedelim unutuldu zaten doyunca düşüyorlar hiç korkmayın inşallah tez zamanda hamile kalırsınızMaalesef hiç imkanım yok o yuzden devletde cektirecegim.anladım bakalım esimle konusayım bu rahim içini.peki siz nerdesiniz suan ben istanbuldayım da burda öyle tedavi yapan var mı bilmiyorum
mam cnm cok saol esimle konusup dönerim inş ilna olur allah razı olsunben kuşadasındayim istanbulda yapan arkadaşlarım ablalarim var tabi. O zaman şöyle söyleyeyim hsg den önce bir sakinlestirici alın o anki acıyla bacaklarinizi çekerseniz işlem yarıda kalabilir o yüzden dikkatli olun.. rahim içine sülük atilirken sayılarak atılıyor ve sayılarak alınıyor ki farzedelim unutuldu zaten doyunca düşüyorlar hiç korkmayın inşallah tez zamanda hamile kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?