• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler lütfen yardım ediniz :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Aspirini suda erit sivilcenin üstüne sür yağlanmasını alıp hem kurutur hemde şişliğini baya indirir. Çıkacağını hissettiğin anda daha çıkmadan yaparsan çıkmadan yok eder bu arada aklında bulunsun

Sıkıp da iyice tuhaflastirmayin bence. Seven bey sivilceli de sever sivilcesiz de. :))

Aspirini suda eritip sürmek mantıklı geldi şişliği alırsa kapaticiyla hallolur.

ben genelde sıvılceyı sıkıyorum. uzerıne dıs magcunu surup yatıyorum.sabah yıkıyorum.sabaha kdar leke falan kalmıyor gıbı hem kurutyo hem lekesı gıdıyo bıraz üzırnede hafıf fondaten suruyorum kayboluyo tamamen. yevmiyefisi yevmiyefisi benımde nısanlım uzakta o gelecegı zamanlar genelde sıvılce cıkar cıldıırm en basıt yontem bu oldugu ıcın boyle yapıyorm bellı olmuyo

olabilir mi böyle bir şey? lütfen olsuuun :)
hem zaten sen gelecegın zaman strese gırıyorum yuzumde sıvılceler cıkıyor sana hazırlık yapayım derken daha beter oluyorum dersın hoslarına gıdıyo kız benmkıne oyle dıyorum hosuna gıdıyor.
Yeni
ben genelde sıvılceyı sıkıyorum. uzerıne dıs magcunu surup yatıyorum.sabah yıkıyorum.sabaha kdar leke falan kalmıyor gıbı hem kurutyo hem lekesı gıdıyo bıraz üzırnede hafıf fondaten suruyorum kayboluyo tamamen. yevmiyefisi yevmiyefisi benımde nısanlım uzakta o gelecegı zamanlar genelde sıvılce cıkar cıldıırm en basıt yontem bu oldugu ıcın boyle yapıyorm bellı olmuyo

hem zaten sen gelecegın zaman strese gırıyorum yuzumde sıvılceler cıkıyor sana hazırlık yapayım derken daha beter oluyorum dersın hoslarına gıdıyo kız benmkıne oyle dıyorum hosuna gıdıyor.
Yeni
inşallah öyle olur ilk önce şu aspirin kürünü deneyeceğim sonrasında gece yatarken diş macunu mecbur :(

Back
X