Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz da size güveniyor galiba. Biraz elinizi ayağınızı çekin evin giderinden sıkışsın. Düzen tutturacagı bir işe giremedikçe de çocuk yapmayın derim.Merhaba arkadaşlar. Ben ilk kez buraya yazıyorum .35 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim. Eşimin şu an işi yok, 2 aydır iş bulamıyor, dahası bunun için kendini aşırı da kasmıyor. Kendim öğretmenim ve eşimle evlendiğimden beri değiştirdiği 7. işinden de ayrıldı, olabilir insanlık hali dedim ama bir süreden sonra benim iş bulması için ondan daha fazla çaba göstermem beni çok rahatsız etmeye başladı, İnanın ne yapacağımı bilmiyorum. Aksilik bu ya tam da tüp bebek tedavisine başladığımız zamana denk geldi ve stresten tedavimizi dr yarıda kesip iptal etti.
Bu sıra her şey o kadar üstüste geldi ki tutunacak küçücük bir umuda ihtiyacım var ama maalesef neye elimi atsam kurutuyorum.
İnsanların sıradan hayatları benim hayalim oldu ve bunu kimseye de anlatamıyorum , anlatsam inanmazlar zaten, senin gibi biri bunları nasıl yaşar derler. Sebat etmeye çalışıyorum yine de şükürler diyorum ama her an patlamaya hazır bir bomba gibiyim. Eşimin işsiz kalması değil asıl problem onun buna alışmış olması ve iş diye kendini çok da gelmemesi. Hem maddi hem manevi yönden çok kötü bir süreçteyim. Annem üzülünce hasta oluyor diye ona da söyleyemiyorum. Hiçbir arkadaşıma da anlatamıyorum bu durumu, utanıyorum durumdan belki de. Parada gözümüz yok yanlış anlaşılmasın asgari ücretle dahi bir iş bulamıyor eşim de şuan, normalde donanımlı biri ama o kadar olması muhtemel işler bile çok acayip bir sebep çıkarak olamıyor, lütfen bana bir akıl verin, bu duygu girdabından nasıl çıkabilirim..
33 yıl beklenirde böyle bir evlilik yapılırmı be güzelim
bu evliliğe çocuk zor olmaz mı?
Biraz daha sabır derim ben olmadı kaybeden kendi olur
2. evliliğim aslında, evlenmeden önce bu kadar sorun olmamıştı iş konusu, evlendik aksi gitti her şey
1.5 yıllık evliyimKac yillik evlisiniz malesef bu tip erkekler var benim arkadasimin eside oyle kac tane is bulanlar oldu calismiyo 3 gun calisip birakiyo eside calismiyo borcla geciniyolar cok zor bi durum ama oyle biriyle hayat gecmez duzeliceginede inanmayin duzelmez
Araç bakım servis işinde çalışıyor, servis Müdürlüğü veya hasar uzmanlığı yapıyor, çevresi çok geniş olduğu için müşterileri var ve sürekli onu arayıp onun çalıştığı yere getiriyorlar araçlarını, telefonu hiç susmaz ben konuşmalarına hep şahit olurum, olmasam diyecem ki kimse onu sevmiyor istemiyor öyle bir durum da yok haniSorumsuz adama ne yapılabilir?
Ömür boyu peşinde dolanacaksınız, onu iteceksiniz, en zor adam
Yeteneği, mesleği nedir, evden çalışsın bari