- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- 53
- Konu Sahibi umudumvarbenimmm
-
Dış eti,rahim içi vs.demişsiniz.Mikrop kapılmıyor mu öyle?Bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası merak ettim.ben yapılması gereken seanslarin hepsini yaptırdım mesela rahim içi sulugu ayak bilek içi hacamat ve sülük alt diş eti sülük aynı zamanda bel yumurtalik ve Sezeryan bölgesi hacamat ve sülük gibi. Siz hsg çektirdiniz mi hsg den sonra açılıyor genelde tüpler..
Merhaba kk,
İki yıllık evliliğimizin ardından bebek özlemimizi tüp bebek denememizle son bulacağını sandık ve bu yola girdik. eylül ayında başarısız sonuçlanan tedavimiz bitti .bu arada psikolojik olarak eşimle kötü etkilendik.sandık ki tedavi sonucunda bizimde bebeğimiz olacak.evimiz onun sesiyle kucağımız onunla dolacak sandık. atlattık sayılır .etrafımdaki insanlar ne kadar anlayışsız moral bozucu davransada eşim bu konuda hiç yalnız bırakmadı hep beni mutlu ederek bu süreci birlikte atlatmamıza yardımcı oldu.sorunmuz benim polikistik over olmamdı. tüp bebek sürecindede eşime yapılan teste morfolojisinin 0 olduğunu öğrendik.özel bi yöntemle embriyo oldu ve devam edemedi bende...araştırdım ki morfoloji düzelen bişi değil ve hep tüp bebeklemi hamile kalmayı deneyeceğim.moralim bozuk.içim yanıo.her bebek görmemde boğazım düğümleniyor ve günüm buruk.... ne olur hanımlar morfolojisi eşinde yükselen varmı. nasıl oldu?? yalvarırım yardım edin...sizlerden destek yardım bekliyorum...
Morfoloji malasef ki düzelmiyor çok şey denedik hiç degismedi.Merhaba kk,
İki yıllık evliliğimizin ardından bebek özlemimizi tüp bebek denememizle son bulacağını sandık ve bu yola girdik. eylül ayında başarısız sonuçlanan tedavimiz bitti .bu arada psikolojik olarak eşimle kötü etkilendik.sandık ki tedavi sonucunda bizimde bebeğimiz olacak.evimiz onun sesiyle kucağımız onunla dolacak sandık. atlattık sayılır .etrafımdaki insanlar ne kadar anlayışsız moral bozucu davransada eşim bu konuda hiç yalnız bırakmadı hep beni mutlu ederek bu süreci birlikte atlatmamıza yardımcı oldu.sorunmuz benim polikistik over olmamdı. tüp bebek sürecindede eşime yapılan teste morfolojisinin 0 olduğunu öğrendik.özel bi yöntemle embriyo oldu ve devam edemedi bende...araştırdım ki morfoloji düzelen bişi değil ve hep tüp bebeklemi hamile kalmayı deneyeceğim.moralim bozuk.içim yanıo.her bebek görmemde boğazım düğümleniyor ve günüm buruk.... ne olur hanımlar morfolojisi eşinde yükselen varmı. nasıl oldu?? yalvarırım yardım edin...sizlerden destek yardım bekliyorum...
Hayır steril sülük kullanılıyor ayrıca sulukler 120 tane bilinen enzim salgiliyor çok faydalı. Siz hijyenik bulmuyorsaniz yaptirmayabilirsiniz tercih meselesiDış eti,rahim içi vs.demişsiniz.Mikrop kapılmıyor mu öyle?Bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası merak ettim.
Hiç hamile kaldınmı peki canm tüple falanMorfoloji malasef ki düzelmiyor çok şey denedik hiç degismedi.
Cnm eşinde sülük yaptırabilir faydasını görenler çokHiç hamile kaldınmı peki canm tüple falan
Tüp le kaldım ama 8 haftalikken kalbi durdu malasefHiç hamile kaldınmı peki canm tüple falan
Merhaba kk,
Canm eşinin mprfolojisi için ilaç yada kür kullandınmı.Benim esimin morfolojisi %4 tu en sonki yapilan testte %13 e cikmisti ve bende pcosluyum 8 kere kendiliginden gebe kaldim ama bir sekilde kaybettim en son olarak tup bebek denedim ve 10. Gebeligimde ikizlere hamile kaldim birisi 10. Haftada kalp atisi durdu digeri cok sukur 1 yasina girdi
İstanbulda dwğilim kine karışımı acabaarkadaşım merhaba ben pendikte yanıklar baharat diye biryer duydum kendim için bişey söyleyemem ama yorumlar çok güzeldi bi araştırır mısın lütfen yorumları oku ve kendin karar ver istersen. çok iyi bilirim çaresiz kalan herşeye sarılır Rabbim tez vakitte hayırlı bi şekilde nasip etsin.
HayirCanm eşinin mprfolojisi için ilaç yada kür kullandınmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?