- 9 Haziran 2017
- 167
- 39
- 28
- Konu Sahibi yevmiyefisi
güzel sonuç aldınız mı?Diş macunu sür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel sonuç aldınız mı?Diş macunu sür
Takılma ya boşver :))fondöten işe yaramadı sabah denedim :)) olsundu insan heyecan yapınca neye takacagını şaşırıyor :)
öyle mi dersiniz :)Takılma ya boşver :))
olumlu sonuc aldınız mı kendiniz cildim yağlı ayrıcaSarimsagi ortadan kes ve sivilcenin üzerine sür
Benim sivilcem cikmiyor arkadaslardan biliyorumolumlu sonuc aldınız mı kendiniz cildim yağlı ayrıca![]()
Evetöyle mi dersiniz :)
Sivilcenin canını çıkarttın zavallı çıktığına çıkacağına bin pişman olmuştur![]()
Benim abim sivilcesini sıkarken fışkırtıp banyo aynasını baya baya halletmisti o geldi aklıma yorumunu okuyunca :)
Doğru sıkarsan, uçan sineği bile vurursun![]()
Fotosunu at, sivilceyle konuşup ikna edelim gitmesi için
/QUOTE]
![]()
Konuyu derhal terketmem lazım yoksa gidişat fenaa
olabilir mi böyle bir şey? lütfen olsuuun :)Sıkıp da iyice tuhaflastirmayin bence. Seven bey sivilceli de sever sivilcesiz de. :))
Aspirini suda eritip sürmek mantıklı geldi şişliği alırsa kapaticiyla hallolur.
hem zaten sen gelecegın zaman strese gırıyorum yuzumde sıvılceler cıkıyor sana hazırlık yapayım derken daha beter oluyorum dersın hoslarına gıdıyo kız benmkıne oyle dıyorum hosuna gıdıyor.olabilir mi böyle bir şey? lütfen olsuuun :)
inşallah öyle olur ilk önce şu aspirin kürünü deneyeceğim sonrasında gece yatarken diş macunu mecburhem zaten sen gelecegın zaman strese gırıyorum yuzumde sıvılceler cıkıyor sana hazırlık yapayım derken daha beter oluyorum dersın hoslarına gıdıyo kız benmkıne oyle dıyorum hosuna gıdıyor.
Yeni
ben genelde sıvılceyı sıkıyorum. uzerıne dıs magcunu surup yatıyorum.sabah yıkıyorum.sabaha kdar leke falan kalmıyor gıbı hem kurutyo hem lekesı gıdıyo bıraz üzırnede hafıf fondaten suruyorum kayboluyo tamamen.yevmiyefisi benımde nısanlım uzakta o gelecegı zamanlar genelde sıvılce cıkar cıldıırm en basıt yontem bu oldugu ıcın boyle yapıyorm bellı olmuyo
bence de öyle öyle olması gerekiyorAdam askerden geliyormuş gözü sivilce mi görür![]()