Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bende 2.5 cm çikolata kisti var hamile olmal istiyorum çikolata kisti olupta hamile kalan arkadaşlar varmı varsa tedavi ilemi normal kendiliginden mi kaldınız lütfen cvp yazın
Üç ay sürdü. Önce Doğum kontrol hapı kullandım. Çikolata kistine bir faydası olmadı. Ondan sonra klomen kullandığım ılk Ay hamile kaldım. Tabi kişiden kişiye tedavi süresi ve yapılanlar değişebilir. Benim İki yumurtaligimda da çikolata kisti vardı. 2.5 ve 3 cm boyutlarında
Donktora gittim devlet hastanesine ama kistin zararlı olmadıgını söyledi hiç bir tedavide uygulamadı özele gideyim ben en iyisi tesekkür edetim hepinize allah gönlünüzdeki istediginizi verain size
Merhaba arkadaşlar bende 2.5 cm çikolata kisti var hamile olmal istiyorum çikolata kisti olupta hamile kalan arkadaşlar varmı varsa tedavi ilemi normal kendiliginden mi kaldınız lütfen cvp yazın
Donktora gittim devlet hastanesine ama kistin zararlı olmadıgını söyledi hiç bir tedavide uygulamadı özele gideyim ben en iyisi tesekkür edetim hepinize allah gönlünüzdeki istediginizi verain size
İnsallah canım ama olmuyor ovulasyon gününü de takip ettim regl baslamadan bi gün önce bittikten bi gün sonra beraber de oldum kürler de denedim hiç bi işe yaramadı hiç biri